Ik zat slaperig naast Harry in het vliegtuig terug. De afgelopen week was, ondanks het nieuws van mijn ouders, leuk geweest. We waren een dagje naar een van de Waddeneilanden gegaan, waar de jongens naar hartenlust achter schapen konden aanrennen zonder gevolgd te worden door een horde camera’s. De laatste dag, vandaag, waren we hartje Amsterdam in gegaan om typisch Nederlandse dingen te kopen. Verkade-chocolade, stroopwafels, pepernoten die nog ergens in een hoekje van het winkel-magazijn lagen, en zoute drop – iets anders dan die vieze Engelse drop wat de jongens wilden kopen, alleen omdat het de naam van hun thuisland droeg.
Het had mijn gedachten afgeleid, maar nu iedereen met dikke ogen voor zich uit staarde dacht ik terug aan de vriendin van mijn vader, het halfbroertje wat ik ging krijgen, en tenslotte mijn ouders zelf. Mijn moeder werkte haar eenzaamheid weg, leek me niet eens te missen. Mijn vader had zijn oude gezin gewoonweg vervangen voor een nieuwe familie. Ik wist niet welk van de twee acties ik het ergste vond.
Als ik niet naar Londen was gegaan, was het dan ook zo snel gegaan allemaal? De vriendin van mijn vader was naar mijn schatting ongeveer zes maanden zwanger, dus ze was het sowieso al toen ik nog bij mijn vader woonde.
Een hand die op mijn been werd gelegd haalde me ruw uit mijn gedachten en ik keek verward naar Harry. Zijn blik stond triest, maar ook weer vriendelijk.
‘Lieverd, je bijt je lip er dadelijk nog af.’ Zei hij zacht.
Ik voelde met mijn tong langs mijn onderlip en proefde de roestige smaak van bloed. Ik haalde mijn schouders verdrietig op en voelde al snel Harry zijn armen om me heen.
‘Het komt allemaal wel goed.’ Fluisterde hij.
‘I-ik kan gewoon niet geloven dat mijn ouders zo weinig om me geven, dat ik zo vervangbaar ben.’ Mijn stem brak op het eind en Harry wiegde me zachtjes heen en weer.
‘Het is hun verlies, Mace. Ze zullen er ooit nog wel achter komen, wacht maar af.’ Hij kuste me licht op mijn lippen en streek glimlachend over mijn wang.
‘Dankje.’ Mompelde ik terwijl ik me dieper in zijn armen nestelde.
‘Die paparazzi is toch nog ergens goed voor.’ Mompelde Harry na een lange stilte.
Ik maakte een vragend geluidje en snoof tevreden zijn parfum op.
‘Nu blijf je voor altijd bij me in London.’
Ik grijnsde en richtte me weer naar zijn gezicht. Hij keek.. Sereen. Gelukkig, tevreden, kalm. Het was een blik die ik nog nooit eerder bij hem had gezien, en nu ik het zag voelde ik zelf ook alle zorgen van me af vallen.
‘Dat was ik sowieso al van plan. Dan was ik na mijn laatste jaar teruggekomen.’ Murmelde ik.
Harry grinnikte en speelde met mijn haar. De piloot kondigde na een kwartier dat we bijna gingen landen, en geeuwend maakten we onze riemen weer vast.
‘Ik ben blij als ik in bed lig.’ Zei ik vermoeid.
‘Als wij in bed liggen, zal je bedoelen.’ Harry grijnsde toen ik hem niet-begrijpend aankeek. ‘Vanaf het moment dat je terugkwam, zijn de twee weken weer opnieuw ingegaan waarin ik je moet overtuigen van je geluk met mij.’
Ik grinnikte en voelde de vervelende druk in mijn oren door het landen.
‘Dan moet je iedere twee weken iets fout doen, lekker gemakkelijk.’
Harry schonk me nog een laatste scherpzinnige blik en haalde toen zijn schouders op.
‘Ik bedenk me wel iets.’

Nog vier stukjes! X

Reacties (7)

 • LStyles212

  snellverderr<3

  7 jaar geleden
 • DaisyHoran

  Aww snel verder! (:

  7 jaar geleden
 • yasmine658

  Love it! Haylor is trouwens uit elkaar(A)

  7 jaar geleden
 • Noelle1D

  Hahah KISS YOU VIDEO TOO 11 miljoen! Hoop dat het lukt!

  7 jaar geleden
 • Justforfun1D

  Omg snel verder pleassssssssssssssssssss

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen