Foto bij Chat Six

Someone schreef: Ik heb eens Omegle gebruikt, maar de kans dat je iemand iedere dag spreekt is héél klein. Er zijn vaker boven de 5000 mensen online, en deze twee vinden elkaar iedere avond? Haha..
> Kijk, luister en huiver. Voordat ik met dit verhaal begonnen ben, heb ik veel op Omegle gezeten waaronder ook mijn vriendinnen gezocht door middel van elkaar zoeken door dezelfde trefwoorden. Laatst hadden we elkaar gevonden binnen een kwartier met 21 duizend mensen online. Dus, peepz. HET KAN. En dan gaan we vanavond bewijzen (zie onderaan het hoofdstuk).
Okee dat moest ik even kwijt. Yolo.
Maar goed ik ben echt dood van meer dan 15 uur opgesloten zitten op school dus ik blijf vandaag thuis= minimaal 3 hoofdstukjes! En... natuurlijk super bedankt voor de kudo's! You guys are the BEST. Kudo's zijn altijd welkom *angel face*.
X.

Sommige mensen moesten gewoon hun mond houden als er niets zinvols uitkomt. Zoals meneer Carter, ik wist het, ik kon hier uren over door zeiken, maar af en toe moest het er gewoon uit komen.
Het kon me niet schelen dat je doodging door te veel straling. Eens ging je toch dood. Het kon me niet schelen hoe je vage berekeningen moest bereken. Ik kon toch niet rekenen.
Hoe dan ook, ik was blij toen de bel ging en ik naar buiten rende om met mijn barrel naar het winkelcentrum te rijden. Gisteravond waren mijn ouders gelukkig pas laat thuis gekomen en lag ik al in mijn bed. Stiekem had ik gehoopt dat ik het reddingsplan van Curly in kon zetten, maar misschien was het wel beter zo.
Ik parkeerde mijn auto voor het winkelcentrum en keek de hele tijd om me heen. Ik kwam hier nooit omdat dit als het ware Chloe’s “huis” was. Hier kon je haar meestal altijd vinden.
Het winkelcentrum was gigantisch en ik kon altijd moeilijk de weg vinden in het immense gebouw. Niet alleen was het groot, maar ook erg druk zodat je je door de mensenmassa heen moest vechten. Ik dwaalde af naar het midden van het winkelcentrum en zag dat daar een gigantische rij gillende meisje stonden voor een tafel met vijf mensen erachter.
Het geluid was bijna oorverdovend en ik had echt medelijden met de mensen die aan die tafel zaten. Ik ging de roltrap af en probeerde te ontdekken waarom ze aan die tafel zaten. De meisjes gingen één voor één langs die vijf personen en gaven ze iets waarna ze het weer terug gaven. Cd’s. Was dit een bekende groep of zo?
Omdat ik zo gefocust was op wie die personen waren, struikelde ik bijna van de roltrap af en botste tegen een meisje aan die te wachten stond.
‘Sorry!’ piepte ik en stond op.
‘Het geeft niet hoor! Kom je ook je cd laten signeren?’ vroeg ze vriendelijk.
‘Eh- nee denk ik?’ zei ik een beetje twijfelend.
Het meisje keek me met grote ogen aan. ‘Luister je niet naar One Direction dan?’
‘Jawel maar-‘
‘Ze zitten daar te signeren!’ kirde ze en wees enthousiast naar de tafel. Toen ik goed keek zag ik vijf jongens zitten. Ze zagen er allemaal een beetje moe uit, maar ze lachten tegen elk meisje die langskwam.
‘Daar kun je cd’s kopen,’ zei het meisje en wees naar de dichtstbijzijnde elektronica winkel.
‘Bedankt,’ zei ik en strompelde langzaam op de zaak af. Wilde ik wel een gesigneerde cd van een boyband waarvan ik de namen niet eens wist?
Ik haalde mijn schouders op en kocht een cd die ik al had op mijn Ipod en een webcam. Ik had toch niets beters te doen. Vervolgens kocht ik wat te eten en te drinken omdat het nog wel eens lang kon duren in die rij.
Ik sloot helemaal achteraan en verdoofde de tijd door spelletjes te doen op mijn mobiel en af en toe zachtjes mee te zingen met liedjes die ik kende.
Na zeker een uur te hebben gewacht, pakte ik een panini uit mijn tas en begon die op te eten.
‘Volgende!’ bulderde een bewaker en duwde me het podium op waar de jongens zaten. Ik legde de cd voor de eerste jongen neer die een gezicht trok toen hij mijn broodje zag. Hij had blond haar en mooie blauwe ogen.
‘Is die lekker?’ vroeg hij.
‘Heerlijk,’ knikte ik instemmend en toen drong het tot me door wat hij wilde.
‘Wil je een stukje?’ vroeg ik en hij knikte snel.
Ik gaf hem de helft en begon die gulzig op te eten terwijl hij mijn cd signeerde.
‘Ik ben je voor eeuwig dankbaar. Ik had zo’n honger! Ik zit hier al vier uur!’ hij keek me zielig aan en ik moest mijn best doen om niet te gaan lachen. Ik liep door naar de volgende jongen met zwart haar die mij met opgetrokken wenkbrauwen aan keek.
‘Hij wordt nog eens dik,’ zei hij zuchtend.
‘Bemoei jij je nou eens met je eigen zaken. Zoals je haar,’ kaatste de blonde jongen terug.
‘Niall!’ zei de jongen met het zwarte haar verontwaardigd en plukte aan zijn kuif. Hij gaf me de cd terug en ik liep door naar de volgende die een shirt van Batman aanhad.
‘Hallo,’ zei hij aardig en signeerde net zoals de andere mijn cd.
‘Hoi,’ zei ik terug en ik dacht aan die gesprekken op Omegle die ook zo begonnen.
‘Leuk shirt,’ zei ik en wees naar hem. ‘Batman is cool,’ ik haalde mijn sleutelbos uit mijn zak en liet hem de sleutelhanger zien.
‘Al naar the Dark Night Rises geweest?’ vroeg hij belangstellend.
‘Ja en ik vond hem geweldig,’ zei ik en zwaaide.
De volgende had een opgezette duif naast zich staan en ik probeerde er niet naar te kijken. Wie had nou een duif naast zich staan?
‘Dat is kevin,’ zei hij en streelde met zijn vinger over de kop van het beest heen.
‘Okee,’ zei ik en liep naar de laatste jongen.
‘Niall is heel blij met je,’ zei hij en ik keek hem aan. Hij had bruin, krullend haar en prachtige groene ogen waarvan in mijn blik bijna niet van kon afwenden. Curly. Nee, dat kon niet. Het was gewoon niet mogelijk. Hij keek mij een paar seconden verstijfd aan en schudde toen ook zijn hoofd.
‘Sorry, ik moest aan iemand denken…’ zei hij en pakte een stift en mijn cd.
‘Wat is je naam?’ vroeg hij bijna fluisterend.
‘Bethany,’ zei ik fluisterend terug en vroeg me af waarom we aan het fluisteren waren.
Hij keek me geschokt aan en gaf me mijn cd. Ik draaide me om en wilde weglopen.
‘I don’t eat carrots,’ zei hij toen en ik bleef staan.
‘Hey! Ik wel!’ zei de jongen naast hem verontwaardigd.
Ik draaide me om en schudde mijn hoofd. Het was niet waar. Ik verbeelde me het gewoon. Ik keek op mijn cd en zag wat hij had geschreven:
Are you that girl from Omegle? X Harry Styles.
Het kón gewoon niet waar zijn.

You're now chatting with a random stranger. Say hi!
You and the stranger both like one direction and Harry Styles

You: what should you do when you've met Harry Styles
Stranger: ummm,I don't know....maybe show him one of my songs and ask him what he is thinking...because his opinion is important to me,you?
Stranger: and hug him:)
You: well, I just walked away with my stupid head
You have disconnected.


Zullen we vanavond om 7 uur op Omegle vragen: "Pussy?" en dan antwoord je natuurlijk met: "I don't eat carrots". De trefwoorden zijn: One Direction, Music, Cats. Degene die mij vind, mag 3 vragen stellen over het verloop van het verhaal! X
Let op de datum: 15-12-2012

Reacties (40)

 • Tomlinsbear

  ah dit is zo perfect!

  3 jaar geleden
 • TR0PICAL

  aww! ik ben 2 weken te laat ):

  7 jaar geleden
 • neveronline

  omg, ik ga hier dus sowieso een abbo op nemen, maar eerst even uitlezen haha. ik zit ook altijd op omegle, haha . i love it . maar als je met iemand afspreekt dan kan je ook gewoon een trefwoord verzinnen wat waarschijnlijk niemand als trefwoord gebruikt want dan vind je elkaar makkelijker ^^ x

  7 jaar geleden
 • ultionem

  verdorie ik ben een dag te laat:(

  7 jaar geleden
 • Joleneee

  ooooh zo mooooi ;D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here