Foto bij Chapter 3

What do you think? Zijn ze niet cute? Het word nog véél schattiger, promise! Heb namelijk al in het voren geschreven! Reacties? Dat betekent sneller een nieuw hoofdstukje... *wenkbrauwwiebel*

Chapter 3.
'Z
ayn! Wakker worden.' Ik voelde iemand tegen me aan duwen terwijl ik langzaam mijn ogen opende. Mijn moeder deed de gordijnen open en tikte waarschuwend met haar vinger op haar pols ookal had ze helemaal geen horloge om. 'Over een kwartier moet je naar school, je hebt je weer eens verslapen.' Zei ze en ik zat gelijk rechtop. 'Fuck.' Mompelde ik en duwde haar mijn kamer uit. 'Privacy graag!' Zei ik en gooide mijn deur dicht. Ik pakte een schone blouse die we aan moesten hebben op school, en begon toen door mijn kast te kijken. Was mijn lievelingsbroek nou nog steeds niet gewassen? 'Mam!' Schreeuwde ik. 'Ja?' Hoorde ik, vanuit een andere kamer. 'Waar is mijn donkerblauwe broek?' Er viel even een stilte. 'Oh, die pak ik zo! Ga eerst maar wat eten.' Ik zuchtte luidruchtig, maar besloot toch maar naar beneden te gaan om een broodje te eten. Niet veel later hoorde ik al weer de bel gaan. Ik snelde er naartoe en Niall stond ervoor met een brede grijns. Was het alweer zo laat? Niall haalde me altijd op van huis, en dan liepen we samen naar school. Toen hij zijn ogen naar beneden liet zakken begon hij nog harder te lachen. 'Oh Zayn! Je hebt geen broek aan!' Betrapt keek ik naar beneden. 'Oh ja, een momentje alsjeblieft.' Toen ik me omdraaide voelde ik hoe Niall in mijn bil kneep wat me omhoog liet springen. 'Niall!' Riep ik geïrriteerd maar eigenlijk vond ik het wel leuk. 'Lekker kontje!' Hoorde ik hem nog roepen en om het aan te dikken floot hij ook nog eens. Ik schudde grinnikend mijn hoofd. 'Mam, me broek!'

'En toen...' Hikte Niall. 'Had hij zijn broek nog niet aan!' Liam, Louis en Harry moesten ook lachen. Ik rolde met mijn ogen. 'Alsof je me nooit in alleen mijn onderbroek hebt gezien.' Zei ik en prikte hem in zijn zij. 'Alsof ik jouw nooit helemaal bloot heb gezien.' Knipoogde Niall nu en ik knipoogde terug. 'Dat waren de tijden...' Zei ik hoofdschuddend en zogenaamd terugdenkend aan die tijd. Niall had me wel eens bloot gezien, maar niet op die manier. 'Oeh!' Riep Louis en hij wiebelde zijn wenkbrauwen naar Harry. Ik zag Liam wat naar beneden kijken. 'Maar Liam, die ziet er ook niet verkeerd uit hoor!' Grapte ik toen en gelijk keek Liam weer blij. Ik aaide hem over zijn gemilimeterde haar en knipoogde snel naar hem. Dankbaar glimlachte hij naar me.

'Niall, zullen we naast elkaar?' We hadden weer wiskunde. 'Nou, eigenlijk zit ik naast Josh bij wiskunde.' Mompelde Niall en keek me schuldig aan. 'Vind je hem aardiger?' Zei ik gelijk en ik merkte hoe dom het er uit kwam. 'Zayn! Je weet dat jij mijn beste vriend bent.' Ik keek wat onwennig naar de grond. 'Ik zit nu gewoon even naast Josh oké?' Ik zuchtte. 'Oké, als jij daar gelukkig van word.' Ik snapte niet waarom ik zo boos deed. 'De volgende les gaan wij naast elkaar oké?' Ik schudde mijn hoofd. 'Die hebben we niet samen, dan heb ik aardrijkskunde.' Niall fronste zijn wenkbrauwen. 'Engels daarna dan.' Ik knikte. 'Oké, veel plezier.' Zei ik nog steeds geïrriteerd en Niall duwde me tegen mijn schouder. 'Kom op Zayn.' Toen boog hij zich naar me toe. 'You know I love you.' Fluisterde hij en gelijk moest ik wel lachen. Hoe kon ik dan ook boos zijn op die verdomd leuke Niall? Ik liet me dus maar naast Louis zakken en hij keek me nieuwsgierig aan. 'Wat was dat met Niall?' Ik fronste zogenaamd mijn wenkbrauwen. 'Niks?' Louis was gelukkig goedgelovig. 'Nog steeds bff's?' Zei hij lachend. 'Still strong.' Zei ik toen en liet mijn blik toen vallen op hem, aan de andere kant van de klas. Hij leek het te merken wat hij keek vrijwel gelijk terug en glimlachte geruststellend naar me. Toen maakte hij van zijn handen een hartje en ik deed hetzelfde terug. Mijn glimlach was niet meer van mijn gezicht af te krijgen, die les.

Reacties (7)

 • BOOKWURM

  OEh Niall geeft al toe

  5 jaar geleden
 • Dahlias

  Awhhhhh *gaat dood van schattigheid*

  6 jaar geleden
 • Mirari

  Aah zielige Liam.... But I love your story'

  7 jaar geleden
 • lilarrzaill

  en om nog eventjes mijn lulligheid goed te maken...
  Je schrijft super en ik houd van de fluffy cute vriendschap tussen hen.

  7 jaar geleden
 • lilarrzaill

  "privacy graag" zei ik en gooide de deur weg XD hahaha, sorry ik lig hier echt plat van het lachen met het beeld voor me van Zayn die de deur even oppakt en weggooitxDSORRY!!! niet beledigend bedoeld! absoluut niet, maar ik zie het gewoon zo voor me en geloof me dat ziet er geniaal uit!
  btw straks een nieuwe abo:)als ik bijgelezen heb

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen