Foto bij 039' Justin Bieber

Ik gooi mijn krukken op de grond en laat me op bed vallen. Tranen rollen over mijn wangen en hoop dat Harry snel de kamer in komt banjeren. Maar hij komt niet de hele avond zit ik op hem te wachten en ik sla zelfs het avondeten over. Na het tiende smsje naar Niall en Louis te hebben gestuurd zie ik ze weer online komen en gaan snel weer offline. Ze negeren me Harry heeft vertelt dat ik met Carter heb gezoend en nu zijn ze boos. Ik snik luid en verberg mijn gezicht in mijn kussen.
Ik open mijn ogen doordat de zon in mijn gezicht schijnt en merk al snel dat Harry's kleding weg is. Bastard denk ik en glij het bed uit om mijn krukken op te pakken. De steek in mijn rug weerhoud me daarvan en ik ga weer liggen op bed kreunend van de pijn. Ik pak mijn Iphone en sms Imogen vragend of ze wilt komen. Al snel krijg ik een sms terug met dat ze er aan komt. De deur word open gemaakt en een bezorgde Imogen komt binnen lopen. 'Gaat het?' vraagt ze en klimt bij mij op bed. Ik schud van niet en er gaat weer een steek door mijn rug. Ze legt haar hoofd naast die van mij en kijkt me aan. 'Heb je gezoend met Carter?' vraagt ze en ze legt haar hand op mijn borst. 'Nee hij zoende mij maar ik kon hem niet weg duwen omdat mijn krukken op de gron lagen en ik anders viel.' zeg ik met een schorre stem en er rolt weer een traan op mijn wang die al snel wordt weggeveegd. 'Niall is bezorgd om je Justin.' Zegt ze zacht en rust met haar hoofd op mijn schouder. 'Waarom komt hij dan niet langs.' vraag ik en staar naar het plafond. 'Harry is boos en heeft Niall verboden om langs te gaan en als hij het toch doet komt Zayn achter hem aan.' Er rollen meer tranen over mijn wangen en Imogen kruipt dicht tegen me aan. 'Heb je pijn?' vraagt ze en kijkt naar me op. 'Mijn rug doet veel pijn.' zeg ik en Imogen zit al snel recht op om me om te draaien. Na veel geprotesteer en pijn kreten is het gelukt en lig ik op mijn buik met Imogen op mijn kont. Ze trekt mijn shirt uit en fluit zachtjes. 'Als je geen homo was had ik je allang genomen.' zegt ze en begint mijn rug zachtjes te masseren. Ik lach maar dat gaat al snel over in pijnlijk gekreun. Plotseling springt er iets terug in mijn rug en ik zit in een keer recht waardoor Imogen van het bed valt en de tranen staan in mijn ogen van pijn. 'Het is als het goed is over.' zegt ze en pakt mijn hand vast zodat ik voorzichtig van het bed kan glijden. De pijn is inderdaad weg en ik trek haar in een omhelsing. 'Ik heb honger.' zeg ik en wrijf over mijn buik waar ze om moet lachen. 'Laten we gaan ontbijten.' zegt ze en geeft mijn krukken waarna ik achter haar aan loop naar de liften. 'Je mag wel vaker je been breken.' zegt ze als ik het sleuteltje in de lift doe en de deuren open gaan.

Parody ligt naast me als een dode mogool en ze heeft zojuist haar achtergrond laten zien met mijn misvormde hoofd. Ze is echt een feest om mee om te gaan. ZE IS EEN MAN MET SNORREN. Haar mobiel is een sikje en ze maakt walvis geluiden. Vindt jij dt ook leuk geef dan een kudo en een reactie. DAAAAAAAG WE HOUDEN HEEL VAN JE.
P.S PARODY RAND MIJN BENEN AAN MET WALVIS GELUIDEN MWEEH

Reacties (5)

 • Shadowhunterz

  asdnhajkdhaia IK KAN GEEN KUDO GEVEN VOOR DEZE JurryTatische STORY:@
  ARME ARME JUSTIN. HARRY MOET HEM GELOVEN!!! KASHDAJKDHAJKHDAKAISUDHAUIH VERDER!!!!

  8 jaar geleden
 • Hoseok

  NOH.
  Ik kan geen kudo meer geven. TnT

  Omg walvissen zijn cool vooral als ze roze zijn met groene stippen en dan ook zo'n leuke strik om hun hoofd.

  8 jaar geleden
 • JustAGirlxoxo

  dat word een kudo geven!:)ahw de reactie onder me vind ik wel heel zielig ze heeft hem alweer gemist??

  8 jaar geleden
 • ChestHair

  YEAH MIJN SLAKKENBUDDY IS GEWELDIGxD

  8 jaar geleden
 • Quandance

  kudo dus, maar nu heeft ze onze bruiloft alwéér gemist man.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen