Foto bij 029' Justin Bieber

De tranen glijden over mijn wangen als ik de trappen op ren richting onze kamer. Sommige mensen die me onderweg tegen komen kijken me verbaasd aan. Niemand heeft me ooit zien huilen. Behalve Niall. Aan Niall vertel ik alles en hij vertelt mij weer alles. Mijn zicht is wazig terwijl ik adem probeer te halen. Ik zak tegen de muur naar beneden als ik bedenk dat ik geen sleutel heb en trek mijn knieën op om daarna mijn hoofd er op te leggen. Niemand die in deze gang komt. De meeste kamers in deze gang zijn ook nog leeg. Ik veeg mijn tranen weg en kijk op en zie Harry naast me zitten. 'Het spijt me.' zegt hij met een gebroken stem en ik kan zien dat hij het meent. Tranen staan in onze ogen en we kruipen allebei tegen elkaar aan om elkaar te troosten. 'Het spijt me voor alles.' zegt hij zacht en legt zijn gezicht op mijn schouder. 'Ik heb je al lang vergeven.' zeg ik terug en hij zegt niks maar ik weet gewoon dat hij een glimlach op zijn gezicht heeft.
Ik sta in de badkamer en hoor dat Harry muziek heeft opgezet. Hij klopt op de deur die hij daarna open trekt. Ik sta in mijn onderbroek in de badkamer en ben mijn boven lichaam aan het afdrogen. 'Moet ik je blauwe plekken insmeren?' vraagt hij zacht en komt naast me staan om me via de spiegel aan te kijken. 'Ja, ze zijn bijna weg.' zeg ik terug en Harry draait het dopje van het flesje af om het daarna over mijn nog licht blauwe oog uit te smeren. Als hij klaar is met mijn gezicht smeert hij het spul op mijn buik waar nog een paar kleine te zien zijn. 'Zou ik jou ook doen?' vraag ik en hij knikt twijfelend om zich daarna uit te kleden tot in zijn boxer. Ik kijk even naar de bult in zijn boxer en kijk op als hij kucht. Ik smeer zijn blauwe plekken in en zo ook op zijn onderbuik. Als ik zijn onderbuik in smeer zie ik zijn ding een beetje groeien. 'Ik denk dat ik zojuist je zwakke plek heb gevonden.' zeg ik met een wenkbrauw wiebel en zie Harry rood kleuren. 'Geen sex voor het huwelijk tuttut.' Hoor ik vanuit de deur opening en we draaien onze hoofden naar de deur. Niall kijkt ons met een grijns aan en trekt zijn wenkbrauwen langzaam omhoog. Ik lach en er kan bij Harry ook een glimlach van af. Als het spul is ingetrokken trekken we onze kleding weer aan en lopen de badkamer uit. Niall ligt op mijn bed en kijkt op als we de badkamer uitlopen. 'het spijt me van Zayn, Niall.' zegt Harry en kijkt hem verdrietig aan. Niall kijkt hem aan en krijgt een glimlach op zijn gezicht. 'Maakt niks uit Hazz het is niet jou schuld!' ze geven elkaar een knuffel en Niall verdwijnt de kamer uit. De muziek staat nog zachtjes en we horen de bel voor het avondeten. We zetten de muziek uit en glijden via de leuningen de trap af naar de kantine.

Hallotjes vrienden van ons! Terwijl Parody in de UK aan het partyen is. (THAT BITCH) zet ik maar een leukleuk hoofdstukje online. Parody is nu hoofdstuk 40 aan het schrijven en het is echt 100% dramallama made by moi WUAHHAAH oke reageren jullie en dan zijn jullie heel aardig.

Reacties (8)

 • minsung

  Ik wist stiekem al dat ik aardig was, ook al liep ik iets van twintigduizendvierhonderdnegenenzestig (<-- see what I did there? -wbw-) hoofdstukken achter die ik nu allemaal netjes heb gelezen ^^, en jullie ga stalken met nutteloze nikszeggende vage reacties bij ELK FAGGOTTISTISCH HOOFDSTUK. So yeah, on your majesty's secret service, Tomlinson. Madelon Tomlinson. Mwah, mwah mwah from moi. ^^

  8 jaar geleden
 • Chasing1D

  Yeah! hoofdstuk 40...Jullie hebben dus wel wat in voorraad staan precies, nietwaar?:D

  8 jaar geleden
 • ardjan

  leest verhaal,denkt JEEEJ NU KOMT AAAAAALLES GOED!

  leest stukje onder het verhaal, denkt (that bitch) XD loooool (dramallama) mwmiegaahw NOOOOOOOOOOOOOOOO

  snel verderts

  8 jaar geleden
 • LaNialler

  ME LOVES JURRY
  ME WANTS JURRY
  ME WANTS TO GO TO THE UK
  Y U NO DO WHAT I SAY!!???

  And get me a cookie along with that.

  Skietterop en ga verder! (Judeska-voice)

  8 jaar geleden
 • Shadowhunterz

  JURRY JURRY JURRY Whaaaaaaaaaaa(H) OMGGG zit ze in UK???? NIET LIEGEN!!!! ik wil oook!!!
  Jaaaa ik ben aardig(A)I LOVE JURRY !!!! ik moest gwn fangirlen toen ik zag dat er een nieuwe hoofdstuk geactiveerd is(lol)LOVE YOU<3

  Awh that gif van Justin:9~:9~Hij knuffeld zichzelf awhhh(H)

  Ps: In real houd Justin ook aan die geen-seks-voor-het-huwlijk-regel hij is ook zo braaf(A)*Uhum*

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen