'Harry?' Vraag ik terwijl mijn ogen een ster volgen.
      Na de zoen zijn we beide naar buiten gegaan, met de reden dat het te warm was. Wat waarschijnlijk kwam doordat hij me niet meer los liet, ook al vertelde ik hem dat ik dorst had. Een paar keer.
      Ik schuif even op het gras waar ik op lig en nestel mijn hoofd beter op zijn buik. 'Yes?' Antwoord hij, zijn handen spelen nog even verder met mijn haar.
      'When we have history... there's this place you always look at. Normally I wouldn't ask if I knew you were just looking out of the window but there's something special about the place you look at.'
      Ik hoor hoe Harry zijn adem inhoud en stopt met het spelen van mijn haar. Hierdoor haal ik mijn hoofd van zijn buik en draai ik me om naar hem.
      Zijn gezicht staat alsof hij net is verraden met één van zijn ergste geheimen, en hierdoor schuif ik dichter naar hem toe terwijl ik tegen hem aan ga zitten. 'You look busted.' Mompel ik droog terwijl mijn ogen over zijn gezicht glijden.
      Onverwacht gooit hij zijn arm over mijn middel waardoor ik plots naar voren val, languit over zijn buik heen met mijn knieen nog op het gras. Hij neemt zijn andere arm om me recht op hem te plaatsen zodat we oog in oog staan.
      'First promise me you won't think I'm a creep.' Ik kijk recht in zijn ogen als ik mijn belofte maak.
      'If I look outside of the window, there's this reflection where I can see the whole class. I always knew that but I never bothered looking at it. Simply because I could just turn my head and watch the class, they wouldn't mind.' Ook al lag mijn hele gewicht op hem, hij bleek er geen enkele probleem mee te hebben. Daardoor liet ik mijn handen door zijn lange haar gaan terwijl hij sprak.
      'But then you showed up and sat at the spot it reflected the best. For me, it was like god wanted me to stare at you. So I made it a habit to look at that reflection so I could spy on you without you noticing it. And I must say, you look super cute when you're concentrating at your homework.'
      Het was net alsof mijn buik ontplofte. Een paar seconde keek ik hem alleen maar aan, mijn mond een paar centimeter open door de verbazing die in me sloeg. Het was net alsof ik in een film was, maar dit keer vond ik het niet slecht dat alles goed afliep. Ik wou dat alles afliep.
      'Please say something.' Zijn ogen stonden vol wanhoop toen hij die woorden uitsprak en toen drong het pas tot me door dat hij me leuk vond.
      Het moment dat hij vertelde dat hij me leuk vond was niet bepaald langs me heen gevlogen, tuurlijk niet. Toen was ik te druk met naar zijn lippen staren dat ik niet eens had gemerkt dat zijn ogen vol emotie stonden als hij met me strak. En er was iets wat mijn oma me altijd had verteld "If a boy is in love, you can see it in his eyes" en ik kon het in zijn ogen zien. Want niet alleen waren ze de mooiste kleur dat ik ooit had ervaren, ook stonden ze vol oprechte gevoelens.
      ''Kiss me you fool." En voordat hij zich kon concentreren op mijn lippen had ik hem aangevallen, voor de tweede keer deze avond.
      Maar hij leek het niet erg te vinden want zijn armen grepen mijn middel sterker vast terwijl hij ons omdraaide.

En ja dit is het einde van het verhaal, ik wil jullie sws bedanken voor alle motiverende reacties die ik heb gekregen en de keren dat we in de top zaten. Eigenlijk wou ik dit verhaal afsluiten met een bad end, want de jongen op wie dit gebaseerd was is een sukkel. Maar ja, ik heb gravity hurts ook een soort van open einde gegeven... En ik wou jullie dit niet aandoen.

Ik vraag me nu wel af of we voor het laatst in de top kunnen komen? That would be an amazing surprise. (:

En mijn nieuwe verhaal: Winter about Zayn Malik
Ik zou het geweldig vinden als jullie zouden aboneren! En ja, I hope I'll see you guys soon. <3

Reacties (16)

 • MrsQuiseng

  Wat jammer dat het al gedaan is, het was zo'n goed verhaal! (: x

  7 jaar geleden
 • TSNeverland

  I love it! Echt mooi dat, ookal heeft het verhaal 30 hoofdstukken, het net lijkt alsof je en short story of one shot leest! Echt super mooi eind!

  7 jaar geleden
 • DaisyHoran

  Wauw dit was echt een supermooi verhaal <3

  7 jaar geleden
 • Elenath

  Awww I love it!

  Je schrijfstijl is echt super:)

  xx

  7 jaar geleden
 • Sierrea

  omg lovely<3333

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen