Foto bij Lust 47

Woooooo! Alweer, bijna, een hele dag in de top! Ik heb zelfs m'n record abo's verbroken. Eerst stond dat op 364, bij m'n andere story, waar ik al 140 hoofdstukken had, en we zitten hier pas bij 47 en het zijn er al bijna 380! wow!
Jullie zijn echt geweldige lezers & reactie gevers! Kunnen we vandaag nog een keer in de top komen? RAPE THA GREEN BUTTON!

&Guys! Het is 21 december! We gaan eraan! Ik heb echt al de hele tijd The Final Countdown van Europe op repeat! Yolo

Ik rits m'n koffer dicht, wat maar net lukt, en pak hem vervolgens op om hem mee te nemen.
"Geef maar. Ik draag die wel", zegt Louis en hij neemt het al over voordat ik een weerwoord kan geven. Ik haal m'n schouders op en pak m'n weekendtas. Minder last voor mij dus. Wanneer ik met m'n weekendtas naar buiten wil lopen, bots ik bijna tegen Liam op.
"Oh, sorry", zeg ik.
"Dames eerst", zegt hij galant, en laat me voor. Ik bedank hem en sleep dan m'n tas mee naar Louis auto. Louis neemt m'n tas over en legt die op alle andere spullen in de kofferbak. Niall gaat ook met ons mee, maar op het vliegveld in Exeter zeggen we hem gedag.
"Nou, alles ligt erin", zegt Louis die de achterklep dicht gooit. Ik knik. Het is echt jammer dat die twee weken al zo snel zijn omgegaan.
"Wij zijn ook bijna klaar", zegt Zayn die zijn eigen koffer achterin gooit. Hij rijdt met Liam, Inna, Harry en Vanessa.
"Niall!", roep ik, en al snel komt Niall naar buiten met z'n gitaar.
"Gaan we?", vraagt hij meteen. Ik knik. Hij moet wel optijd op het vliegveld zijn.
"Nou, jongens", begint Zayn en hij omhelst Louis als eerste. We gaamn elkaar af, tot we iedereen gehad hebben.
"We zien nog wel waar we in de zomer naar toe gaan", zegt Liam in het algemeen. Iedereen stemt er meteen mee in.
"En jullie komen wel allemaal op mijn feest volgende week vrijdag", zegt Louis, met een ondertoon dat ze moeten komen. Iedereen roept uitbundig ja. "En dit keer de cadeautjes niet vergeten", zegt hij waarschuwend. "Met alleen een liedje komen jullie er niet vanaf". We lachen allemaal. Niemand haf vantevoren er nog aan gedacht dat Louis jarig zou zijn, dus die arme jongen werd wakker op zijn verjaardag zonder cadeautjes. Na nog een groepsknuffel stappen Louis, Niall en ik in de auto. Niall en ik gaan achterin zitten en Niall heeft z'n gitaar bij zich.
"Je moet me echt wat leren", zeg ik als we de andere uit gezwaaid hebben, en Niall z'n gitaar tevoorschijn gehaald heeft.
"Heb je al eens eerder gitaar gespeeld?", vraagt Niall.
"Een half jaar, toen ik tien was. Ik kreeg les, maar stopte omdat ik een vreselijke lerares had. En daarna nooit meer gespeeld", zeg ik.
"Zonde", zegt Niall. Ik knik. "Ken je nog een aantal akkoorden?", vraagt hij. Ik haal m'n schouders op.
"Geef eens", zeg ik, en Niall overhandigt mij zijn gitaar. Ik sla een akkoord aan, met het klinkt helemaal nergens naar.
"Die moet hier", zegt Niall. Hij verplaatst mijn vinger en als ik het nog eens probeer klinkt het wel goed. Ik glimlach meteen triomfantelijk. In het uur dat Louis naar Exeter rijdt, legt Niall mij vanalles uit en ben ik geconcentreerd bezig. Pas als Louis het zegt, merk ik dat we al op de parkeerplaats van het vliegveld van Exeter zijn. Ik klim de auto uit en loop met Louis en Niall mee naar binnen. Het is maar een klein vliegveld, en niet veel te doen.
"Ik weet niet zeker of het vrijdag lukt om vanuit Ierland naar Doncaster te komen, maar ik zal het proberen", zegt Niall.
"Oh, dat maakt niet uit, en je kan dat weekend ook bij mij blijven slapen, maar kijk maar of het uitkomt", stelt Louis het gerust. We zeggen gedag en gaan weer terug naar Louis auto, als Niall uit het zicht is verdwenen.
"Zo, en nu nog helemaal naar huis rijden", zegt Louis. Ik knik.
"Hoe lang is het ongeveer?", vraag ik.
"Net zo lang als de heenreis, gok ik, dus rond 6 uur vanavond zullen we thuis zijn", zegt Louis. We stappen in, en dit keer ga ik wel voor zitten, en als we onze riemen om hebben, gaan we weer.

Zonet heeft Louis getankt en nu rusten we even uit nadat we 4 uur in de auto hebben gezeten. Het is al rond een uur of vijf en het schemert al. Dat is de tijd van het jaar. Ik loop even rond om m'n benen te strekken. Waarom is Engeland zo groot?
"Lekker kontje", zeg ik grappend als Louis kont uitsteekt wanneer hij iets van de achterbank probeert te pakken. Ik hoor hem even lachen en hij beweegt nog even extra.
"Ja toch", zegt hij triomfantelijk wanneer hij weer terug komt zitten. Hij geeft me een kus en slaat dan de kaart open.
"Waarom heb je geen tomtom?", vraag ik.
"Omdat de vorige twee in een week crashte, omdat ik er niet zo zuinig mee om ging, en ze zijn niet altijd even betrouwbaar", legt hij uit terwijl hij de wegen op de kaart volgt. Ik knik. Daar heeft hij een punt. "Waarschijnlijk zijn we pas rond 8 of 9 uur thuis, door die file bij Bristol en bij Birmingham", zegt hij. "En als we ook nog wat willen eten dadelijk". Ik knik weer en kijk op de kaart waar rode, gele en nog meer gekleurde lijnen door elkaar lopen. Nee, niks voor mij, kaartlezen. Louis vouwt de kaart weer op en gooit die naar achter alsof het hem niks boeit. Hij legt z'n hand op m'n bovenbeen en geeft me nog een kusje waarna hij weer begint te rijden. Daar gaan we weer.

Gelukkig staat er na anderhalf uur al dat er een Mac Donalds na een kilometer komt, en ik word meteen enthousiast. M'n maag rommelt al de hele tijd. Louis rijdt er naar toe en parkeert de auto. Hand in hand lopen we naar binnen.
"Niet echt romantisch of gezond, maar we moeten het er mee doen", zegt Louis. Ik lach even en moet eerst een half uur nadenken voor wat ik wil hebben. Louis bestelt meteen al een happy meal.
"Een happy meal?", vraag ik lachend.
"Ja", zegt hij alsof hij er trots op is. Uiteindelijk bestel ik ook maar een happy meal en een milkshake. Als ik al die grote dingen pak, zitten er toch weer te veel kaloriën in, en de happy meal heeft een verassing!
"Wat heb jij?", vraagt Louis meteen als hij heeft uitgepakt. Ik pak ook uit en kijk naar het speelgoed in m'n handen. We zijn net twee kleine kinderen, maar ik kan er wel om lachen. Als het op is gaan we weer terug. Louis arm ligt on m'n middel en we lopen over de parkeerplaats.
"Ik heb helemaal geen zin om naar huis te gaan. Deze twee weken waren juist geweldig", zeg ik. Louis maakt een instemmend geluid.
"Wat dacht je van een goede afsluiting?", vraagt hij grijnzend. Ik weet al wat hij wil, en.ik lach even.
"Hm, wat had je in gedachten?", speel ik het mee. Louid drukt me tegen zijn auto op en komt heel dicht bij voor me staan.
"Dit", prevelt hij tegen mijn lippen. Ik druk m'n lippen op die van hem waarmee ik hem toestemming geef. Na de hele dag in die auto gezet en te hebben... Louis maakt de deur open en laat mij op de achterbank zitten. Hij trekt mijn en zijn kleren razendsnel uit en geeft ondertussen ook nog overal kusjes, wat me nogal opwindt. Gelukkig is het donker en staan we een beetje uit het zicht, maar anders had het me toch niks geboeid. Louis masseert m'n borsten met z'n handen en gaat met z'n lippen op een laag tempo naar beneden. Ik ben al behoorlijk nat wanneer Louis met z'n tong over mijn clitoris gaat. Hij brengt twee vinger naar binnen, en likt ondertussen m'n clitoris. Wanneer hij even zuigt, word ik wild en gek van verlangen. Net wanneer er kreten van genot loskomen, stopt Louis en komt hij weer naar boven met een grijns op z'n gezicht. Ik kijk hem even verontwaardigd aan en ga dan bij hem naar beneden. Zijn erectie staat al fier overeind en ik leg m'n hand er al omheen. Langzaam beweeg ik die op en neer en sluit vervolgens m'n lippen om zijn lid. Ik hoor al een kreun van Louis komen en m'n mondhoeken krullen omhoog. Ik geef een paar likjes en neem hem vervolgens helemaal in mijn mond. Pas wanneer Louis bijna klaar lijkt te komen, stop ik en kom ik weer naar boven gekropen. Louis kijkt me met diezelfde blik aan, als die ik hem gaf, en ik glimlach triomfantelijk. Hij draait me om en komt boven me hangen.
"Ik wil je", prevel ik tegen zijn lippen waarna ik ze kus. Louis spreidt mijn benen en komt dan voorzichtig naar binnen. Een pijnkreet laat ik gaan, maar die is al snel weg, wanneer Louis begint te stoten en kreten van genot van ons beide de stilte in de auto opvult. Met langzame maar diepe stoten komt hij steeds binnen, en elke keer verlaat mijn mond weer een kreun. De temperatuur in de auto lijkt wel met zo'n 10 graden te zijn gestegen en die blijft stijgen naarmate we dichter bij ons orgasme komen. Mijn heupen bewegen mee op Louis tempo, wat hij iets opvoert, en wanneer mijn hoogtepunt nadert zet ik mijn nagels in de bekleding en hol m'n rug. Ik hoor hoe Louis op zijn hoogtepunt kont, en mijn naam uitroept terwijl mijn ogen stevig dicht zijn en een geweldig gevoel mijn lichaam verspreid. Mijn luide kreun volgt die van Louis en we hebben beide onze climax bereikt. Louis laat zich op mij zakken en we hijgen beide uit. De adrenaline stroomt door mijn lichaam terwijl mijn hart als een gek klopt.
"We hebben het eigenlijk pas een keer in een bed gedaan", zegt Louis nadat we allebei weer op adem zijn gekomen. Ik lach even. Dat is echt bizar.
"Ja, vorige week", zeg ik. Vervolgens zijn we allebei weer stil. Ik hoor, maar ik voel ook Louis hart kloppen, wat nog als een gek tekeer gaat.
"Waarschijnlijk is het al midnacht wanneer we thuis komen", grapt Louis na weer een lange stilte. Ik lach weer even, en merk dan dat Louis' hete lichaam mijne verlaat, en een rilling achterlaat. We kleden ons beide zo snel mogelijk weer aan, en na nog een kusje rijdt Louis weer verder.

Reacties (20)

 • NikIaus

  Dat is op zich best sneu, 5 maanden lang het maar 1x in een bed gedaan te hebben..

  1 jaar geleden
 • Tomlinsbear

  Ik lees dit verhaal nu een soort van opnieuw (Kleine stukjes). Ik heb dit verhaal gelezen voor ik op Q kwam, dus heb nooit reacties achtergelaten. DIT IS HET BESTE VERHAAL OP Q OOIT!!! EN OP ALLE ANDERE FANFICSITES.

  3 jaar geleden
 • AloneWithMe

  Ik was even vergeten dat die twee zo vaak seks hadden op "vreemde" plaatsen

  5 jaar geleden
 • Neelke

  @ lollypop75... Ik ben da ook nog nie ... Ma geef dan toch nie zo stomme commentaar.. As ge der nie tege kunt.. Leest da dan nie en ga prentenboekskes kijke e...  Btw : egt super verhaal ! Kei lief wa Louis die twee weken heeft gedaan! Hopelijks blijft da zo:)
  snelverdaaah.(H)(H):D

  6 jaar geleden
 • lollypop75

  omg!!!!!!! goor, wij zn helemaal geen 16+ ma BOEIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen