Tien jaar later-
Harry hielp me uit de auto te stappen, en samen liepen we over het grindpad naar de achtertuin. Het huis van Louis en Eleanor was ontzettend groot, veel te groot voor hen en de twee dochters die ze hadden. Layla en Susie, acht en zes jaar, kwamen op ons afrennen en probeerden elkaar te snel af te zijn.
Ik knuffelde ze stevig en streek Layla, mijn petekindje, teder door haar haren.
‘Jullie zijn de laatsten! Iedereen is er al!’ Zei Susie streng.
Harry grijnsde en wees naar mij.
‘Daar moet je niet voor naar mij kijken. Ik was al lang klaar!’
Ik grinnikte en pakte zijn hand. De trouwring om mijn vinger draaide een beetje door zijn aanraking, en tevreden glimlachte ik.
We waren nu vier jaar getrouwd, en we waren bijna elf jaar samen. Vandaag was de verjaardag van Eleanor, en ze hielden een barbecue in hun achtertuin.
Iedereen was er al: Zayn met zijn vriendin Jessica, Niall met zijn verloofde Katy, Liam met zijn vrouw Nicole en uiteraard Louis en Eleanor.
Ik begroette ze allen met een kus op hun wang en streek even over de bolling van Nicoles buik. Ze was nu zeven maanden zwanger, en het geluk straalde van het koppel af.
De jongens gaven nog steeds concerten, en eens in de zoveel tijd hadden ze een tour, maar ze waren wel geminderd nu ze allemaal gesetteld waren.
Nadat we vrolijk liedjes voor Eleanor hadden gezongen, Layla en Susie met extra valse stemmen, begonnen we cadeautjes uit te pakken.
Louis deelde champagne uit, die ik beleefd afsloeg.
Hij trok zijn wenkbrauwen op, maar ik grijnsde en zwaaide met de autosleutels.
‘Harry wilt graag drinken, dus ik rijd terug.’
Louis knikte en ik grijnsde stiekem naar Harry.
Eleanor had na een half uur alle cadeautjes uitgepakt en ons allemaal uitvoerig bedankt toen ik het laatste cadeautje uit mijn tas haalde.
‘Je bent er een vergeten!’ Zei ik lachend terwijl ik het pakje overhandigde.
Ze voelde er nieuwsgierig aan en griste toen het papier eraf.
De zachte stof van het babytruitje dat op haar schoot viel was stralend wit, waardoor je de rode letters die erop waren gedrukt moeilijk kon missen.
Eleanor keek er met grote ogen naar en mompelde de woorden hardop.
‘Wil jij mijn peettante worden?’
Iedereen viel even stil, waarbij Harry en ik elkaar breed grijnzend aankeken.
‘JE BENT ZWANGER!’ Gilde Eleanor toen.
Ik knikte en voelde al snel de handen van al onze vrienden, onze familie, om me heen.
‘We zijn vanmiddag nog bij de dokter geweest, daarom waren we zo laat.’ Zei Harry.
Ik grijnsde en legde mijn hand op mijn buik. Ik was pas tien weken in verwachting, en de kleine bolling die mijn buik nu was had ik nog redelijk goed kunnen verbergen. Dat de hele showbizz het binnenkort wel door zou hebben, was onontkoombaar. Maar het maakte me niets uit, iedereen mocht weten hoe gelukkig ik me nu voelde.
Na wat gekir van de vrouwen over babykleertjes, en gebrom van de mannen over de beste manier van vluchten als ik last zou krijgen van mijn hormonen, stak Louis de barbecue aan.
Met een grote glimlach kuste ik de man die alles voor me betekende, en waar ik nooit genoeg van zou kunnen krijgen.
Zijn vinger, die langs mijn wang streek, liet nog steeds een brandend spoor van verlangen achter, en in zijn ogen las ik dat het geheel wederzijds was.
Na al die jaren voelde het nog steeds als de eerste kus, de eerste aanraking, de eerste blik, en ik wist dat dit nooit meer over zou gaan.


Allemaal heel erg bedankt voor het lezen van mijn verhaal, het reageren op de hoofdstukjes en de lieve woorden erover! Zonder jullie had ik dit verhaal nooit afgeschreven:)
ik begin volgende week ergens met het posten en activeren met mijn nieuwe Harry-verhaal, hou je abo als je gewaarschuw wil worden!(ik post in een hoofdstuk dan de link)
hele dikke kus aan jullie allemaal:) X

Reacties (26)

 • harrystyles_

  heeeeeeeeeeeeeel lieeef

  2 jaar geleden
 • Gunderson

  N'aawh

  4 jaar geleden
 • Rhovaneth

  Ik vond het echt een super mooi verhaal en heel goed geschreven!

  4 jaar geleden
 • Parawhore

  Super mooi verhaal! Ik heb het in 1 ruk uitgelezen!
  Echt, geweldig geschreven! =) xx

  5 jaar geleden
 • BrittHoran

  Awhh

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen