Foto bij Number 5.

Ik snap het als jullie Zayn een beetje.. gek vinden, maar op alle vragen komt een antwoord. Wacht af of vraag het aan mij, ik zal zo goed en duidelijk als mogelijk proberen te antwoorden. (:
Happy Holidays by the way <3

"Ik weet niet waar je het over hebt." loog ik spottend, zijn wenkbrauwen schoten vermakelijk omhoog. Wat een kleine snotneus.
"Dus als ik het goed begrijp, jij wilt geen aandacht en respect en je wilt me ook niet slaan. Ben je bang voor wat ik van je zou denken, wat andere mensen zouden denken. Ben je bang dat ze bang voor je zijn?" ik luisterde verbaasd naar zijn woordenstroom. Zonder het door te hebben knikte ik mijn hoofd, maar schudde hem gelijk weer hevig heen -en weer toen ik doorkreeg wat ik deed.
"Je bent gek, Horan." snauwde ik in zijn gezicht, kleine druppeltjes spuug belandde op zijn wang.
Een vrolijke lach klonk door de hal, zijn lach. Hij schudde zijn hoofd en stond daar met een grijns naar me te kijken. Ik zette een aantal stapjes achteruit, misschien was hij werkelijk gek, gestoord misschien.
"Ik ben niet gek, ik ben realistisch, dat kan ik niet over jou zeggen." zijn ogen begonnen speels te glinsteren, hij wist dat hij me had nu.
"Ach rot toch op, Horan, ga terug naar de les ofzo. Ik hoef jou woorden niet." ik draaide me weer terug om, dit keer wel van plan om mijn kluis te bereiken. Kleine stapjes werden geplaatst, mijn vuisten nog steeds gebald en mijn knokkels nog altijd wit van de spanning die ik op mijn vingers zette.
"Weet je Zayn, ik ben niet gek, dat ben jij." ik negeerde zijn blik die zich op mijn rug vast brandde, ik liep met grotere en stevigere passen door en opende mijn kluisje met een ruk, pakte mijn jas eruit en trok hem ruw aan.
"Je bent getikt." fluisterde zijn stem in mijn oor, ik draaide me om, maar hij was al weg. Ik vatte nog een glimp van zijn blonde haren op voordat hij de hoek om ging, op weg naar de les.
"Kom op Zaynster, je bent heus niet gek." mompelde ik tegen mezelf, alsof ik mijn eigen beste vriend was, Vanaf toen wist ik wat hij bedoelde, ik was écht gek. Hij had al die tijd met alles wat hij zei gelijk gehad, alsof ie in mijn geheugen kon graven, naar al de nodige informatie. Alles wat hij nodig had om zijn gelijk te bewijzen, om mij kapot te maken.

Reacties (2)

 • lilarrzaill

  I like it!! SToere Niall is eigenlijk best wel leuk;)
  ga je nog verder?? ?(A)

  7 jaar geleden
 • Appelpudding

  Zaynie is gestohoord

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen