Foto bij Number 1.

Pas op: Dit is het verleden!

Mijn vader gaf me een klopje op mijn schouder waarna hij doorliep. Ik glimlachte en zwaaide nog eens naar hem voor ik het schoolplein op liep.
Mijn vader bracht me nog steeds naar school, eigenlijk alleen vandaag, omdat ik de bus gemist had, maar ik schaamde me niet.
"Hey Zayn, wacht!" ik glimlachte toen ik de stem van Liam hoorde, mijn beste vriend.
"Heey Li, hoe gaat ie mate?" ik gaf hem een box terwijl hij wat mompelde over slecht geslapen. Hij was mijn aandacht na zijn eerste zin al weer kwijt, mijn ogen werden naar de schoolpoort gestuurd waar een groepje kinderen stond te gebaren naar de muur.
"Liam, kom mee." gebood ik hem, hij keek me verontwaardigd aan, maar liep toch achter me aan naar het groepje kinderen.
"What is going on?" schreeuwde ik boven het geklets van de eerste -en tweedeklassers uit, gelijk was iedereen stil en maakte een weg naar de muur toe, waartegen een klein blond jongetje stond. Ik trok mijn wenkbrauw op, wie was die fucker en wat was er zo bijzonder aan hem?
"Hey dude, wie ben je?" ik liep naar hem toe en trok zijn sigaret uit zijn mond, gooide het stokje op de grond en vertrapte ik het waarna ik uitdagend naar de nieuwkomer keek. Een kleine zucht verliet zijn lippen, maar hij pakte gewoon een nieuwe sigaret en stak die aan. Luid gejoel kwam uit ons 'publiek'. Ik trok arrogant mijn wenkbrauw op en liet een binnensmondse grom horen. Welke vieze oorwurm durfde zo 'stoer' te doen tegenover mij?
"Je hebt geen enkel idee wie je voor je hebt, of wel soms?" het rolde arrogant uit mijn mond, ik was het van nature, was er aan gewend om zo te doen. Harteloos en uitdagend.
"Waarom zou ik jou moeten kennen, ik sta hier net voor vier minuten." zijn accent viel me op, evenals zijn hemelse stem. Even was ik afgeleid, maar ik viel al snel terug op mijn standpunt. Een grinnik verliet mijn mond, hij wist het dus écht niet.
"Ik ben Zayn, maar ik zal het je even duidelijk maken dat je niet met mij moet sollen." siste ik in zijn oor, zijn nek haar ging overeind staan.
Mijn vuist raakte zijn zachte gezichtje, hard. Een schreeuw weerklonk over het schoolplein, ons 'publiek' hield zijn adem in en Liam hoorde ik slikken. Wat een watjes.
De blonde jongen keek recht, hij had een bloedneus en ik zag de verwarring in zijn ogen staan. Ik grijnsde zelfvoldaan en klopte hem op zijn hoofd, om me daarna om te draaien en weg te lopen. Niemand solt met Zayn Malik, niemand, dus ook geen Ierse nieuwkomers.

Reacties (2)

  • Appelpudding

    Nialler bad fucker

    7 jaar geleden
  • philtatos

    Waarom deed NIall roken? What a badassmotherfucker

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen