Foto bij Q&A

Swag+yolo= SWOLO gehehee

Algemeen:
- Naam? Fleur
- Uiterlijk?


(Zwart wit heeft swag, mensen)
- Leeftijd? 23 Juni 1997, dus 15
- Films? I am number four, Skyfall en The Devil Wears Prada
- Artiest/band (zonder 1D)? Adèle en All Time Low
- Ed Sheeran? YEAH!
- Ken je Marcus Butler, Alfie Deyes, Dan Howell, Phil Lester en Jack en Finn Harries? Nope, maar ik heb ze beluisterd op Youtube en ik vind ze goed!
- Hou je van James Arthur? Ik kijk niet naar de Britse X Factor, ik ken alleen die naam van dat hele Mr.X gedoe.
- What would you do if a giant octopus came to your house and he'd try to kidnap your posters and you too? Eerst zou ik mijn posters door het raam gooien en en zelf achteraan springen. Als hij me aanraak, zal ik hem bijten (ik kan toevallig héél hard bijten:Y))
- Als je iemand kon opeten, wie zou het zijn? Niall, omdat hij er erg eetbaar uitziet
- Favo story op Quizlet? Fucked Up In Paris
- Favo land? USA en Engeland
- Huisdieren? Ik had een zwart-witte kat Doerak, maar die is weggelopen :s (dus, als je hem tegenkomt zeg dat hij stout is geweest)
- Little mix? De liedjes die ik heb geluisterd vind ik leuk, maar ik ben niet een grote fan of zo
- Hoeveel posters heb je op je muur hangen? 2 ingelijste tassen van Abercrombie&Fitch en een van Gilly Hicks. En een 1d poster!
- Welke kleur nagelak? Zwart
- Hoe laat is het nu bij jou? 19.13
- Hou je van eenhoorns? JA! Elke keer als ik een eenhoorn zie, ga ik uit mijn dak. Gisteravond was er Narnia op tv en toen was er een eenhoorn en die was vet mooi
- Ga/Wil je later een boek gaan schrijven en uitgeven? Ik zou dat héél graag willen, maar dan moet ik wel een fantastisch boek zien te schrijven...
- What kind of music do you like? Pop en rock
- Welke talen spreek je? Nederlands (wat een verrassing), Frans, Duits en Engels
- Wat wil je later doen? Geschiedenis studeren en diplomaat worden of schrijfster of werken voor een reisbureau en de hele wereld over gaan
- Ga je nog wat bijzonders in de kerstvakantie? Ik ga ook naar Duitsland! Maar dan voor 2 weken met mijn familie. Dat wordt dus mijn laptop meenemen en véél boeken...
- Doe jij tto of ben jij gewoon -op magische wijze- goed in Engels? Ik heb geen idee wat tto is, dus waarschijnlijk ben ik gewoon goed in Engels ook al sta ik een 6,5
- Ooit al chatroulettte gedaan? Nee, maar dat ga ik zo denk uitproberen!
- Do you have tumblr? Ik had het, maar ik ben mijn username en wachtwoord vergeten :s
- Hoeveel mensen zijn er online terwijl je deze vraag beantwoord? 517
- Welk schoolvak haat je het meest? Maatschappijleer, maar dat komt door de heks die dat geeft. Ze is echt zooo eng he en ze haat me omdat ik één keer niet mijn huiswerk had. WTF
- Ben je ooit al naar een concert geweest en van wie was dat dan? Nee:(ik wilde naar Lady Gaga maar niemand wilde mee
- Wat kijk je het liefst op televisie? Wie is de Mol, The Vampire Diaries (komt weer terug op Net5!) en Expeditie Robinson
- Wat is momenteel de achtergrond van je laptop?


- Zit je zelf vaak op Omegle? Ja! Daar haal ik ook de inspiratie voor mijn verhaal vandaan

VS:
- Chocola of chips? CHOCOLAAAAAA
- Rokjes of Jurk? Jurk
- Broek of Short? Broek
- Zayn of Harry? Hazzzaaa <3
- Zelf schrijven of Lezen? lezen als het leuke of goede verhalen/boeken zijn, maar ik vind schrijven erg leuk
- Pizza of frieten? Pizza
- Liam of Niall? Leeyum
- Een knuffel van Harry of een kus van Louis? Knuffel van Harry
- Eens door Zayn zijn haar wrijven (mhoehaha) of door Harry zijn krullen? DIE IS GEMEEN. Kijk, ik houd ontzettend veel van pesten en daarom zou ik voor Zayn moeten gaan. MAAR... wie wil er nou niet door het haar van Hazza wrijven (*toen was het erg stil*). Juist, niemand dus!
- Vans of Allstars? Allstars
- School of huiswerk? School
- Cupcake of muffin? CUPCAKE!
- Blackberry of iPhone? Iphone, maar ik heb een stomme Samsung Galaxy Gio
- Laptop of iPad ? Laptop
- Witte, melk of pure chocolade? Melk *kwijl*
- Omegle of cleverbot? Omegle
- Twitter of Facebook? Facebook
-(baby)of(krul)?(baby)
- Kleedje of rok? Rok
- Teddybeer of random knuffel? Teddybeer
- Bethany of Dusty? Bethany
- Pizza of Lasagna? Lasagnaaa
- Pindakaas of Hagelslag? Pindakaas, maar dan alleen die van Calvé:)
- deze:Dof deze_O_?_O_
- armband of ketting? Ketting
- mascara of lippenstift? Mascara
- over again of i would? I would
- Kevin of Dusty? KEVIN heeft zo veel swag gewoon!
- aardbeving of tsunami? Allebei niet erg prettig, dan maar een aardbeving omdat het toch niet in NL kan gebeuren. Hoop ik :s

Verhaal:
- Hoe kwam je op dit briljante idee? Ga even zitten, want het is een lang verhaal. Op een avond zat ik weer eens op Omegle mensen te irriteren. Eentje deed alsof hij/zij Harry Styles was en ik geloofde er niks van. De dag daarna ging ik kranten lopen en dacht ik na over hoe het zal zijn als de échte Harry nou tegen je aan het praten was. Hoe zou het dat misschien lopen? Nou, met dat idee schreef ik een synopsis en vond het eigenlijk wel leuk al zeg ik het zelf. En voilà, mijn story!
- Hoe kwam je op de titel? Op Omegle praat/chat je en ik ben niet geniaal genoeg om een metaforische titel te bedenken:)
- Als jij Bethany zou zijn en Harry zou ontmoeten, zou jij dan het zelfde reageren of anders? Zo ja, hoe dan? Ik heb al veel verhalen geschreven (niet alleen fanfiction) en eigenlijk zit in elk hoofdpersoon een stukje van mezelf in. Ik zou bijvoorbeeld niet reageren zoals: "OMFG. YOU ARE HARRY STYLES MARRY ME!!!" en dat soort dingen. Maar ik zou persoonlijk véél sneller met hem afspreken en ik wist natuurlijk al precies wie Harry is.
- Gaan Harry met Beth een koppeltje worden? Waarschijnlijk wel, ja <3
- Hoe denkt Bethany over Harry en over de andere boys? Bethany krijgt Harry nu al niet meer uit haar hoofd en ze zal steeds verliefder op hem worden (omgekeerd ook). Ze vind de andere jongens ook leuk, maar anders leuk. Als een soort broers.
- Komt er een lange disconnection (dat ze een lange tijd niet praten), of blijven ze nog lang via omegle praten of meeten ze elkaar al snel weer in real life? Er zal een disconnection komen, maar als ik vertel wat en hoe, is de spanning er af. Ze blijven voorlopig nog even op Omegle praten, maar ze zullen elkaar zeker weer ontmoeten!
- Hoe komt het dat jij zo geniaal schrijft? Ehmmm.. dunno! Echt niet! Misschien omdat ik al een hele tijd schrijf en ik steeds beter of zo wordt? Maar dankjewel hoor!
- Hoe komt het dat niemand Harry heeft opgemerkt bij de cam? Op Omegle kan je héél snel 2x op esc. drukken, dus ook in een fractie van een seconde. En soms zie je ook alleen zwart, zoals eerst ook het geval was bij Bethany.
- Waarom vult hij bij common interests one direction in? Omdat hij van zichzelf houdt. Lol. Maar als ik me verplaats in de Harry die ik schrijf, zal ik zeggen dat hij het leuk vind om met andere Directioners te schrijven zonder dat ze het weten wie hij is.

One Direction:
- Bromance? Larry Stylinson
- Top 3 1D liedjes? WMYB, Summer Love, Truly Madly Deeply (alleen op youtube beluisterbaar of je moet in Japan wonen :3)
- 1D quote?


- Haylor? #nohate; tja. Ik vind ze persoonlijk niet zo bij elkaar passen, maar wie ben ik om dat te zeggen?
- Zerrie? #nohate; Zayn en Perrie zijn gewoon cool samen. Punt. Niks over te zeggen
- Payzer? #nohate; zag je Liam's zielige hand bij het interview van Ellen Degeneres toen ze vroeg wie er single was? Ik ben blij dat ze weer bij elkaar zijn, want Liam werd een echte badass
- 1D gif?


- Favoriete van de band? Eerst was het Liam, maar nu Harreh <3
- Heb je spullen van 1D? posters, Up All Night, Take Me Home en ik heb een soort plakselboek met plaatjes. Ik kwam vandaag langs de Claire's en toen wilde ik een armbandje kopen, maar die was 5 euro!
- Ga je naar het concert van 1D? NEE:(ik zat met 3 computers klaar en 2 telefoons, maar het is niet gelukt. Romita (mijn vriendin) en ik gaan 3 mei naar het Ziggo Dome en kijken of ze nog kaartjes verkopen. Plan Z is om verkleed als Pokémon bij de artiesten ingang te gaan staan. Wie komt er nog meer? Pikachu is al bezet:Y)
- Heb je One Direction al een keer ontmoet? Nope... maar dat wil ik wel!!!
- Mocht je ooit op Omegle video gaan en opeens zie je dat diegene aan de andere kant HARRY FREAKING STYLES is, wat is je eerste reactie? Ik zou eerst zeker willen weten of het écht gebeurd. Dan zou ik in mijn hoofd heel erg tekeergaan en dan zal ik wat gaan praten ofzo... en dan als de chat weg is een lonerfeestje houden
- Hoe is je leven geëindigd AKA Hoe & wanneer heb je One Direction ontdekt? Gehehe. Nou, weer een lang verhaal. Het begon allemaal op de dag dat ik per ongeluk op een video diary drukte. Vervolgens ben ik ze allemaal gaan kijken en al hun optredens van X Factor gaan luisteren. Toen heb ik Up All Night gedownload en posters gaan verzamelen en covers gaan maken van hun liedjes. Toen kwam ik Romita tegen en toen zijn we gaan fangirlen en op We Heart It plaatjes gaan Hearten.. Dat was dus het einde. Sindsdien krijg ik ze niet meer uit mijn hoofd!


IK BEN IETS VERGETEN. Het is een random foto, maar mensen, wat rook hij lekker! (Linker ben ik)

Reacties (18)

 • Amor8

  Omgg, ik ben begonnen met je story te lezen en ik vind hem egt geweldig! En we hebben een paar overeenkomsten:Y)

  Maar nu ga ik weer heel snel lezen ^.^
  Morgen freakin' laatste dag van mijn pww =D

  7 jaar geleden
 • Cumberbang

  Girl, you just made my day!

  Favo story op Quizlet? Fucked Up In Paris

  Fijn om te horen hihihi Me is schrijfster
  En nu ga ik verder lezen!

  xlove!

  7 jaar geleden
 • RandomnessXx

  omg ik heb net i am number 4 gekeken maar ik lag de hele tijd in een deuk. ik bedoel: de mogs hadden kieuwen! naast hun NEUS! DE FALENDSTE PLEK OM KIEUWEN TE HEBBEN OOIT!

  okeeee ik draai door.
  ps vliegende eekhoornmonsters zijn cool

  7 jaar geleden
 • Arthritis

  Heb je covers gemaakt? Kan je er miss eentje laten horen? :3 We lijken best wel op elkaar (niet qua uiterlijk) alleen ik ben een jaartje jonger;)

  7 jaar geleden
 • Chantilly

  Hoe heet je op Weheartit? Want ik spam ook altijd alles vol met 1D plaatjes? Hihi, xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here