Onaa Cruizze LatimoreOp de toppen van zijn tenen rent hij heen en weer en heen en weer. Gestresseerd door Bill's gedrag zit ik al aan de vierde redbull deze middag. 'Waar blijven die kleren nu?' Ik kijk op en zie hoe hij iemand in de ruimte aanspreekt met een oortje en vele papieren in haar handen. David zucht en mengt zich in het gesprek. Hij kijkt de arme vrouw neutraal aan, ze knikt om wat David zegt en glimlacht moeilijk als Bill zijn ogen rolt en arrogant wegloopt. Man, ik zou hem een klap om zijn oren kunnen geven. Gefrustreerd klem ik mijn nagels in een kussen en sluit mijn ogen.


'Alles goed zusje?' Ik kijk op in het bezorgde gezicht van mijn zus en haal mijn schouders op. Voorzichtig zakt ze naast me neer en legt ze haar hand op de mijne. Ik kijk ernaar en zie enkel nog een kleine blauwe stip. Ze is net twee weken uit het ziekenhuis nadat ze er twee weken en een half in had gelegen. 'Gaat het lukken?' Ik staar naar de grond en knijp wat harder in haar hand. 'Natuurlijk, ik laat me niet op m'n kop zitten door hem.' Ze knikt en geeft een kus op mijn slaap. Zo'n twee uur geleden belde Bill's moeder hem op en wat doet hij? Af drukken. En zo ging het zeker zeven keer na elkaar. Eerst werd Tom kwaad, Bill blafte hem af. Dan belde ze weer en kon ik mijn mond niet meer houden. Hij ging door het lint. Plots was het zijn leven en zijn moeder. Ook goed voor mij.


Zarah zucht en kijkt meteen met een glimlach op als Tom voor ons op tafel komt zitten. 'Zo dames, zien jullie het een beetje zitten?' Hij wrijft in zijn handen en grijnst breed. Als Zarah hem droog aankijkt schiet ik in de lach en duw tegen zijn knie. 'Het is niet ons eerste optreden.' Hij haalt zijn schouders op. 'Maar wel jullie eerste tour, AAAH!' Kinderachtig gilt hij met de handen in de lucht om ons zogenaamd achter te doen. Meteen vliegt Zarah overeind en springt ze bovenop hem waardoor hij plat neervalt op de tafel. 'Ah nee, hahahaha.. liefje, stop stop stop hahahaha...' Lachend kijk ik toe hoe ze hem zit te kietelen. Ik voel Bill kijken maar denk er nog niet aan om iets te doen. Ik vraag me af waar zijn hart zich nu bevind...


Ik wordt geroepen door David die bij een van de visagistes staat en wordt alvast klaargemaakt. Daar gaan we dan weer. Na die veel te lange pauze is het eindelijk weer showtime. Dit wordt onze laatste week Duitsland voor de komende 4 maanden. De tour is begonnen. En niet zomaar een tour, gewoon een tour met de jongens samen. We treden op in dezelfde zalen maar op andere tijdstippen, gewoon na elkaar. Het was gemakkelijker voor David maar ook voor ons. Tussen de gewone optredens in zitten er ook een paar gecombineerde optredens bij. We hebben een paar nummers die we samen zingen met de jongens, dus waarom dan geen gezamenlijk optreden. Het enige nadeel is de vermoeidheid. Het is nog lang zover niet maar ik weet gewoon dat ik slaap en energie te kort ga komen.

Met gestijld blond haar, reikend tot tien centimeter onder mijn borst, kom ik uit de make - up stoel. Ik krijg een skinny jeans met ruitjes aangeboden, een zwarte top met studs en lange combat boots. In een kleedkamer trek ik alles aan en gris nog wat halskettingen met me mee. Snel loop ik terug naar de gezamenlijke ruimte en stoot op Bill die net verschijnt uit een andere kleedkamer. Als mijn hart echt kon stilstaan dan was het nu geweest.

Een tweede huid over zijn benen, een uitgesneden shirt waardoor haast alles zichtbaar is. Zijn blonde haren in een perfecte hanenkam. Een sjaal als riem en de bovenrand van zijn broek die een stukje huid laat zien. Hoe kwaad ik ook ben, dit kan ik onmogelijk weerstaan.


Hij staart me aan met een vreemde blik in zijn ogen, waardoor ik geen andere kant wil opkijken. Een vreemd verlangen daagt op uit onvindbare bron. Ik slik en zucht als hij zijn stappen in mijn richting plaatst. Vrij dominant kijk ik op en wil hij zijn lippen op de mijne drukken. Ik leg een vinger op zijn mond en voel hoe hij me tegen de muur aandrukt. Ik breng zijn gezicht tot mijn hals en sluit mijn ogen als hij zijn lippen erop afdrukt. Zijn zachte, natte kussen doen me huiveren en verlangen naar meer.


Bijtend op mijn lip duw ik hem van me af en staart hij me zwoel aan. Ik houd zijn blik vast en breng mijn handen naar voor. Zacht krassen mijn nagels over het stukje ontblote huid net boven zijn broeksrand. Ik haak mijn vingers in de rand en trek hem met een kleine ruk tegen me aan, met mijn lippen op de zijne.


Langzaam neemt hij me vast en verdwijnen zijn grote handen in mijn haar. Hongerig lik ik over zijn tongpiercing heen en hoor hoe er op de achtergrond een deur opengaat. Ingehouden adem doet me grijnzen en langzaam verlossen van zijn lippen. Hij drukt er een laatste kus op en laat mijn mond glimmend achter. Ik kijk hem speels aan en laat mijn handen langzaam omlaag glijden. Hij grijnst als ik net dat lichaamsdeel miniem aanraak. Ik loop hem sierlijk voorbij en kijk in de verbaasde gezichten van de G's. De schok van hun leven dan? Ik kan enkel glimlachen en hopen dat dit nog lang niet voorbij is.
Reacties (2)

 • AlreadyGone

  Leuk deeltje!
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • Raveness

  snel verder gaan please!!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen