chapter 2

Door: maybo
Onderdeel van: Running Wild - George Weasley 16+
Laatst bijgewerkt: 5 jaar geleden
Geactiveerd op: 5 jaar geleden

Foto bij chapter 2

Sorry dat ik echt heel lang niet geschreven heb, maar ik ben een tijd ziek geweest, waardoor ik veel achterstand opgelopen was bij school en nu ik mijn rapport het gehad is het weer rustig:)
O dit is Nola nu

breed | medium | small

4 jaar later

Nola Wood

Ik stop vlug de laatste spullen in mijn hutkoffer als er op mijn deur geklopt wordt. 'Heey Nola, ben je klaar? Want mam kookt en niet alleen het eten, maar ook haar humeur.' Fred en George komen vrolijk mijn kamer binnen. Ik zou vanacht bij Fred en George gaan logeren en morgen met de Weasleys naar de lekke ketel gaan, waar ik voor de rest van de vakantie zou blijven. 'Hey jongens, hoe was Egypte?' Ik geef Fred en George allebei een knuffel. Ik trek mijn hutkoffer van mijn bed af en kijk beide jongens verwachtingsvol aan. 'Geweldig!' Fred en George beginnen allebei enthousiast door elkaar te praten, terwijl ik mijn koffer naar beneden zeul. Ik luister met een half oor naar de jongens en loop naar de keuken waar mijn moeder kookt en Oliver een boek leest. 'Mama, ik ga.' Mijn moeder laat met een simpel spreukje de lepel roeren, terwijl ze zich omdraait. 'Dag schat, stuur je wel een uil als je in de lekke ketel bent en als je aankomt op zweinstein?' Ik knik en geef mijn moeder een knuffel. 'Ik zie je wel op zweinstein.' Hoor ik Oliver mompelen, terwijl hij volgens mij niet eens beseft dat ik ga. Ik glimlach en loop samen met mijn moeder de deur uit. Mijn moeder spreekt een zweefspreuk uit over de koffer en binden hem tussen de bezems van Fred en George. 'Bye mam' Ik zwaai nog een keer voordat ik op mijn bezem stap. De Weasleys wonen aan de andere kant van de heuvel en die route leg ik persoonlijk niet af zonder bezem. Ik zet me samen met Fred en George af van de grond en geniet van de wind. 'Wie er het eerst is!' roep ik vrolijk en ik schiet weg, terwijl ik Fred en George nog verontwaardig hoor roepen dat dat niet eerlijk is omdat zij aan elkaar vast zitten. Ik lach eigenwijs en schiet nog hoger de lucht in om te voorkomen dat mijn bezem tegen de heuvel knalt. Ik minder vaart als het nest in zicht komt en hang uiteindelijk stil in de lucht. Ik draai me om en zie Fred en George op een traag tempo op me af komen. Mijn blik blijft iets langer hangen bij George. Ik ben al een tijd verliefd op George, maar dat weten alleen Angelique en Hermelien. Mijn twee beste vriendinnen. 'Eindelijk, wat duurde dat lang.' Ik kijk de jongens uitdagend aan. ' Wacht maar ik pak je nog wel terug.' George kijkt mij strijdlustig aan en ik lach terwijl ik mijn landing inzet. 'We will see.' mompel ik.
'Ooohh Nola, wat gezellig dat je er bent en wat ben je gegroeid in de vakantie, oh je wordt met de dag knapper!' 'Bedankt mevrouw Weasley, wat ruikt het lekker!' 'Als jullie Nola haar spullen naar jullie kamer brengen, kunnen jullie daarna aan tafel.' Ik knik en pak mijn koffer op, wat nu een stuk makkelijker gaat, omdat de zweefspreuk nog niet helemaal uitgewerkt is.
In de kamer van Fred en George ligt al een matras met dekens en ik zet de - al zwaardere - koffer met een bonk op de grond. Ik zie Ginny geërgerd de kamer in komen, maar haar gezicht trekt alweer bij als ze ziet dat ik de bonk veroorzaakte. 'Ginny! hoe is het ermee?' 'Wel goed.' mompelt Ginny bescheiden.
Vorig schooljaar is Ginny bezeten geweest door Voldemort of eigenlijk Tom Riddle zoals hij zich in het dagboek noemde. Harry ons kleine magere heldje is haar toen komen redden en heeft zo ook het dagboek vernietigd. Sinds dat is gebeurt, is Ginny nog verlegener in Harrys bijzijn. 'Kom Ginny, mam zei dat het eten klaar is.' Fred en Ginny lopen weg en George kijkt mij aan. 'Kom je mee Nola?' Ik kijk George even in de ogen voordat ik knik. 'Ehm, ja is goed.' zeg ik nog een keer ter bevestiging meer voor mezelf dan voor George. George grinnikt even. 'Wat?' Ik kijk George niet-begrijpend aan. 'Niks hoor. Kom!' George en ik lopen naar beneden.

Kudo Door naar het volgende hoofdstuk

Reacties

  1. Nephilimx
    Nephilimx 5 jaar geleden

    super!

Details

33 (0 | 0)

12+

675

643 (0)

Share