Foto bij Chapter 5

Ohhhhh Ziall.:)Ik verlies abo's? Volgens mij? Naja, ik ben blij met die ik heb. Reactionnns? Love you. En die foto hierboven, aw!!

Chapter 5.
'A
ls ik één wens mocht doen...' Zei ik en Niall keek me afwachtend aan. 'Wenste ik dat je moeder beter zou worden.' Niall glimlachte liefjes. 'Iedereen zou veel geld wensen ofzo, maar jij wenst iets voor een ander. Dat is echt lief.' Ik haalde onverschillig mijn schouders op. 'Niet zomaar een ander.' Niall grinnikte. 'Hoe gaat het met Eve?' Ik snapte niet waar hij dat onderwerp ineens vandaan haalde, ik wilde daar niet aan denken. Ik wilde niet aan school denken. Opnieuw haalde ik mijn schouders op. 'Ik weet niet.' Niall pakte mijn hand vast onderwater. 'Waarom vraag je haar niet op een date?' Ik zuchtte. 'Iets houd me tegen, ik heb alleen geen idee wat.' Niall knikte. 'Ik denk niet dat ze het juiste meisje voor je is.' Constateerde hij toen. 'Waarom niet?' Vroeg ik en keek opzij. 'Gewoon. Dat zeg ik, als je beste vriend.' Antwoordde hij. 'Je bent mijn beste vriend niet.' Niall keek me onbegrijpelijk aan. 'Wat dan?' Vroeg hij achterdochtig. 'We zijn soulmates.' Zei ik en vouwde mijn andere hand ook om onze verbonden handen. 'Cool.' Zei Niall alleen, maar hij had een enorm grote glimlach op zijn gezicht staan. Hij sloot zijn ogen en liet zij hoofd naar achter zakken. 'En nu genieten. Van de bubbels.' Zei hij en ook ik sloot mijn ogen.

We waren niet veel later weer naar de andere jongens gegaan, en Niall, Harry en Louis waren wat eten gaan halen, waardoor ik alleen met Liam was. 'Je bent de laatste tijd nog closer met Niall, wist je dat?' Zei hij, uit het niets. 'Hij heeft het nodig.' Liam fronste zijn wenkbrauwen. 'Zijn moeder is weer verder teruggevallen.' Liam maakte een 'o' met zijn mond, maar bleef me hetzelfde aankijken vervolgens. 'En toch. Als ik jullie niet zou kennen zou ik bijna denken dat jullie een stel zijn!' Ik zuchtte. 'Maar je kent ons wel... dus?' Snauwde ik. 'Sorry, maar ik wilde het gewoon even zeggen.' Zei hij en keek de andere kant op. 'Nou, was niet nodig.' Zei ik nu nog iets bozer en gelijk draaide Liam zich weer naar mijn kant. 'Jezus Zayn, hoef je niet gelijk zo boos te doen.' Het was niet de bedoeling, maar de laatste tijd was ik sowieso sneller geïrriteerd als het om Niall ging. En Liam had gelijk, de laatste tijd waren we closer. We knuffelden veel, zeiden lieve dingen tegen elkaar. We kusten eigenlijk maar net niet, dus ik snapte waar hij had vandaan haalde. Maar ik kon er niet tegen. Ik wilde eigenlijk niet geconfronteerd worden met de waarheid, want ik wilde dat het zo bleef tussen mij en Niall. Ik hield totaal niet van verandering. Ik zei altijd tegen mezelf dat dát de reden was dat ik niet uitging met Eve, maar ik wist heus wel dat dat het niet was. Ik lachte in mezelf. Eigenlijk was ik zo verschrikkelijk naïef.

'Zullen we zo maar even naar huis gaan dan? Spreken we om 7 uur af op het veld.' Zei Louis en we knikten allemaal. 'Goed idee.' Zei Harry. 'Mag ik met jouw mee naar huis? Er hangt nog al een kutsfeer nu, thuis.' Ik sloeg mijn arm om zijn schouders. 'Tuurlijk, altijd.' We liepen met zijn allen naar de kleedkamers, we zouden thuis wel douchen. Ik deed snel een t-shirt aan, hield mijn zwembroek aan en trok mijn nikes eronder aan. Het duurde niet lang voor we bij mij thuis waren. 'Wil jij eerst douchen?' Vroeg Niall toen voor de badkamer deur stonden. 'We kunnen toch ook samen?' Zei ik en knipoogde. 'Haha.' Zei Niall alleen en dat was een goed genoeg antwoord voor mij om hem de badkamer in te slepen. We hadden elkaar wel vaker naakt gezien dus zo'n ramp was het niet. Ik zette het kacheltje aan en begon mijn t-shirt uit te trekken, en de rest. Niall stond duidelijk te twijfelen. 'Toe maar hoor!' Zei ik en toen gaf hij toe. Ik ging alvast onder de douche staan en niet veel later voelde ik hoe hij er bij kwam staan.


HAPPY BIRTHDAY LOU!!!! & fijne kerst iedereen!

Reacties (6)

 • BOOKWURM

  AGI7duehfoeuelazqisjp

  5 jaar geleden
 • Dahlias

  WHAHAHA GEWOON ECHT EEN JAAR GELEDEN LOOOLL
  sorry, dat soort dingen vind ik echt grappig. #Ikbengewoonraar

  6 jaar geleden
 • ardjan

  oehh showersex^^
  haha echt dikke pervs hierzo xd

  7 jaar geleden
 • xMissMarije

  verderr

  7 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Yeah wat 4everNiall zegt!
  Krijgen ze geen stijve van elkaar ofso?!
  Fijne kerstdagen Meid!
  Xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen