Foto bij Lesson 64 Zayn

Written by xBrilliam

Zuchtend liet ik me op mijn bed zakken, nog steeds denkend aan het moment dat ik verbroken had, wat als ik haar wel gekust had? Die vraag bleef maar door mijn hoofd rond draaien en ik kwam er gestoord van. Ava had ik wel zonder problemen kunnen kussen, maar waarom was dit bij Felicite zo anders? Waarom voelde het bij haar zo speciaal en deden haar ogen mij bijna, hoe kon ik het uitleggen, smelten, dat is het enige woord dat ik er voor kon gebruiken. Altijd als ze me aankeek gaf ze me knikkende knieën en zweethanden. Altijd wanneer ze iets zei, weergalmde haar mooie stem in mijn hoofd.

"Zayn, de jongens zijn hier!" "Laat ze maar naar boven komen." Ik sloot nog even mijn ogen en zag direct weer Fe haar gezicht voor me. "Hey Zayn." Ik keek op en keek in het grijnzende gezicht van Harry die op nog geen 10 cm boven me hing. "Harry doe je vuile krullen uit mijn gezicht!" Verontwaardigd sprong hij een stap achteruit en kreeg tranen in zijn ogen. "Vuile krullen?" Hij keek me aan alsof ik net zijn wereld had laten vergaan en nu schoten de andere jongens ook in de lach, nu pas merkte ik op dat ze hier ook nog waren en dat Louis er bij was. "Jij ijdeltuit!" Hij trok een pruillip en keek naar Liam, Niall en Louis om hulp, waardoor Louis eens door zijn haren wreef "Het zijn mooie, zachte krulletjes, hoor, Hazza." "Dankje, Boobear." We keken hun allemaal raar aan, vooral omdat ze elkaar pas kenden en al zo close deden.
"Wat doen jullie eigenlijk hier?" Niall keek me gespeeld boos aan "Wil je ons misschien weer weg?" Ik knikte snel van nee en zette me eindelijk recht op mijn bed, zodat alle jongens er bij konden zitten. "Zayn, je moet nu eindelijk je kans nemen bij Fe!" "Neenee, ze heeft Austin." "Maar je geeft dus wel toe dat je haar leuk vindt?" Verlegen knikte ik en keek weg van Liam. De andere jongens hadden het korte gesprek heel aandachtig gevolgd. "Nee Zayn, Liam heeft gelijk, er was vandaag echt een extreme ruzie tussen hun en jij bent zoveel beter voor haar, wanneer jij haar op date vraagt, maakt ze het misschien eindelijk met hem uit." "Waarover ging die ruzie, wat is er gebeurd?" Vroeg ik ineens overbezorgd aan Louis, die zijn schouders ophaalde en zei dat hij er niks over wist, maar ik zag in zijn ogen dat hij loog.
"Oke, maar wat voor date dan?" Ik keek de jongens allemaal een voor een aan. "Ga samen eens lopen." Ik keek Liam vragend en tegelijk boos aan, ik was wel sportief, maar gaan lopen voor een date? "Nee ze haat lopen." Ik keek opgelucht naar Louis die lachend naar me keek. "Haha, samen naar de Ikea?" We keken alle vier naar Harry die stotterend en lachend dit had gezegd en bleef lachen. "Neen Hazz, neen." "Oh oh oh, Ik weet het!" "Ja, Nialler?" "Naar Nandos?" "Het is geen date met jou dat ik heb, hoor, Nialler." Hij keek me beteuterd aan en nu schoten we allemaal in de lach.
"Nu weet ik nog niks, jongens." "Toch niet zo moeilijk, Zayn?" Ik keek naar Louis die ons allemaal serieus aan keek. "Neem haar gewoon mee naar een pretpark, is toch altijd wel leuk?" We keken elkaar allemaal aan en ik zag de andere jongens ook al enthousiast worden. "Dat is het! Dankje Lou!" Hij kreeg een grote glimlach op zijn gezicht en direct herkende ik dezelfde trekjes bij Louis zoals ik bij Felicite zag toen zij naar me lachte. "Je lijkt op je zus." "He niet verliefd worden op mij hoor." antwoordde hij me lachend terug. "Nooit."
Liam stelde zich recht en zuchtte "Ik moet gaan, morgen school." De andere jongens stelden zich ook recht en stemden met Liam in. "Tot morgen lads en Louis, ja tot wanneer?" Hij keek ons allemaal aan. "Dit weekend zeker nog eens, want volgende week vertrek ik dan op stage he." We knikten allemaal en ik stelde me recht, waarna ik mijn vier beste vrienden in een grote groepsknuffel trok. "Dankje." "Graag gedaan Zayn." hoorde ik uit vier verschillende monden.
Nadat de jongens vertrokken waren, liet ik mijn kleren op de grond vallen en kroop onder de wol en begon nu al te piekeren hoe ik haar zou meevragen op date.Dankje voor de top gisteren! Zoveel kudo's & een pak nieuwe abo's (:
Jullie zijn de beste lezers, no doubt.
x

Reacties (14)

 • xSaarrStyles

  Cuties<3

  7 jaar geleden
 • Fujiwara_

  Nieuw Abo <3
  Geweldig verhaal <3

  7 jaar geleden
 • luvPayne

  Ik weet dat ik in herhaling val maar: Snel verder! Het is gewoon super!!!:)x

  7 jaar geleden
 • Birdfeather

  snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • MyFantasy

  Snel verder!!! <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here