Foto bij Chat Thirteen

Omegle-uurtje is geslaagd!
Dank jullie wel voor alle kudo's! 50 was misschien een beetje te veel van het goede ^^ én ik wilde jullie laten weten hoe het verder gaat.
Ik viel vandaag bijna in slaap bij Muziek. Wie is er nog meer toe aan vakantie? Waar gaan jullie naar toe?
X

Wat begon ik me toch te ergeren aan mijn gips arm. Het jeukte als een gek en ik kon daardoor ook niet lekker slapen. Met mijn hoofd ging het twee dagen daarna stukken beter en mijn zij deed al minder pijn.
Het enigste waar ik me nog zorgen over maakte waren die gemaskerde figuren. Ze hadden me niet meer aangesproken op Omegle, maar toch had ik het gevoel dat ik in de gaten werd gehouden.
Harry was net zoals mij, als de dood. Hij was veel weg, maar hij belde wel elke dag en beloofde dat hij snel langs zou komen. Hij zei dat hij nergens meer naartoe ging zonder Paul, één van zijn bewakers.
Ik zat beneden wat huiswerk te maken omdat ik bij wilde blijven. Ik had 3 weken verlof gekregen van school, dus ik had even vrij van het pesten op school en de rare blikken. Ik gooide een leeg appelsappakje in één ik in de prullenbak en knaagde aan mijn pen.
De overheid komt geld te kort. De algemene heffingskortingen wordt met 400 euro verlaagd. Het gevolg daarvan is dat de Lorenzcurve van de netto inkomens… leg je antwoord uit.
Jammer voor die overheid dan, dacht ik en klapte mijn economieschrift dicht. Zo slim was ik helemaal niet om deze vraag te beantwoordden.
Ik viel bijna van mijn stoel af toen ik in mijn ooghoek iets buiten zag bewegen. Ik kreeg een onheilspellend gevoel in mijn buik en vroeg me af of mijn vader een geweer in huis had. Ik stond op en ging onder de tafel zitten, bangerik dat ik was.
Er werd aangebeld en op de deur geklopt. Ik durfde bijna niet te ademen, zo bang was ik. Toch besloot ik naar de deur te kruipen en te kijken door het kijkgaatje. Niemand te zien. Alleen de saaie straat waar ik leefde. Je kon een speldt horen vallen en ik deed de deur op een kiertje.
‘Hallo?’ riep ik en viste onhandig mijn mobiel uit mijn broekzak zodat die buiten op de stenen viel. Ik bukte en wilde hem pakken, maar een hand was me te snel af.
‘Die is van jou,’ ik gilde zo hard ik kon en zocht naar iets waarmee ik kon slaan.
‘Ben ik echt zo eng?’ lachte een stem en ik voelde hoe twee warme armen om me heen sloten.
‘Wil je dat nooit meer doen, Harold,’ zei ik en legde mijn hoofd op zijn schouder. ‘Ik dacht dat ze me kwamen halen.’
Harry grinnikte. ‘Daarom ga je nu ook met mij mee,’ zei hij.
‘Wat?’ vroeg ik verbaasd en maakte me los van zijn omhelsing.
‘Ik heb het met de jongens besproken en het is misschien het verstandigst dat je bij ons blijft.’
‘Alsof jullie kunnen vechten,’ ik blies een pluk haar uit mijn gezicht.
‘Daar zal je versteld van staan,’ zei Harry.
‘Met of zonder Paul meegerekend?’ vroeg ik lachend en sloeg hem op zijn schouder.
‘Er was nog wel een heel gezeik met de Modest, maar ik kom je helpen inpakken,’ zei Harry en sleepte me naar binnen.
‘Modest?’
‘Het management bedrijf van ons. Ze bepalen heel veel,’ zei Harry met een vluchtige blik op zijn mobiel.
‘Ik dacht dat jullie vrij waren om alles te doen?’ vroeg ik en gebaarde dat hij naar boven moest lopen.
Harry schudde zijn hoofd. ‘Er worden ook heel veel dingen bedacht door hun om ons populair te houden.’
‘Zoals?’ vroeg ik terwijl ik een weekendtas pakte uit mijn kast.
‘Dat kan ik niet vertellen,’ zei Harry en hij hielp me om een paar truien te pakken.
‘Het lijkt net op een politie,’ constateerde ik en tikte hem op zijn vingers toen hij een onderbroek in zijn handen had. ‘Dat kan ik wel zelf doen.’
‘Dat zijn ze ook, maar ja…’ Harry slaakte een zucht en ging op mijn bed liggen. Hij gaapte en mompelde iets.
Ik besloot er niet naar te vragen en ritste mijn tas dicht. ‘Wakker worden slaapkop. Ik ben klaar.’
Harry stond op en sjouwde mijn tas mee naar beneden. Ik sloot alles af en ging in zijn auto zitten totdat ik iets zag waar ik had voor gevreesd. Vier gemaskerde mensen stonden aan de overkant van de straat.
‘Ik denk dat je plankgas moet geven, Curly,’ zei ik fluisterend.
‘Waarom?’ vroeg Harry en volgde mijn blik. Zijn ogen werden groter en deed gauw de portieren op slot. De personen kwamen op ons af gelopen en Harry scheurde de straat uit.
‘Hoe weten ze waar ik woon?’ bibberde ik en keek in de achteruitkijk spiegel. Een zwarte auto volgde ons.
‘Rustig maar, bel Paul en zeg hem dat hij klaar moet staan,’ Harry legde zijn mobiel op mijn schoot en ik begon te bellen.
‘Ja, hallo met Bethany. Nee, ik ben geen fan die Harry’s mobiel heeft afgepakt. Bethany Adams ja. Harry zegt dat je klaar moet staan,’ zei ik en wachtte op een antwoord. ‘We worden achtervolgd. Nee het is geen grap-‘ Harry gebaarde dat ik zijn mobiel moest geven. ‘Paul! Luister nou! Die idioten zitten achter ons aan, maar ik kan natuurlijk niet rechtstreeks naar het appartement rijden… ja… oké, tot zo,’ zei hij en kneep in het stuur.
‘Het spijt me, Bethy.’
‘Waarom?’ vroeg ik.
‘Omdat het altijd om de beroemde Harry Styles gaat. Ik kan niet eens meer normaal in een auto zitten,’ zei hij verbitterd.
‘Voor mij gaat het niet om de beroemde Harry Styles. Het gaat om de lieve jongen die ik ontmoette op een website voor vreemden,’ zei ik en legde mijn hand op zijn been. Hij glimlachte.
‘Ik ben blij dat ik je voor de aankomende ander halve week bij me heb,’ zei hij en gaf nog een beetje meer gas.
‘Ik ook,’ zei ik. ‘Alleen vraag ik me af hoe ik het ga overleven met Louis in één kamer,’ grinnikte ik.
‘Zayn is ook erg hoor, wacht maar af,’ zei Harry en hij sloeg een zijstraat in. Ik heb met Paul afgesproken op een punt waar we overstappen in een andere auto,’ zei hij en hij parkeerde zijn auto in een garage naast een zwart busje. Een man stapte uit en klopte Harry op zijn schouder.
‘Het komt allemaal goed, oké? Breng haar maar naar binnen,’ zei Paul en pakte mijn weekendtas uit de kofferbak. Harry ging naast me op de achterbank zitten en maakte mijn riem vast.
‘Paul kan als een bezetene rijden, vandaar,’ zei hij zachtjes en kneep in mijn hand. We reden de garage uit en inderdaad, Paul reed als een gek door Londen heen.
Ik hoopte dat we die creeps hadden afgeschud en dat ik ze nooit meer zou zien.
Wist ik toen maar al dat dit nog maar het begin was van wat er allemaal ging komen, dan had ik andere keuzes gemaakt.

Reacties (22)

 • MCourtois

  Mooi.

  6 jaar geleden
 • RandomnessXx

  ik heb gisteravond 2 uur lang met een random persoontje zitten chatten over flip mijn draak die kan typen XD

  6 jaar geleden
 • Euforia

  Ik heb al vakantie hehe c: en ik ga voor drie daagjes naar Nederland en voor de rest gewoon "me, my laptop and I" hehe (: x

  6 jaar geleden
 • JUSTxSOMEONE

  ik ga rechtstreeks naar men bed en dat is waar ik blijf met men laptop en kop thee en de tv aan ' dat is pas leven ' , ik wil wel heel graag gaan skiën maar aangezien ik vorige keer mijn enkel had gebroken bij het skiën durft mijn moeder niet meer te gaan
  snel verder !!!!
  ~xxx~

  6 jaar geleden
 • Pepito

  Awesome!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen