Jason McCann

Met een strakke bocht parkeer ik de auto op een van de invalide plekken. Ik haal de sleutels uit het contact en gooi de auto deur open. 'Meneer u mag hier de auto niet parkeren. Deze plaats is bestemd voor-'. Mijn ogen glijden over de letters boven de ingang, terwijl de stem achter me langzaam verdwijnt. "Sint-Josephs hospital".
De deuren openen zich voor mij en geven mij toegang tot de grote hal. Overal hing kerstversiering, wat me deed denken aan kerstmis dat nog maar een paar dagen weg was vanaf nu. Een grote kerstboom staat in het middelpunt en reikt bijna tot het plafond. Maar dit waren niet mijn grootste zorgen op dit moment, verreweg van dat.
'Ryan, Ryan Butler', zeg ik zodra ik bij de receptie sta. De vrouw kijkt me fronsend aan, maar begint dan toch op haar toetsenbord te tikken. Haar nagels weerklinken tegen de toetsen waarna ze een paar keer klikt met haar muis. 'U zult moeten wachten. Het bezoekersaantal is momenteel op zijn maximum. Over een half uurtje zult u hem kunnen bezoeken'. Kwaad sla ik met mijn vuist op de balie en buig naar haar toe. 'Ik kan hem wel degelijk nu bezoeken, het interesseert me geen hol dat zijn bezoekersaantal op zijn maximum zit. Je geeft me nu dat kamernummer', sis ik zacht en kijk haar doordringend aan.
Ze knikt zonder nog verder te twijfelen en kijkt kort op haar computer scherm. 'Kamer 328, derde etage'. Ik knik en zonder nog verder te communiceren loop ik weg naar de trap.
Zodra ik de derde etage bereikt heb ga ik door de deuren heen, en kijk om me heen. 'Kan ik u helpen meneer?'. Ik draai me om naar een meisje. Naar mijn idee was de zeventien, en nog niet zo lang hier in dienst. 'Kamer 328'. Ze knikt en maakt een gebaar dat ik mee kan lopen. Gauw loop ik achter haar aan, en kijk bij verschillende kamers naar binnen waar de deur open staat. 'Op bezoek bij meneer Butler?'. Ik knik en tel de cijfers af van de kamers. 'Hier is het'. Ik knik en open de deur. Daar komen gelijk Ryan, Alex en Mitch tevoorschijn. 'Jason, eindelijk'. Ik knik en sluit de deur achter me. 'Hoe is dit gebeurd jongens?! Jullie moeten echt eens voorzichtiger zijn. We raken iedereen kwijt en we kunnen niet nog meer leden verliezen'.
'Jason, we hebben een nieuw lid nodig'. 'We kunnen niet zomaar iemand aannemen Alex, we moeten diegene door en door kennen. We moeten weten dat hij ons niet verraad en ten slotte moet hij ook nog eens met al die shit om kunnen gaan'. Ze knikken, alsof ze al een kandidaat gekozen hadden. 'Dat weten we. We hebben het er met de groep over gehad, en misschien is het een idee als die neef van je zich aansluit bij ons?'. Fronsend kijk ik hem aan en schud mijn hoofd.
'Ik heb hem al in geen jaren gesproken Mitch. Hoe weten jullie nu dat hij de vertrouwen is? Wie weet blaast hij alles op zodra hij eenmaal binnen is'. 'Daarom moet je naar hem toe gaan. Hem uittesten en dan direct meenemen. We kunnen geen tijd verliezen'. Ik schud kwaad mijn hoofd en bal mijn vuisten. 'Fucking bullshit!'. 'We hebben Justin nodig, of je het nu wil of niet'.

Ik ben der over uit. Ik wordt schoonmaakster bij een wok restaurant.

Reacties (3)

 • Bieberatic

  Ik hoop dat hij Mila vraagt, ghehe.

  8 jaar geleden
 • JuicyBieber

  Wauw damn snel verdet(H)

  8 jaar geleden
 • Boobs

  Omggg straks vraagt hij aan mila O:

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen