Het was een normale schooldag toen hij me voor het eerst opviel. Normaal had ik het niet zo op jongens, ze kwamen en gingen weer. Het belangrijkste voor mij was om vrienden te maken. Maar ik weet niet wat het was met hem.... Misschien zijn ogen, die zo vriendelijk bruin afstaken achter de enorme montuur van zijn bril. Of de beanie die hij over zijn hoofd had getrokken door de kou.

      Nee. Het was de blik in zijn ogen. Hij keek met een kleine glimlach naar de sneeuw dat zich een weg op de grond baande. Het was alsof hij diep in gedachten was, ergens helemaal ver weg. De blik in zijn ogen liet mij ook glimlachen, het was aanstekelijk.

      Ik drukte mijn donkerblauwe jas dicht tegen mijn lichaam terwijl ik eindelijk de deur opentrok. Ik voelde me op dat moment namelijk net een stalker. Gluren naar jongens vanachter een glazen deur was niet iets voor mij.

      'Alaine, are you coming?' Mijn moeder stond met een bezorgde frons op me te wachten... En eigenlijk hoort dit stukje helemaal niet in mijn proloog over hoe ik hem voor het eerst zag, maar daardoor keek hij wel op naar me. Met een ongemakkelijke blik op mijn gezicht stapte ik naar mijn moeder. Gelijk trok ze de beanie strakker op mijn hoofd en probeerde me warm te krijgen door haar handen strak tegen mijn wangen te drukken. Hierdoor werden mijn wangen dikker dan ze normaal waren.

      'Why do you always feel the urge to come to my school?' Zei ik, mijn ogen schoten even naar de jongen die nog steeds onze kant op keek. Niet dat dat speciaal was, want de helft van de kinderen die hier stonden keken onze kant op.

      'It isn't healthy for you to walk this much darling.' En daarmee had ze me stil. En het liefst schrijf ik daar niet verder over.

Ja, het wordt niet zo'n simpel verhaal als jullie denken.

Reacties (24)

 • thatonechild_xo

  Abo!!!

  7 jaar geleden
 • JackxD

  wow ik heb alleen de proloog gelezen en ik vindt hem al top oke mischien komt het omdat zayn er in zit maaar toch echt super

  8 jaar geleden
 • DAYDREAMERx

  Je staat in de top! Ik heb alleen het proloog nog maar gelezen en ik snap waarom! Ik ga nu ff verder lezen! Abo erbij! X

  9 jaar geleden
 • Pale

  Ik lees normaal nooit story's waarin er engels wordt gepraat,
  maar ik was bij de eerste alinea al om!
  xxx.

  9 jaar geleden
 • MCourtois

  Nice!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen