Foto bij Proloog

Here is the first, hope you guiiz like it <3

"Arrg." ik deelde een laatste beuk uit aan mijn boksbal, het ding was verfrommelt door het harde stompen. Mijn knokkels zagen rood door het overdreven hard slaan, het slaan van iets wat helemaal geen pijn kende. Geen pijn die ik kende tenminste.
Ik liet mezelf naar achter vallen op het bed, de pluizige stof kietelde in mijn nek, maar het voelde prettig. Ik sloot mijn ogen en liet mezelf meevoeren in mijn dromen.

Ik opende langzaam mijn ogen en keek recht in twee donkerbruine, ze stonden woest, kwaad, beangstigend.
"Kan je dan ook helemaal níéts goed doen?!" mijn vader spuugde de woorden in mijn gezicht waarbij een druppeltje spuug op mijn wang belandde.
"Het enige wat ik aan jou vraag is om naar school te gaan, maar nee dat doet meneer niet. Verslapen, alweer." ik wreef vermoeid in mijn ogen, de angst die zijn ogen hadden bezorgd was al weer weg, hij moest gewoon niet zo zeuren.
"Luister je wel naar me!?" schreeuwde hij met een schorre stem, ik mompelde iets en sleepte mezelf naar de badkamer.
"Jij ondankbaar kreng, was je maar nooit geboren!" schreeuwde hij verder, ik zuchtte.
"Ja, nu weet ik het wel hoor." mopperde ik onverschillig. Ik spatte een kommetje water in mijn gezicht, de kou was verfrissend en gelijk voelde ik me al wakkerder.
"Jij bent hier morgen nog weg of ik schop je het huis uit!." een harde klap van mijn kamerdeur die dichtsloeg weerklonk in mijn bijna volledig lege kamer. Morgen was ik weg.

Reacties (2)

 • Appelpudding

  Le whuuut *klikt op volgende hoofdstuk*

  7 jaar geleden
 • philtatos

  ME ABBONIZED YOU
  YEAH THATS RIGHT YOU FILTHY PEASANTS
  CAUSE ME LIKES THIS STORY

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen