Foto bij Page 10

      'It's not a date, if that made you feel uncomfortable...' Ik schrok me ter pletter door een persoon dat plotseling achter me stond, ratelend over iets waar ik geen flauw idee over had. Ik draaide me om met een geschrokken blik, mijn ogen ontmoeten die van Zayn die me aankijkt alsof ik net heb voorspeld dat we allemaal dood gaan vrijdag.
      'What are you talking about?' Mompel ik langzaam terwijl ik hem verbaasd aankijk. Hij haalt zijn telefoon tevoorschijn terwijl hij het whatsapp gesprek aantikt. Gelijk vloeit er een ongemakkelijk gevoel door me heen.
      Een paar seconde staar ik naar Zayn die me vragend aankijkt. Ik slik een keer terwijl ik overweeg om hem de waarheid te zeggen, maar ik kende de gast nog maar... een week. En ik wist al gelijk dat zijn houding gelijk zou veranderen tegen over me.
      'Look, it's more complicated than you could ever imagine.' Ik frons even door het level van film-quote het heeft aangenomen. Ik draai mijn hoofd om zodat ik Zayn recht aan kan kijken en zo te merken ben ik niet de enige die mijn zin slecht vond klinken.
      Het lijkt een seconde alsof hij echt teleurgesteld is om wat ik heb gezegd maar zijn gezicht verandert gelijk. Hij kijkt me aan zonder emotie, maar toch lijkt het alsof hij niet boos is. Het lijkt gewoon... alsof ik niets heb gezegd.
      'It's not you, it's me.' Probeer ik, maar nadat ik de woorden hard op hoor is het nog erger dan mijn vorige zin. En ik besluit om gewoon stil te zijn zodat ik het ongemakkelijke deel snel achter me kan laten.
      Zayn kijkt een paar seconde recht in mijn ogen en verbreekt dan oogcontact. Hij schuift zijn schoudertas beter op zijn schouder en werpt me een halve glimlach. En het is niet de hartelijke lach die hij normaal geeft. Zijn gezicht is niet vervuld met emotie, het heeft de blik aangenomen die hij normaal heeft als hij in de gangen loopt. Vriendelijk maar gereserveerd.
      Na een 'vriendelijk maar gereserveerde' zwaai draait hij zich om en loopt hij weg.
      What am I doing with my life?

      "What did you just say to him?" Isabelle kwam gelijk nadat hij weg was voor me staan waardoor ik nog een keer schrok. Haar donkerblauwe ogen priemden boos in die van mij en een beetje ongemakkelijk keek ik rond of er personen om ons heen stonden. Toen ik me besefte dat we de enige waren in de kluisjesruimte nam ik een stap naar achter.
      'That it's complicated.' Mompel ik, mijn ogen verlaten haar gelaat terwijl ik mijn kluis opentrek. 'And we both know it's complicated Belle, I'm sure he won't even try getting to know me if he knew about my problem.' Ik benadruk het woord "problem" met een harde stem. Gelijk zucht ze.
      Isabelle neemt plaats op de grond terwijl ze met een opgetrokken wenkbrauw kijkt hoe ik mijn jas ferm uit mijn kluis trek. 'You're almost seventeen and you never had a boyfriend. Just because you're afraid of getting rejected about something you were born with.' Dit keer kijk ik haar aan met een opgetrokken wenkbrauw, mijn hoofd vliegt even door de ruimte. Als ik zeker weet dat niemand ons gesprek afluisterd draai ik mijn hoofd om naar mijn kluis.
      'And what if you get rejected, that only means he's not the one for you. And that's a good thing, it means you don't have to waste your time with him.' Ik haal de rest van mijn spullen uit mijn kluis en sluit hem rustig. Ik merk hoe Isabelle hoopvol naar me opkijkt en een beetje ontdaan door haar interesse in mijn leven frons ik mijn wenkbrauwen.
      'Since when do you care about me going out with guys?' Isabelle staat op van de grond, gelijk klopt ze de stof van haar broek en raapt ze haar tas op. 'It's for charity.' Mompelt ze.
      Ik trek mijn jas aan nadat ik de spullen van de grond heb opgeraapt en kijk Isabelle vragend aan. 'Are you coming home?' Ze draait haar hoofd geschrokken om terwijl ze me aankijkt alsof ze op het moment staat om een moord te plegen. 'Can you wait a few minutes for me? I still have to do something.'

Volgend hoofdstuk wordt een Isabelle pov, en ik zweer het... Jullie gaan het heel erg interessant vinden. Dat moet ik wel schrijven eerst.
Dus ik heb motivatie nodig? (: xx

Reacties (14)

 • MCourtois

  Mooi!

  9 jaar geleden
 • hiitsfeb

  Snel verder alsjeblieft, love your story! x

  9 jaar geleden
 • iheartgomez

  Geweldig, snel verder! <3

  9 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  WOOEHOEEE ^^

  9 jaar geleden
 • LittleDecoyX

  Ik heb een vaag vermoeden wat Isabelle nu van plan is c:
  AND I LIKE IT
  Dus alsjeblieeefttt snel verder.

  Lots of love
  xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen