Foto bij 031' Justin Bieber

Harry's hoofd ligt op mijn borst en zijn arm om mijn middel. Hij mompelt zachtjes wat in zijn slaap en er ontstaat een glimlach op mijn gezicht als hij zachtjes mijn naam mompelt. Het is al twee uur 's nachts en mijn ogen weigeren nog steeds om dicht te vallen. Harry mompelt weer iets en ik voel iets tegen me been. Ik begin wat te grinniken en voel hoe het nog harder tegen me been drukt. Mijn lach gaat al snel door de kamer en Harry word wakker. 'Wat is er?' Mompelt hij met een hese stem, dat erg sexy is. 'Je vriend groeit Hazz.' zeg ik lachend en ik voel hoe zijn hand naar beneden gaat om te voelen. 'Helemaal niet.' zegt hij en ik begin nog harder te lachen, 'dat is de verkeerde.' ik lach nog harder en ik weet gewoon dat hij nu rood word. Hij springt op en rent de badkamer in, 'succes!' schreeuw ik lachend terug en rol Harry's zijn bed uit om daarna mijn eigen weer in te duiken. Ik hoor Harry zachtjes kreunen van uit de badkamer en met een grijns op mijn gezicht val ik in slaap.

De volgende ochtend spring ik als een ninja mijn bed uit. De wekker schalt door de kamer en dat hou ik ook zo. Met ninja bewegingen ren ik de badkamer in en scheur mijn onderbroek van mijn lichaam. Niet letterlijk natuurlijk maar het klinkt gewoon leuker.
Als ik klaar ben met douche droog ik me af en loop als een naakte mofo de kamer in. 'Wilde nacht gehad Hazz?' hij kijkt me geïrriteerd aan en ik begin te lachen. Ik trek een boxer aan en wat kleding. Harry staat op me te wachten en ik doe nog snel mijn haar waarna ik mijn tas pak en samen met Harry richting de kantine loop.
'Moooorning.' zeg ik vrolijk en neem plaats aan de tafel met een broodje gezond en koffie. Ze kijken me allemaal chagrijnig aan en eten langzaam verder.

OMG GUYS I LOVE YOU WE STAAN IN DE TOP WUAHAUHAOEHWJEHEIEVE. ITS JURRY TIIIIME WUAAAAAH VOOR AL IN HET HOOFDSTUK DAT IK NU AAN HET SCHRIJVEN WIAHAHHA. ben helemaal niet hyper dus word vrienden met ons kudoknopje en je bent echt heel aardig als je dat doet WOEH.

Reacties (8)

 • minsung

  Ja natuurlijk, ik spring ook elke ochtend als een ninja uit bed en scheur-maar-toch-niet-helemaal-scheur mijn onderbroek ook van mijn lijf. 'Cause that's how I roll. :]

  8 jaar geleden
 • ardjan

  haha geweldig dit C:

  8 jaar geleden
 • Shadowhunterz

  asgtdjakdasj WAHAHAHAHAHAHAHAHHA *veegt haar tranen van haar gezicht af* OEHH heeft Hazza gedroomd over Jussie... *knijpt in de wangen van Harry* HAHAHAHxDmijn kudo heb je!

  8 jaar geleden
 • 5Boys1Dream

  Dit is gewoon awesome!!! Ik ben geen fan van justin bieber mar ik wordt het gewoon een beetje door jullie! Xoxo

  8 jaar geleden
 • Chasing1D

  HHhaa Hazza..EN Justin 'dat is de verkeerde' HHAHHAHAHAHAHAH:D

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen