Foto bij [53] You can`t fight this feeling

picca: Beau en Lily

Pov. Beau Grigot
Meteen in de club begon Lily tegen me aan te dansen. Ik moest toegeven, ze was behoorlijk knap.
Ik legde m`n handen op haar heupen en trok haar dichter tegen me aan. Haar rode krullen leken als een vlammenzee over haar rug te golven. Haar snelle ademhaling en onrustige hart vertelden mij dat ze dit bijzonder leuk vond.
Wie is die sexgod die Lily bij zich heeft?
Weer klonk een stem in m`n hoofd. Vanuit m`n ooghoeken spiekte ik rond, een meisje met donker haar stond bij de bar en keek met een norse uitdrukking naar ons. Ik grijnsde en draaide Lily om. Vandaag zou ik eens los gaan. Ik legde m`n ene hand in haar hals en boog me naar voren. Gretig sloeg ze haar armen rond m`n nek en ging op haar tenen staan.
Onze lippen bewogen langs elkaar. De flinterdunne adertjes in haar rode lippen klopten zachtjes. Dit herinnerde mij eraan dat ik een breekbaar mensenmeisje zoende en niet een vampier waarbij ik me niet hoefde in te houden.

Pov. Bonita “Bonny”Luxfort
De kamer waar ik nu was is groot en ruim ingericht. De mensengeur waarmee alles doordrongen was maakte me helemaal gek. Met een geërgerde grom smeet ik het boek dat binnen handbereik lag weg. De rug van het boek raakte een duur uitziende vaas die onmiddellijk versplinterde.
De zwartharige vampier die de hele tijd bij me was pakte gauw m`n handen vast toen ik naar het dichtstbijzijnde voorwerp reikte.
‘Nee, Bonita, niet doen.’
Woedend keek ik hem aan en krulde m`n bovenlip om.
‘Dorst?’ vroeg hij, ik knikte meteen en likte langs m`n lippen. Ik kreeg zoveel bloed als dat ik wilde.
Hij glimlachte, streelde m`n wang en stond op. ‘March? Let jij even op haar? Ik moet even nieuw bloed gaan halen.’
‘Tuurlijk.’ Een rossige vampier kwam binnen. De groene ogen kwamen me heel bekend voor, de naam ook. Ik hield van hem besefte ik toen ik heel diep nadacht.
Hij kwam tegenover me zitten en glimlachte scheef naar me. ‘Ik herinner me jou.’
Fluisterde ik. Z`n prachtige ogen werden groot toen ik voor het eerst een zin uitsprak dat iets zinnigs was.
‘Jij, en je tweelingbroer.’ Meteen veranderde de blik in z`n ogen. Ze werden glanzend van pijn en verdriet.
Aangegrepen legde ik een hand op de zijne.

Pov. March Zy
Ze sprak! Ze herinnerde mij … en m`n broer.
Verdrietig sloeg ik m`n blik neer. Ineens legde Bonny haar hand over de mijne.de ogen die ik ontmoette leken te schijnen van een licht dat diep uit haar onsterfelijke ziel kwam.
Ze glimlachte bemoedigend en gaf een kneepje in m`n hand. Damon kwam binnen met een paar glazen en een karaf bloed dat zijn aroma meteen door het vertrek verspreidde. Carlilse en zijn vrouw kwamen binnen. ‘Ze sprak! We hoorden haar praatten!’ Esmee pakte het glas van Damon over en knielde naast Bonny neer.
Hongerig stak ze haar handen naar het glas uit, haar ogen gitzwart.
Esmee lachte zachtjes en liet Bonny het glas overpakken. Het tevreden geluidje liet me terug denken aan die nacht die wij samen doorgebracht hadden.
Damon staarde met grote ogen naar het wonderbaarlijke meisje op de grond.
‘Ze sprak?’ vroeg hij met bevende stem. Met een grijns knikte ik. ‘Ze herinnert mij en…’ ik moest even slikken. ‘Marti, ze herinnert zich Marti.’

‘Ze heeft wel sterker bloed nodig. Vampierbloed.’ Zei Carlisle toen hij haar snel onderzocht nadat ze gedronken had.
‘Geen probleem. We zullen haar ieder uur om de beurt voeden. Misschien kunnen de kinderen helpen.’
Kress verscheen in de kamer. De jongen gluurde onder z`n steile witblonde haar door. ‘Ik wil wel helpen.’
Z`n korte hoektanden blikkerden. Er hing een zoete bedwelmende geur rond hem toen hij naast me kwam zitten.
Iedere vampier was anders, ieder reageerde anders op bloed, ieder jaagt anders.
We zwegen allemaal toen de kamer steeds voller met vampiers raakten. Bonny sliep toch wel verder, onverstoorbaar als dat ze was.

Kress gromde toen Bonny enthousiast haar scherpe tanden in z`n pols zette. Hij kneep z`n ogen tot spleetjes en richtte z`n blik op het plafond. Ergens vond ik Kress een van de vampiers hier in huis die onvoorspelbaar waren.
Carlisle trok haar zachtjes achteruit. Ze slaakte een kwaad kreetje. Bloed droop uit Kress pols, snel pakte ik z`n arm vast en veegde wat van het donker rode bloed weg. Kress probeerde niet eens z`n arm weg te trekken. ‘Ze had je goed te pakken zeg.’ Mompelde ik terwijl ik toekeek hoe het bloed stopte met stromen en hoe de wond dicht trok.
Pas toen kuchte de jongen zachtjes en trok z`n arm uit m`n greep. Hij stond soepel op en liep ondersteund door Aphrodite de kamer uit.
De hele nacht gingen we door op een slopend tempo met Bonny bloed te voeren.

Pov. Lily Loena Potter
Toen de zon op begon te komen trok Beau me mee de straat op. Z`n huid, gewoonlijk koud, was nu warm tegen de mijne. Even wiep hij een blik over z`n schouder, stond stil en ineens stond hij met een dure zonnebril in z`n handen.
‘Tja,’ zei hij met een verlegen glimlach ‘m`n ogen zijn nogal gevoelig.’
Ik glimlachte naar hem en fatsoeneerde z`n warrige haar toen hij de zonnebril opgezet had.
‘Je ziet er uit als zo`n stoere boyband leader.’ Giechelend porde ik hem in z`n zij en begon te lopen.
Achter me hoorde ik hem lachen, ineens liep hij weer naast me en sloeg hij z`n arm rond m`n middel. Iets in mij gilde hysterisch dat hij razende dorst had maar m`n meer roekeloze gedeelte giechelde en verlangde ernaar dat hij m`n bloed zou proeven.
Met een klap werd de lucht uit m`n longen geslagen, hoestend stond ik stil en zou door m`n benen gezakt zijn als Beau me niet vast gehouden had.
‘Ik ga je bloed niet drinken Lily.’ Ik besefte dat ik tegen z`n arm opgelopen was…
‘H-hoe kun jij m`n gedachten lezen?’ hij gromde en tilde me op.
‘Kan ik niet. Maar we waren de hele nacht vrij intiem, dan kan ik je gevoelens voelen.’ Hij zweeg en glimlachte scheef. ‘Je verlangt naar me.’

Verbaast opende ik m`n mond om iets te zeggen maar kwam erachter dat we door het bos liepen, erg snel liepen zelfs.
‘OH MY GOD.’ Kwam er schril uit m`n mond en ik verborg m`n gezicht tegen z`n schouder toen ik misselijkheid voelde opkomen.
Ik was wel wat gewend met Zwerkbal en paardrijden maar dit overtrof echt alles.
‘Gaat het?’ fluisterde z`n stem vlak bij m`n oor. Knipperend opende ik langzaam m`n ogen. Hij lachte stilletjes toen ik geschrokken verstijfde toen ik er achter kwam dat z`n gezicht zich op enkele centimeters van de mijne bevond.
Vlak bij z`n ooghoek liep een dun littekentje…
Zonder er bij na te denken drukte ik er een kusje op. Hij keek even heel verbijsterd maar drukte daarna zijn lippen zachtjes op de mijne.
Vlinders dwarrelden door m`n buik heen. Ik kende dit gevoel…
Ik werd verliefd. En dit keer niet op een idool of een tovenaar, nee, dit keer op ene levensechte vampier.
Een vampier die z`n best deed me niet leeg te zuigen. Great. Dat heb ik weer.

Reacties (1)

  • Allysae

    oelalallalalalalalla
    snel verder

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen