Foto bij Chapter 6

Whatcha think? MERRY CHRISTMAS, nogmaals. Love you.

Chapter 6.
'I
k was je haar wel.' Zei ik en pakte de shampoofles om vervolgens wat in op zijn haar te spuiten. Langzaam begon ik door zijn haar te woelen met mijn handen om het te verspreiden. 'Nu doe ik dat van jou, en dan wassen we het tegelijk uit.' Zei Niall en hij begon hetzelfde te doen. Toen we er weer onder stonden sloot ik mijn ogen zodat de shampoo niet in mijn ogen zou komen. Ineens hoorde ik Niall in mijn oor fluisteren: 'Mag ik je knuffelen?' En ik knikte vrijwel gelijk. Niet veel later voelde ik zijn armen om me heen en zo stonden we een tijdje tegen elkaar onder de warme stralen. Ik voelde zijn geslachtsdeel tegen mijn been prikken maar dat deed me eigenlijk niets. Het was gewoon hem die me zo fijn liet voelen.

We hadden beiden een trainingsbroek aangetrokken met daarop een tanktop. Niall trok zijn eigen sneakers aan, en ik mijn sportschoenen. Ik pakte mijn fiets uit de schuur en begon een stukje zachtjes te fietsen, zodat Niall achterop kon springen. Hij sloeg zijn arm om me heen om zich vast te houden en ik voelde hoe hij zijn hoofd tegen mijn rug legde. 'Zin om te even te trainen?' Vroeg ik. 'Moe.' Zei Niall alleen. 'Ja, van zwemmen word je moe.' Zei ik en voelde ineens hoe ik zelf eigenlijk ook best moe was. 'Ik wil slapen.' Mompelde Niall nu. 'Als we weer terug zijn, gaan we slapen oké?' Zei ik toen en ik voelde Niall tegen mijn rug aan knikken. 'Bij jou?' Ik knikte. 'Ja, bij mij.' Ineens begon hij met zijn vingers over mijn rug te bewegen wat best wel kietelde. 'Niall, stop!' Lachte ik. 'Het kietelt!' Zei ik toen maar Niall stopte niet. Omdat ik zo erg werd afgeleid door Niall had ik de hoge stoeprand niet door. Ik verloor mijn evenwicht en knalde zo hard op de stoep terecht. Het eerste wat ik deed was achterom kijken, waar Niall hikkend van het lachen op de grond lag. 'Jouw schuld.' Gromde ik en wreef over mijn ietwat pijnlijke elleboog. 'Die kreeg je nog terug van toen je tegen mij opknalde.' Hikte Niall nu en ik keek naar mijn elleboog. Hij bloedde een klein beetje. 'Kusje erop?' Vroeg Niall toen serieus en ik knikte. 'Graag.' Zei ik en Niall deed wat hij had gevraagd. Heel zachtjes gaf hij er een kusje op. Het kriebelde op mijn elleboog en zelfs in mijn buik. 'Dankje.' Fluisterde ik en keek hem dankbaar aan. Uit het niets drukte in een kus op zijn wang. Niall werd rood en stond op, veegde wat over zijn kleding en tilde de fiets op. 'We moeten verder Zaynie, anders komen we niet op tijd.' Zei hij snel. Maar het enigste wat ik kon was naar Niall staren, en daardoor duurde het nog even voordat ik echt op de fiets zat.

'Jullie zijn laat.' Zei Harry terwijl hij de bal aan het hooghouden was. 'Sorry, we hadden vertraging door Zaynie hier.' Zei Niall terwijl hij hard lachte. Op het laatst was ik weer gevallen, omdat Niall me opnieuw was gaan kietelen. Het had wel hilarische scénes opgeleverd. 'Door Zaynie? Door Nialler bedoel je!' Zei ik en gaf hem een klein duwtje. Automatisch begon hij nog harder te lachen, waardoor ik ook niet meer bijkwam. Harry, Liam en Louis daarentegen keken ons serieus aan en wisselden wat geïrriteerde blikken. 'Kom op jongens, we zijn vijf minuten te laat!' Zei ik en Louis schudde zijn hoofd. 'Nee, twintig minuten.' Ik slikte. 'Ook goed, maar waarom doen jullie nou zo chagrijnig? We zijn twee keer gevallen! Alsof wij daar wat aan kunnen doen. Nou ja, Niall wel.' Grinnikte ik, en toen hun blik hetzelfde bleef wees ik naar de wond op mijn elleboog. 'Kijk maar!' Liam zuchtte en gooide de bal naar me die ik maar net opving. 'Kom op, we gaan beginnen.' Ik trok mijn wnekbrauwen op en keek Niall aan die nu ook serieuzer keek. Ik haalde mijn schouders onschuldig op naar hem en hij deed hetzelfde terug. Toen boog hij zich naar me toe en fluisterde: 'Ik heb nu al zin om te slapen. Samen.' Hij bedoelde het vast niet op dié manier, maar toch kon ik niet wachten.

Reacties (7)

 • BOOKWURM

  OOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH

  5 jaar geleden
 • Dahlias

  Haha en hier de grootste doordenker van Nederland die nu met een big smile zit te lezen lol.

  6 jaar geleden
 • ardjan

  en toen was er nog een hoofdstukje O.O C:
  dit hoofdstukje is geweldig C:

  7 jaar geleden
 • lilarrzaill

  o en fijne tweedekerstdag:)

  7 jaar geleden
 • lilarrzaill

  haha, die laatste zin genius! (doet me denken aan mijn altijd o zo slimme opmerkingen die altijd ontzettend dubbelzinnig zijn terwijl ik het zelf niet door hebxD(dan zeg je dus ineens tegen een jongen, ja zullen wij maar gewoon gezellig samen gaan slapen en bedenk je daarna wat je gezegd hebt:$) welcome to my life)
  bij deze heb je mijn abo (in de hoop dat jij heel snel verder gaat:))

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen