Mila Benson

'Dan beginnen we nu direct met de les. Pak allemaal bladzijde 56 voor je en lees de eerste alinea goed door. Ik ga er over tien minuten vragen over stellen'. Zuchtend gooi ik mijn boek open en sla wat bladzijden om tot ik bij de juiste bladzijde ben. Net als ik begin te lezen trilt mijn telefoon in mijn broekzak.
Direct laat ik mijn blik opzij gaan en kijk naar Jill. Zij was diep verdiept in het boek, dus het berichtje was niet afkomstig van haar. Het zal wel gaan over de training van vanmiddag voor het nieuwe hockey toernooi. Eerlijk gezegd had ik er totaal geen zin in.
'Oke zo lang was de eerste alinea niet. Thomas, vertel ons eens wat er gezegd wordt over de goden? Wat voor invloed hadden zij bij de grieken?'. Bij het horen van zijn naam werd ik direct bang. Hij was sinds een paar dagen weer bij ons op school. Eerst had ik het niet opgemerkt, maar nu Jason er niet is om me te beschermen was ik bang dat hij me opnieuw zou aanraken. 'Dat ze alles deden wat de goden hen vertelden'. Hij draaide zich om, naar mij, en knipoogde. Angstig ging ik wat meer onderuit gezakt zitten en sloeg mijn armen beschermend rond mijn lichaam.
Opnieuw voelde ik mijn telefoon trillen. 'Mevrouw, mag ik even naar de wc?'. Ze knikt naar me en gaat vervolgens weer verder met der les. Zodra ik de deur van het lokaal achter me dicht doe haal ik mijn telefoon uit mijn broekzak en neem op. 'Met-'. 'Hey Mil'. Verbaasd kijk ik voor me uit. Gauw loop ik door naar de wc's en ga daar in een hokje staan. 'Jason?! Waar ben je?! Ik probeer je echt al sinds-'. 'Sorry, ik moest plots weg. Een vriend van mij lag in het ziekenhuis'. Met open mond luister ik naar hem. 'Oh het spijt me. Hoe is het met hem?'. 'Geeft niks, jij kon het ook niet weten. Het gaat nu goed dus ik kan weer terug'. Een blij gevoel ging door mijn lichaam heen. Hij kwam weer terug. 'Ik ben blij dat te horen'. Hij lacht even zachtjes en ik hoor wat geschuif aan zijn kant. 'Ik wilde oud-en-nieuw graag doorbrengen met mijn familie. Maar ik heb ze al een tijdje niet gezien... Zou je misschien mee willen gaan?'. Verbaasd kijk ik naar de gesloten wc-deur. Ik had geen idee hoe ik hier op moest gaan antwoorden.
'Ja, waarom ook niet. Ik zal het wel even tegen mijn ouders moeten zeggen maar zij-'. 'Je kunt beter je ouders hierbuiten laten. Ze laten je nooit meegaan met een vreemde jongen Mil'. Ik frons. Ik kon het me niet herinneren dat ik met hem had gepraat over mijn strenge ouders. Ze waren streng, maar hadden wel het beste met mij voor. 'Hoe weet je dat nou? Ik bel ze zo gewoon even en vertel dat ik met een vriend nieuw jaar wil vieren'. 'Maar Mila-'. 'Nee het komt goed, ik ga gewoon met je mee. Ongeacht wat ze zeggen. Spreek je snel, bye Jason!'. Gauw druk ik het gesprek weg en grijns breed. Eindelijk had hij gebeld.
Zo snel mogelijk open ik de deur van mijn wc-hokje en loop weer terug naar mijn lokaal. Ik was ondertussen al vijf minuten weg. 'Oh daar hebben we Mila Benson alweer. We waren al bang dat je door de wc gespoeld was'. Ik glimlach flauw en neem gauw plaats op mijn stoel. Ik ging samen het nieuwe jaar vieren met Jason.

ik ben voorspelbaar haha. Natuurlijk gaat Mil meeeee!

Reacties (7)

 • yumbiebs

  Snel verder,:D

  8 jaar geleden
 • OntariosHero

  <3

  8 jaar geleden
 • Bieberatic

  loveeeeeeee it <33333333333

  8 jaar geleden
 • Boobs

  NEWYEARS KISSSSSSS

  8 jaar geleden
 • Unicorni

  oeeehhh maybe there's than a kiss ?? ;D

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen