Foto bij 041' Justin Bieber

Ik loop op mijn krukken in mijn onderbroek door de lege gangen. Kippenvel gaat over mijn rug en ik begin lichtjes te rillen. Het begint al winter te worden, het is ook al november domme domme Justin. Ik hoor zachte voetstappen achter me en draai me om maar ik zie niemand staan. FUCK PARANORMAL ACTIVITY RUN BITCH RUN!. Schreeuwt mijn onnozele gedachten en ik ga snel terug naar onze kamer waar ik hijgend en met veel lawaai binnen kom storen. Ik verwacht een chagrijnige opmerking van Harry maar die komt niet alleen het ligte gehijg van mij en het gesnurk van Harry vult de kamer en ik ga naar mijn bed toe om daar in te duiken en warm onder de dekens ga liggen.
De wekker gaat luid door de kamer en ik gil naar de wekker in de hoop dat hij luistert. Maar helaas doet hij dat niet dus ik geef hem een klap zodat hij uit gaat. Harry grinnikt zachtjes en ik gooi Henk de steen naar hem die op zijn hoofd terecht komt. Hij gooit hem terug maar mist hem en raakt Perry de cactus. 'NEEEEEEEE.' schreeuw ik en pak Perry vast om daarna nep te gaan huilen. Zijn stekels is hij al kwijt want ze zijn ooit in mijn huid blijven hangen, zoals toen ik er eens op stond omdat hij op de grond stond. Dus een tip voor jullie zet nooit maar dan ook nooit een cactus op de grond want ze zijn gemeen en pijnlijk. Harry begint te lachen en kruipt bij mij in bed. Ik zet Perry weg en ga naast Harry liggen die zijn hoofd in mijn nek legt en er zachtjes kusjes begint te geven. 'Harry stop.' zeg ik met een hese stem en voel Jerry een beetje groeien. Ik wrijf zachtjes over zijn onderbuik en hoor Harry grommen. Mijn evil lach gaat door de kamer en voel hoe Harold ook groeit. Harry begint te zuigen in mijn nek zodat er een blauwe plek in mijn nek ontstaat. 'Niet aardig Hazz.' zeg ik en duw hem weg om op te staan en mijn krukken te pakken. Harry ligt met gesloten ogen op bed en merkt niet dat ik er nog sta. Er verschijnt een grijns op mijn gezicht en een evil lachje gaat er door mijn hoofd. De dekens liggen van hem af waardoor Harold goed zichtbaar is. Ik buig voor over geef zachte kusjes op zijn onderbuik en zie hoe Harold groeit. Er verlaat een zachte kreun uit Harry's mond en stop met kusjes geven om daarna naar de badkamer ze gaan om daar Jerry te verhelpen.
Na Jerry geholpen te hebben en te douche kom ik met vochtig haar de badkamer uit lopen. Harry is verdwenen en ik loop als een naaktemolrat door de kamer en pak een knalroze onderbroek van Harry uit zijn kast. Al ik de boxer heb aangetrokken gaat de deur open en komt een pornoblonde ier de kamer in hupsen. 'Justiiiin!' schreeuwt hij en springt in mijn armen. Ik lach en duw hem van mij af om een shirt aan trekken en een licht bruine chino. 'We gaan ontbijten.' zegt hij en ik doe snel een pet op en één schoen aan. Als we bij de kantine aankomen leidt Niall me door de menigte en ik neem plaats aan onze tafel. 'Waar zijn Harry en Louis?' vraag ik en kijk de kantine rond. Maar zie ze nergens, 'ze komen zo.' zegt Niall en er komt een leraar met twee dienbladen aanlopen om ze vervolgens op onze tafel neer te zetten en weer weg te lopen. 'Hij heeft een weddenschap verloren.' zegt Niall en hij begint te eten en al snel volg ik zijn voorbeeld.

HALLO DIT IS NOG EEN HOOFDSTUKJE EN IK HOOP DAT JULLIE HEM LEUK VONDEN ZO JA RAND DE KUDO KNOP AAN EN GEEF EEN REACTIE (IK SCHREEF HELEMAAL NIET ERECTIE EERST) WANT DAN BEN JE AARDIG. XOOXOX PAC DE CAPSLOCK FREAK

Reacties (9)

 • minsung

  NET. GEEN. JURRY. PORN. How dare you to do this to me 0.o

  8 jaar geleden
 • Chasing1D

  HAHhahahhHHAHAHhahahhhxD

  8 jaar geleden
 • Ashton5SOS

  Ik lag dubbel bij de cactus!!xD
  Maar vooral bij die FUCK PARANORMAL ACTIVITY RUN BITCH RUN!xD

  8 jaar geleden
 • Triplet

  KUDOOOO.

  8 jaar geleden
 • Hoseok

  HAHA ik zie nu pas dat ik in mijn vorige bericht twee keer stuk gebruikte in dezelfde zin. :'D


  Oknevermindlaatmaar. /kruipt weg/

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen