Foto bij 042' Harry Styles

Jurry

Ik slenter met Louis richting het ontbijt als ik op eens hoge nood krijg. "Toilet time." deel ik even aan hem mee en hij knikt slaperig. "Ga maar vast." Ik hobbel de wc in en doe mijn behoefte. Als ik me om draai om de toiletten uit te lopen staan Zayn en co me weer op te wachten. Ik heb geen idee hoe die gassies heten dus ik noem ze co 1, co 2, co 3 en co 4. Overbodige informatie i know. Ik zucht verveelt en sla mijn armen over elkaar. "Wat nu weer Malik." Ik wil nu serieus die grijns van zijn smoel af slaan. "Ik dacht dat je het uitgemaakt had met bieber." de co's lachen en Zayn grijnst voldaan en ik bal mijn vuisten waardoor mijn nagels in mijn huid prikken. "Oh ha-ha-ha. Ik kom niet meer bij. Serieus, je zou cabaretier moeten worden." zeg ik verveeld. Zijn grijns verandert in een geïrriteerde frons -niet dat je kan fronsen met je lippen, maar je snapt me wel. en anders ben je gewoon niet intelligent. doei-. Hij stapt op me af en kijkt op me neer. Hij is namelijk langer dan mij hehe. "Don't play games with me, Styles." "Sorry not sorry." Ik haal onverschillig mijn schouders op wat ik beter niet had kunnen doen want Zayn pakt mijn schouders vast en duwt me tegen de muur. "Wat zou je moeder hiervan vinden, huh? Niet zo leuk denk ik." Een golf van angst overspoeld me en ik weet precies waar hij op doelt. "Nee, dat zou je niet-" "Oh nee?! Try me." Sist hij dreigend. "Alsjeblieft ik smeek het je, ik doe alles." Ik kijk hem smekend aan en hij laat me los. "Alles?" Er vormt een geniepige grijns op zijn gezicht en ik knik onwennig. "Oké dan. Je hoort nog wel van me." Hij draait zich om en zijn entourage volgt hem. Ijsberend loop ik door de wc. Wat als hij wilt dat ik iets ernstigs doe? Als ik niet doe wat hij zegt gaat hij allemaal dingen tegen mijn moeder aan lullen en dan ben ik echt dood. Mijn moeder haat homo's net zo erg als ik vooraf deed. Nu is het bij mij een stuk geminderd. Maar dat komt bijna volledig door Justin. Mijn eetlust is als sneeuw voor de zon verdwenen en ik was eerlijk gezegd ook niet van plan om naar de eetzaal te gaan. Ik zucht als de bel gaat en gooi wat water in mijn gezicht om wakker te worden. Nadenkend over wat er net gebeurt is glip ik tussen de mensen door het wiskunde lokaal in. Ik plof naast Louis neer en zie dat hij met vragend aan kijkt. "Harold, ik vroeg wat." "Oh,sorry, What's up?" "Waar was je net?" Ik twijfel of ik de waarheid moet zeggen. "Euhm, grote boodschap?" probeer ik en Louis grinnikt en kijkt me ongelovig aan. Ik zucht. "Zayn drama." Ik maak een weg wuif gebaar met mijn hand en Louis laat het voor wat het is.

Na school voel ik me nogsteeds behoorlijk gespannen. Ik heb een uitlaat nodig, als je begrijpt wat ik bedoel.. heh. Als ik op het pleintje voor het hoofdgebouw sta scan ik met mijn ogen langs alle mensen. Bij een redelijk lange jongen met halflange warrige bruine haren en een nonchalante houding stop ik. Dat, ladies and gentleman, is Keith, de junkie van de school. Of hoe Louis hem noemt; Spacekees. Voor als je het nog niet door had, Louis is niet helemaal honderd. Ik loop op Keith af en wenk hem naar de zijkant van het gebouw. "Harry Styles, to what do i owe this honour?" Zegt hij met een vieze grijns. "Ik kom zaken doen. Oh en gozerd. Als ik jou was zou ik naar de tandarts gaan. Want jou rotte tanden zijn nou niet bepaald het beste uitzicht die ik in mijn levensjaren heb mogen bewonderen. Oh en als je daar bent, poets dan ook gelijk even je tanden." Ik trek een vies gezicht als een walm van zijn adem mijn neusgaten penetreert. Het enige wat hij doet is lachen, rare gozer. "No offence, maar jij bent nou niet bepaald een soort klant die ik normaal zou krijgen. Dus ik neem aan dat je niks met te veel impact wilt?" Ik knik maar wat en hij houd me een zakje voor. Gretig graai ik het uit zijn hand en geef ik hem geld. Als ik een half uurtje later bij onze kamer aan kom vraag ik me af hoe ik ooit mijn weg heb kunnen vinden. Serieus, ik ben echt all over the place. Grinnikend open ik de deur en strompel struikelend over mijn eigen voeten de kamer in. "Heeey Justin." Zeg ik gapend terwijl ik gefascineerd naar een foto kijk die aan de muur hangt. "Oh god, Harold. How high are you?" Ik barst in lachen uit en laat me op Justin's bed vallen waardoor ik half op hem lig. "Yes." zeg ik afwezig terwijl ik naar het plafon kijk en wat vage dingen mompel. "Wow kijk een konijntje." brabbel ik verder. Justin grinnikt en duwt me van hem af. Ik heb totaal geen evenwicht waardoor ik al weer op de grond lig en grinnik om mezelf. Ik pak Justin's schoenen, stop mijn handen er in en begin met zijn schoenen tegen elkaar aan te slaan. Justin kijkt geamuseerd toe.
"Wat doe ik met mijn leven." Ik voel me op eens zwaar depressief. "Kijk naar me, I'm a mess." "Ik denk dat je maar even een dutje moet doen." zegt Justin terwijl hij de dekens van zijn bed omhoog lift, waar ik weer op ben gaan liggen. Hij duwt me onder de dekens en legt ze op me tot ze tot mijn neus komen. Ik zucht hard en staar voor me uit. Hij drukt een kus op mijn slaap. "go to sleep." "Trusten, ome Justy." Hij grinnikt en verlaat de kamer.

Als ik wakker wordt is het rond 5 uur 's avonds en Justin is nog niet terug dus neem ik aan dat hij bij de wilde apen benden zit - niall en louis-. Ik rek me uit en oh my god dat voelt zo goed. Als je net wakker bent en je dan uitrekt, HEAVEN. Ik sta op en huppel richting de trappen. Als ik bijna bij de kamer van Niall en Louis ben word ik op eens na geroepen. Ik slik omdat ik weet wie het is. Namelijk, HAGRID. LOL NEE GRAPJE APPELSAPJE. Het is Zayn en de co's. "Yes Butthead?" vraag ik ontschuldig en meteen word ik tegen de muur gedrukt door co 1 en 2. Man wat haat ik de co's. "Jongens, rustig, er is genoeg Harry voor iedereen." Probeer ik ze te sussen maar ze kijken me alleen maar boos aan. "Niet? Okay then. Ik hou mijn-" "Genoeg." Onderbreekt Zayn me sissend. "Ik heb verzonnen wat jij voor me gaat doen." "Oh goody." mompel ik sarcastisch met een chagrijnig gezicht. "Don't push it, Styles." Zegt co 3. Euhr ma gawd, zijn stem is echt creepy. Nog enger dan de kont van nicky minaj. En geloof me dat is motherfucking scary shit. Maar ja, back to the point. "Luister, dit is wat je gaat doen..." Begint Zayn.

HALOOTJES, ik ben zoals jullie misschien gemerkt hebben een nieuwe naam hehe. Ik een ELEBEARD(lol)zijn helemaal niet net pas wakker. he he he. omg, het is alweer donderdag en ik ga dood. IK WIL NIET NAAR SCHOOL. FUCK NO. Kudo voor mijn nieuwe record (1200 woorden) ? xoxoxox Jurry a.k.a. Parody

Reacties (10)

 • Lalonde

  Kudo ~

  8 jaar geleden
 • Triplet

  Fuck school and fuck cliffhangers. Voor de rest geweldig en sneeeel verder.:Y)

  8 jaar geleden
 • TheDauntless

  NEE!!!! GEEN CLIFFHANGER!!!!!
  Sorry... Haat aan school!

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  ga niet hier stoppen!

  8 jaar geleden
 • ChestHair

  fack jou bitch ik haat cliffhsngers:@

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen