Foto bij Number 3.

Pas op; Zayn is een *narcist.*verliefdheid op jezelf ...

Verveeld tikte met mijn pen op mijn tafeltje, mijn blik stond naar buiten gericht. Het zonnetje scheen door de naakte takken door, de blaadjes die eronder lagen lieten zien dat het herfst was. Het gesuis van de radiator liet me mijn ogen sluiten, het was rustgevend.
"Meneer Malik, wilt U ook even opletten?" ik draaide me zuchtend om en opende mijn ogen weer. De leraar knikte me met een klein glimlachje toe. Toen hij weer weg keek, keek in weer naar buiten. Het raam reflecteerde, ik zag mezelf zitten en glimlachte, geen wonder dat meisjes met me uit wilden, ik zag er onweerstaanbaar uit al zei ik het zelf.
"Dus, 'Lieber' is mannelijk en 'Liebe' is vrouwelijk." zijn stem irriteerde me, het mijne was beter. Ik zuchtte diep en kromde mijn tenen uit ergernis, niet te geloven dat hij ooit was aangenomen.
"Meneer, ik weiger nog naar uw nonsens te luisteren." onderbrak ik zijn uitleg over openingen van Duitse brieven. Hij stopte, drukte de dop van zijn stift er weer op en zette zijn handen in zijn zij.
"Oja? Wie wilt Malik vergezellen naar de directeur?" het kwam er sarcastisch uit, maar de hele klas stak zijn vinger op, behalve die blonde waarvan ik zijn naam nog steeds niet wist.
"Horan, jij gaat mee met die grappenmaker." een lach verliet mijn lippen, hij móest een grapje maken. Ik zag de ogen van de nieuwkomer vergroten, wat me harder liet lachen. Wat een grap.
"En nee dat was geen grapje." snauwde de leerkracht verder. Mijn ogen vergrootte zich nu ook, mijn mond stond open en een piep kwam uit mijn keel vandaan.
"Meneer, dit móet een grapje zijn." het Ierse accent vulde het leslokaal, ik keek met een dodelijke blik aan de leraar, die tevreden grijnsde toen ik mijn boeken bij elkaar schoof en in mijn tas propte.
"Meekomen Horan en geen gezeur." mopperde ik toen ik langs de blonde gozer liep. Hij schudde zijn hoofd voorzichtig, leek nog steeds bang te zijn voor wat ik had gedaan die ochtend.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen