Foto bij Chat Twenty-Two

Ik heb net een Braziliaan beledigt op Omegle door "Ola" te zeggen en te vragen of ze Spaans spreken daar. Niet dus, want hij werd boos en zei dat ze Portugees spreken. HALLO?! Hoe moet ik dat weten? Ik heb geen intergalactische kennis over alles.
Dit is weer een voorbeeld van hoe gefreakt onze samenleving is, mensen!
@Nightqueen: I know, maar persoonlijk vind ik ook de Ellie Goulding versie beter. Birdy en haar Skinny Love vind ik ook beter dan de originele versie van Bon Iver.
@1DMariekeX: Ik ben al blij met al die reacties die ik krijg! Maar de top zou wel leuk zijn ja ^^ I mean, vandaag is Chat Twenty-One 60x gelezen en 6 kudo's.. maar goed, ik ben al snel een tevreden mens:)

DUS MENSEN. Volgende hoofdstuk bij 40 kudo's, ben vanavond tot laat op dus als jullie willen een nieuwe Chat dan!
X.

Het slot achter me klikte dicht en ik ging zitten op de wc. Ik sloeg mijn armen over elkaar heen en dwong mezelf om een normale verklaring te verzinnen en alles op een rijtje te zetten.
1. Volgens het vogelmeisje gingen ze morgen dood
2. Het vogelmeisje is hier
3. Harry en de andere weten er niets van
4. Ik moet stoppen met bijten op de binnenkant van mijn wang
Ik moest het aan Harry vertellen. Ik kon het niet meer langer voor mezelf houden en denken dat het een vergissing is.
Ik beukte met mijn hoofd tegen de deur aan en wenste dat alles normaal zou worden. Zonder al dit gezeik.
Ik stond op en liep snel door de gang heen, opzoek naar Harry. Ik keek in alle vertrekken, maar ik kon hem of de andere jongens niet vinden. Zelfs Paul leek wel van de aardbodem verdwenen. Met een angstig gevoel in mijn buik pakte ik mijn mobiel en belde het nummer van Harry. Het enigste wat ik te horen kreeg was zijn hese stem die de voicemail insprak.
‘Bethany Adams,’ het vogelmeisje stond met haar armen over elkaar in het midden van de gang. Verdomme.
‘Waar zijn de jongens?’ vroeg ik. Ik had nooit Harry los moeten laten en zeggen dat ik naar de wc moest. Desnoods had ik hem mee moeten nemen ín de wc. Als ik hem vond, ging ik handboeien om doen.
‘Geen idee,’ schudde het meisje haar hoofd. ‘Maar eigenlijk komt dat wel goed uit nu. Ik moet je het een en ander nog leren voordat we op tour gaan.’
‘Ga je méé op tour?’ slikte ik en frummelde zenuwachtig aan de kralen op mijn blouse.
‘Natuurlijk. Ik ben hoofd styliste.’
‘Denk maar niet dat je mij voor de gek kan houden, creep,’ zei ik en liep op haar af. ‘Ik weet precies wie jij bent en wat je wilt doen samen met je vriendjes. Maar ik kan je één ding verzekeren,’ zei ik en bleef met mijn gezicht een paar centimeter voor de hare. ‘Je plan gaat falen.’
Ik draaide me om en rende zo hard als ik kon nogmaals alle kamers door van het concertgebouw.
‘Curly!’ gilde ik bijna van opluchting toen ik zijn haar boven een geluidsbox zag dansen.
‘Daar ben je,’ zei hij en kwam op me aflopen.
‘Ik… ik moet je iets vertellen dat-‘ hijgde ik. ‘dat belangrijk is,’ zei ik en keek een beetje paranoïde om me heen.
‘Wat is er?’ vroeg Harry bezorgd.
‘Kom niet in de buurt van die nieuwe hoofd styliste.’
‘Oh. Is zij nu ook een heks?’ vroeg Harry lachend. ‘Volgens mij moet ik een lijstje bij gaan houden.’
‘Luister nou!’ schreeuwde ik wanhopig uit. ‘Ze is één van die gemaskerde mensen. Ik kwam haar gisteren tegen hier, in O2. En vanochtend weer toen ik op Omegle ging,’ zei ik snel en vertelde het verhaaltje na over de vogeltjes die ze had geschreven op Omegle.
‘Ik snap het niet,’ zei Harry. ‘Weet je zeker dat je je niet vergist hebt?’
‘Dat dacht ik eerst ook Harry, maar nu ze hier is en er de laatste tijd allemaal rare dingen gebeuren, móét je me geloven,’
Ik keek hem smekend aan, maar hij leek het veels te licht op te vatten.
‘Het komt allemaal goed,’ suste hij. Ik klemde mijn kiezen op elkaar en begon te ijsberen.
‘Het voelt niet goed, Curly. Blijf bij haar uit de buurt. Ik ga een plan verzinnen zodat dit ophoudt,’ zei ik geïrriteerd toen Harry me nog steeds ongelovig aan zat te staren.
‘Kom hier,’ zei hij en spreidde zijn armen. Eigenlijk wilde ik sterk blijven en vooral niet toegeven, maar een knuffel was onmogelijk om af te slaan. Ik liep naar hem toe en zuchtte toen mijn hoofd tegen zijn borstkas rustte.
‘Er is niets aan de hand, Bethy. Ik hou van je,’ zei hij en gaf me een kus.
‘Ik hou ook van jou,’ zei ik. ‘Maar je moet me geloven,’ ik trok me los. ‘Er gaat iets gebeuren.’
‘Daar zijn jullie!’ de heks van Modest kwam op ons aflopen met een tijdschrift in haar handen. ‘Dit is precies wat ik niet wilde hebben!’ ze drukte het tijdschrift in Harry’s handen en ik lag over zijn schouder mee.

Harry Styles en Bethany Adams: Hathany
Vele liefdesverklaringen over de post, mail en online berichten van fans lijken niets uit te maken op de opbloeiende romance van Hathany. De twee werden eerder gespot bij een Italiaans restaurant en Starbucks bij het O2 concertgebouw.
Bethany Adams was al eerder geconfronteerd met het feit dat ze Directioners sloeg en daarom hebben wij onderzoek gedaan naar haar leven.
Bethany is een zeventien jarig meisje uit een achterbuurt in Londen, Engeland. Op school had ze niet veel vrienden en vele zeggen daar ook dat dit een verzoek is naar aandacht.
‘Ze heeft me ooit eens verraden,’ zegt Chloe Richards, een vroegere vriendin van Bethany. ‘Ze is niet te vertrouwen.’
Ook andere bronnen wijzen er op dat Bethany een agressief persoon is. Laatst is ze nog opgenomen in het ziekenhuis door een gevecht met mensen die op straat liepen.
Harry Styles is er natuurlijk om bekend dat hij vele korte relaties heeft gehad, maar dit keer is het anders. Hathany is zoenend gespot voor het concertgebouw en dat lijkt er toch op dat ze een relatie met elkaar hebben.
De fans van One Direction reageren hier heel verschillend op.
(bron: Twitter)
‘Wij gaan dus NEVER #hathany shippen’ Mia Andersson, Zweden.
‘Ze is een bitch die ons Directioners haat #hate #one direction #hathany’ Jessica Waters, VS.
‘Ik vind dat Harry zelf mag bepalen met wie hij omgaat. Daar hebben wij #directioners niets op te zeggen. Waarschijnlijk wordt dit hele verhaal ook uitgewerkt door de media, terwijl @bethanyadams misschien wel de ware is voor @harry_styles #hathany’ Kim de Jong, Nederland.
‘Mensen waarom al deze heisa? @harry_styles heeft #hathany nog helemaal niet bevestigd!’ Fiona Cortez, Spanje.


Onder aan het artikel zag je twee foto’s van Harry en mij. De ene was dat we hand in hand aan het rennen waren, dat was van de Starbucks. De andere was dat we voor het concertgebouw aan het zoenen waren. Wie maakte dat soort foto’s nou? Verschrikkelijk. Konden ze gewoon niet allemaal hun kop houden.
‘Nou, ik denk dat is eens even een paar Directioners moet gaan vergiftigen of zo,’ zei ik toen ik klaar was met lezen. ‘Tenminste, zo denken zei er allemaal over…’
‘Ik ga het vanavond bevestigen. Het maakt me niet uit wat ze zeggen,’ zei Harry en keek de heks brutaal aan.
‘Jij gaat helemaal niets zeggen,’ zei de heks bits.
‘Ik hou van haar! Ik moet het wel zeggen!’ schreeuwde Harry. ‘Hoe gek ze soms ook doet, ik wil dat ze bij me blijft.’
Ik kreeg tranen in mijn ogen en schonk hem een waterig glimlachje. Ik ben ook gek op jou, Curly. Wilde ik zeggen, maar in mijn keel zat een brok.
‘En anders zorgen wij er wel voor dat het bevestigd wordt,’ Liam kwam aanlopen met de andere jongens achter zich aan.
‘Anders zijn jullie ons als klant kwijt,’ deed Zayn er een schepje boven op.
De heks verroerde geen vin, maar ik wist dat ze ons gelijk moest geven. One Direction was hun grote klant en als ze die zouden verliezen, zouden ze niets meer waard zijn.
‘Je krijgt precies één minuut aan het einde van de show,’ zei de heks kribbig en liep met grote passen weg.
‘Wazaaaa,’ fluisterde Louis achter haar en maakte enge gebaren.
‘We hebben de heks verslagen!’ zei Harry opgewekt en sloeg zijn armen om me heen.
Ik was blij, dat zeker. Maar dat knagende gevoel over morgen bleef er nog steeds.

Oproep: ik ben opzoek naar twee vriendinnetjes voor Zayn en Niall voor mijn verhaal. Degene die zich geroepen voelen, vul dit lijstje in en zet het in een reactie. Het mag je zelf zijn die je beschrijft, maar ook een verzonnen karakter;
Volledige naam:
Geboortedatum (+leeftijd):
Uiterlijk (beschrijf in drie regels):
Persoonlijkheid (3 goede en 3 slechte):
Zayn of Niall:
Extra:

Thank you!

Reacties (78)

 • Dutchie

  Volledige naam: Anouk Emily Jones

  Geboortedatum (+leeftijd): 24 juni 1994, 18 dusxD

  Uiterlijk (beschrijf in drie regels):
  Ze heeft lang bruin haar tot ongeveer haar middel met een beetje slag er in en haar ogen zijn helder blauw. Ze is ongeveer 1.75 lang en heeft een door de licht door de zon gebruinde huidskleur.

  Persoonlijkheid (3 goede en 3 slechte)
  Goed

  1. Ze is altijd super vrolijk en hyper en ze probeerd dan ook echt te genieten van het leven. Ze is vaak wel een heel erg druk bij mensen waar ze zich thuis bij voelt. Daardoor maakt zo ook snel vrienden.

  2. Haar grote passie is dansen en ze kan zich daarin dan ook helemaal uitleven. Ze danst meestal in de stijl HipHop of Streetdance maar ook in de andere stijlen kan ze zich voledig uitleven zolang ze er maar haar gevoel in kwijt kan.

  3. Ze probeert anderen altijd te helpen en kan er echt apsoluut niet tegen als ze iemand verdrietig ziet en probeert ze dan ook snel te helpen.

  Slecht

  1. Ze wil altijd haar zin krijgen, daardoor kan ze soms nog al door dramen en ze kan er ook nog dagen mee zitten als ze haar zin niet krijgt.

  2. Ze heeft een hele grote fantasie daardoor speeld er elke seconde wel weer wat anders in haar hoofd af. Dat is dan ook de rede dat ze zich niet lang op een ding tegelijk kan consentreren en heel snel afgelijd raakt.

  3. Ze is heel snel onzeker over zichzelf en is bang over wat anderen van haar denken.


  Zayn of Niall: NAILLER

  Extra:

  Ze heeft een tweelingbroer, Max die echt heel veel op haar lijkt. Het enige verschil is hun haar lengte en hun geslacht maar daarnaast zijn ze zowat identiek. Als er iets met Max gebeurt kan Anouk dat voelen en andersom. Ook delen ze samen hun grote passie voor dansen.


  ps. Ik wist niet of ik het nog kon ik vullen want ik lees vandaag voor het eerst je verhaal, en het is trouwens echt geweldig zo leuk, maar het leek me in ieder geval dus leuk om ook nog een karaker te bedenken. Het zou heel leuk zijn als je hem gebruikte. xx

  7 jaar geleden
 • Picadilly

  geen idee ofje er nog iets kan mee doen ;d...
  Volledige naam: Emma Alli Pepper
  Geboortedatum (+leeftijd): 28 april 1995 dus 17, 18 worden
  Uiterlijk (beschrijf in drie regels):Emma heeft blonde, lange,krullende haren en blauwe ogen. ze heeft een infinite-tekentje op haar linker ringvinger getatoeëerd en ze is ong 1m70 groot.
  Persoonlijkheid (3 goede en 3 slechte): +:ze is lief, grappig en fun to be with -:koppig, roept gigantisch veel als ze kwaad is en ze heeft een enorm ochtendhumeur als ze niet vriendelijk wordt wakkergemaakt ;d
  Zayn of Niall: zayn ;D
  Extra: ze houdt van pianospelen, wat ze ook tamelijk goed kan en zingen(van mindere kwaliteit ;d). ze houdt van voetbalspelen en gamen.

  7 jaar geleden
 • Curlylove

  Volledige naam: Vera Roelands

  Geboortedatum (+leeftijd):27-06-1998 (14)
  Uiterlijk (beschrijf in drie regels): middellang, stijl, licht bruin haar, groene ogen met bruine vlekjes, slank maar klein (1,65)
  Persoonlijkheid (3 goede en 3 slechte):
  Goed:
  1. Aardig tegen iedereen.
  2.Vind alles grappig, en is bijna altijd positief
  3. FOOD!!!! (geen idee ofdat eigenlijk wel een goede eigenschap is, maar dat boeit niet. eten is te lekker om te laten staan. behalve als het vies eten is maar dat is logish:P)
  4. nog eentje extra, ze kan heel goed shoppen haha
  Slecht:
  1. Verlegen
  2. Vaak afwezig door dagdromen en zulke dingen
  3. Soms iets te obsessed with 1D

  Zayn of Niall: Nialler of Bradford bad boi, cant choose. They're both perfect

  Extra: Haar droom is om later van haar hobby haar beroep te maken, namelijk dansen.
  xx hoop dat je er wat aan hebt en dat ik er niet te laat mee ben.

  7 jaar geleden
 • TR0PICAL

  Volledige naam: Mayra Gabriella (Ik wil niet mijn echte achternbaam gebruiken weet je ._. )
  Geboortedatum (+leeftijd): 15 jaar , 9-april, 1997
  Uiterlijk (beschrijf in drie regels): donkere huid, half lang zwart krullend haar, zichtbare rondingen
  Persoonlijkheid (3 goede en 3 slechte):
  goeie; grappig, gek en aardig
  slechte; eet te veel (Maar ik ben niet dik), te veel praten, lui
  Zayn of Niall: Niall ^^
  Extra: Ik ben net als Niall altijd honger ^^

  xx

  7 jaar geleden
 • Love5sos

  Volledige naam: Berber Mia Jones
  Geboorte datum: 21 mei 1994
  Uiterlijk: lang blond haar, blauwe ogen, 1.68 lang, niet te dik, niet te dun
  persoonlijkheid: (3 goede en 3 slechte)

  -heeft humor
  -lacht altijd
  -staat altijd voor haar vrienden en famillie klaar

  -onzeker
  -koppig
  -trekt zich veel aan wat andere van haar denken

  zayn of niall: nialler natuurlijk!(H)
  extra: ze is gek op chocolade koekjes, heeft een hekel aan chagarijnige mensen die niet van het leven genieten, ze is super duper gek samen met haar beste vrienden, maar als je haar nodig hebt is ze er voor je. Ze weet altijd wat te doen of te zeggen waardoor je je beter voelt. Soms doet ze wel domme dingen, eerst doen, dan pas denken is één van haar levensmotto's wat niet altijd goed afloopt. Ze geniet van het leven, en probeert altijd alles juist te doen.

  Hoop dat dit goed is en dat ik niet te laat ben xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen