Foto bij 035' Justin Bieber

Hoe lang ik hier al lig weet ik niet maar het duurt eeuwen. En ik word gek van mezelf hoe kan iemand met me om gaan zonder me te slaan! Mijn lichaam reageert niet op wat ik wil en mijn ogen willen maar niet openen. Sinds net hoor ik weer dingen, zoals een dokter die binnen komt lopen, een stoel die over de grond schuift. Maar stel je voor het is geen dokter maar een moordenaar! Stel je voor je ligt op bed niks te doen en dan PATSBOEMSHAKALAKA dood. Ik zucht geërgerd in mijn hoofd en probeer nog een keer mijn ogen te openen of mijn vingers te bewegen. De deur wordt zachtjes geopend en hoor hoe iemand naast me komt zitten en mijn hand vast pakt. 'OMG EEN MOORDENAAR DIE MIJN HAND KOMT AFHAKKEN!' 'Justin relax het is geen moordenaar.' zegt het lieve stemmetje in mijn hoofd. 'NEE HET IS EEN MOORDENAAR!' schreeuwt de hysterische stem en ik facepalm mezelf. Niet letterlijk natuurlijk gehgeh. De zachte stem van een jongen dringt mijn gehoorgang in en mijn hartslag gaat omhoog waardoor het gepiep sneller gaat alleen de jongen heeft het niet door. Ik voel hoe er natte druppels op mijn hand vallen en ik voel me meteen vies. 'Wat als het snot is of kwijl!' piept de hysterische stem en ik hoor het gezucht weer van de lieve stem, 'stel je niet zo aan het zijn gewoon tranen.' zegt de lieve stem zacht en ik voel hoe ik weer rustig word. De jongens stem vertelt dat hij kan zingen en misschien wat leven in de brouwerij kan brengen. Nou veel zit er niet in denk ik bij mezelf en zucht weer in gedachten. De jongen begint te zingen en ik merk dat alles om me heen stil valt en ik alleen focus op de stem die me vaag bekent voor komt. Tranen staan achter me oogleden en proberen te ontsnappen. Als hij stil is gillen de stemmen in mijn hoofd door elkaar. Zonder dat ik het door heb beweeg ik een vinger, ik besef dat Harry diegene was die zong en de neiging om recht op te gaan zitten en hem te knuffelen is groot, hoe hard ik ook probeer het lukt niet. Ik merk wel hoe mijn vingers zich een beetje kunnen bewegen en Harry mijn naam zegt om te kijken of ik nog meer reageer. Er klinkt nog een stem door de kamer en weet meteen dat het de dokter is. 'Hij kan ons waarschijnlijk horen en beetje bij beetje krijgt hij gevoel terug en kan hij zich gaan bewegen.' hoor ik de dokter zeggen en hoor Harry zuchten en hij strijkt door mijn haren. That bitch hij weet dat hij niet aan mijn haar mag komen. De dokter zegt ook dat bezoek uur over is en Harry weg moet. De dokter loopt weer de kamer uit en ik voel hoe het bed een beetje inzakt. 'Morgen ben ik er weer.' fluistert hij in mijn oor en ik voel zijn adem in mijn nek. Kippenvel ontstaat op mijn lichaam en ik hoor Harry zachtjes in mijn oor lachen. Hij drukt een kus op mijn wang en een bom van unicorns ontploft in mijn buik. Hoe durft hij me zo te pesten.
Midden in de nacht wordt ik wakker en ik probeer mijn ogen te openen. Wat lukt, een klein straaltje ligt van de gang komt door de kier van de deur. Ik beweeg mijn handen en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Mijn mobiel ligt naast me op het nachtkastje en ik pak hem op. Mijn armen zijn nog een beetje slap maar ik ontgrendel mijn iphone en zie dat het drie uur 's nachts is. Ik open whatsapp en als eerste wat ik doe is Harry's naam aandrukken en een bericht schrijven, 'I'm awake.'

HOOOI! PARODY IS NIET AARDIG WANT ZE IS NU IN CHESIRE WAAR HARRY OOK IS ): ach boeie ik heb ze toch al een keer ontmoet ;D
Wie gaat er ook naar het Justin Bieber en One Direction concert? Misschien kunnen we wel meeten ;D Reacties en kudos zijn onze beste vrienden en motiveren ons heel erg om te schrijven (:
P.s hoofdstuk 69 bevat sex maar we zeggen niet wie het zijn;)

Reacties (16)

 • ziamunicorns

  Ik gad geen jaartjes v ziggodome maar ik kon ergegena kaarten kopen voor Hamburg op de eerste rij en ik mocht van mama en had het geld al ebz mocht ik nii van papa. Ik zo van

  JSJSJDBBDJSJSNDKOALAQOEISJNZKSKSKWIS

  HEUS er staat daat koala(cool)

  8 jaar geleden
 • Love5sos

  Ik ga naar one direction, omg wij moeten zoooo meeten! Ghehe voor meisjes klinkt dat weer niet gay, want wij zijn meisjes, maar stel je eens als niall dat zou doen, en dan zo naar boven kijken en zijn handje zo doen, dat zou dan toch best wel gay zijn. Maar wel super schattig. Ja.

  8 jaar geleden
 • Shadowhunterz

  Ik ga naar geen van beide(huil)ik wil zo graag naar de concert van Justin Bieber op 13/04/13 en naar One Direction op 03/05/13 maar ik heb geen kaartjes en de concert van Bieber is uitverkocht(huil)
  En ik mag sws niet..(huil)mocht ik gwn naar een van hun, hoef niet beide (al wil ik dat wel) als ik maar naar een van hun mocht gaan ben ik al blij genoeg, dan zou ik toch Jussie kiezen van hem ben ik langer fan, weet ik meer, en ja hij is awesome!!!) maar hier eindigt dus mijn droom(huil)

  #Belieber&Directioner

  LASHYDUKAJDHKAJLHDA jij hebt ONE DIRECTION ONTMOET??? AJKLDGHSKAJDH KAD KALA NU BEN IK SUPERRR BOOS OP JOU @#$!%^^ hahah nee grapjexDIk gun het je wel..(A)maar ik wil mijn British 5 boys ontmoeten en mijn Canadian Boy ontmoeten.

  8 jaar geleden
 • 5Boys1Dream

  Ik wou naar One Direction maar die kaarten waren al snel weg ;( en omg yes hij is wakker:D

  Echt in Cheshire ?! Ik ben nu jaloers! Xo

  8 jaar geleden
 • minsung

  Wat NOTTINGHILL zegt... Let's cry in a corner together, hun.. ;'(

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen