Foto bij 050' Harry Styles

Jurry

Ik sta aan de bar wachtend op mijn biertje. Ik kijk om me heen en ik zie Niall en Justin op de dansvloer. Ze dansen als een stel bejaarden en een grinnik kan ik niet laten. Justin zijn blouse staat open en dammnnn dat had hij beter niet kunnen doen. Deze laatste twee weken heb ik alleen maar aan hem kunnen denken. Aan wat er gebeurt is, nou ja, bijna gebeurt is tussen ons. Justin kijkt op eens om en ik kijk snel weg. Ik krijg een flesje uitgereikt en een knipoog van de barvrouw. Gek genoeg doet het niks met me. Als ik mijn bier op heb zet ik het flesje met een klap neer op de bar. "Hazzaaaaaa." Hoor ik de stem van Louis achter me. Ik draai me om en lach hem uit omdat hij over zijn eigen voeten struikelt. "Niet grappig." Zegt hij met een pruillip en ik help hem omhoog. "Shotsss!" Gilt hij vrolijk. Ik leg mijn hand op zijn schouder. "Ik denk dat jij wel genoeg op hebt schat." Lach ik en Louis maakt een beledigd geluid. "Niet waar." Hij besteld vier shots en komt naast me zitten. De shotjes worden op een dienblad bij ons neer gezet en we nemen het mee naar één van de zithoeken. Al snel komt Sadie er bij zitten met een zwaar aangeschoten Niall aan haar arm. "POTATO, POTATO, POTATO. OH POTATO POTATO POTATO." zingt hij keihard. Ik lach hem uit. "CHEERS MOTHERFUCKERS!" Schreeuwt Louis en Niall joelt vrolijk. We slaan allemaal een shotje achterover en de drank brand in mijn keel. "Waar is Justin?" Merk ik op en Niall grijnst meteen. "Hoezo,mis je hem?" Grijnst hij en hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik sla hem tegen zijn schouder. "Harry jij gaat mee nuuuuu!" Louis trekt me mee aan mijn arm en zuchtend loop ik met hem mee. Een nieuw nummer begint en Louis trekt me mee naar de dans vloer.

Na een paar nummers zet ik me hijgend neer op een barkruk. Ik veeg het zweet van mijn voorhoofd en overweeg om in mijn boxer rond te lopen. But i just can't rock that look. Het is hier serieus net een sauna. Ik haat sauna's. Ik heb ooit een hele traumatische ervaring gehad in een sauna. Nee, ik wil het liever niet- ugh oke dan. Ik zat dus in een sauna. Naakt, as you do. Maar ik had wel een handdoek om, wat overigens niet iedereen had, very disturbing. En ik had het heet dus ik dacht, Later hoe's i'm out. Dus ik deed een poging om weg te lopen maar de sauna hield te veel van me dus ik gleed uit waardoor mijn handdoek van me af viel. Maar dat is nog niet het ergste, oh nee. Ik viel met mijn gezicht recht op de edele delen van een man die schuin tegenover me zat. Ik krijg rillingen als ik er over na denk. Hey! Nu niet gaan lachen! Oh je lachte om iets anders. Ok.
Ik hoor de harde lach van Niall en kijk waar het vandaan komt. Hij zit nogsteeds op de bank bij de zithoek met Sadie en ze lachen luid. Niall's drinken vliegt zijn neus en mond uit als ze iets in zijn oor fluistert. Ze grijnst tevreden en kijkt om zich heen. Als haar blik op mij gevestigd is zwaai ik uitbundig. Ze zwaait terug en wenkt me. Ik wring me door de dansende horde heen. Zei ik dansen? Ik bedoel dryhumping. Ja, dat is nogal ongemakkelijk om doorheen te lopen kun je je vast wel voorstellen. "Hey, Justin zocht je net." Zegt Sadie in mijn oor. Nu ik er over na denk is het best wel lang geleden sinds ik hem heb gezien. "Ik ga hem wel zoeken." Hikt Niall bezopen. "Nee, nee. Blijf jij maar zitten, potatohead." Grinnik ik en Niall knipoogt overdreven naar me. Lachend schud ik mijn hoofd en speur de ruimte af op zoek naar Justin. "Justin is toch niet bi?" Zegt Sadie opeens in mijn oor en ik frons. "Nee, hoezo?" "Waarom is hij dan zo.. 'uitgebreid' met dat meisje aan het dansen." Zegt ze een kant op wijzend. Meteen gaan mijn ogen naar de plek die ze aan wijst. Een golf van jaloezie gaat door me heen. Ik sta op en loop recht op ze af. Als ik bij ze sta trek ik het meisje bij hem weg. "Wat is er mis met jou?" Snauwt ze en ik kijk haar met een vernietigende blik aan. "Hij is homo." Ze kijkt verbaasd van mij naar Justin en loopt vervolgens weg, weird. "Waar sloeg dat op?!" Bromt Justin geïrriteerd. Hij loopt snel van me vandaan en ik blijf staan. "Ik heb geen idee." mompel ik tegen mezelf.

Zuchtend kijk ik om me heen. Waar is hij nou? Ik loop nu al een half uur de club rond en ik heb hem nog steeds niet gevonden. De enige optie is het dak. Maar welke gek gaat in deze kou op het dak. Zuchtend loop ik naar de garderobe. Deze gek dus. Ik krijg mijn jas aangereikt en ik trek hem snel aan en ga richting het dak.
De wind waait hard waardoor mijn krullen voor mijn ogen gaan hangen. Ik kijk naar links, niemand. Ik kijk naar rechts, bingo. Ik trek mijn jas uit en loop op mijn gemakje naar Justin toe die tegen het hek geleund staat. Als ik dichtbij genoeg sta sla ik mijn jas om zijn trillende schouders. Hij kijkt op en glimlacht kort naar me. "Sorry van daarnet. Ik weet niet wat me bezielde." Ik kijk naar alle brandende lichten in de verte. Op sommige plekken hangt er nog kerst verlichting en er ligt een dik pak sneeuw wat er prachtig uitziet vanaf hier. "Dat weet je wel, Harry." Ik zucht en kijk achterom om vervolgens te gaan zitten op een grote ventilatiebuis. Justin volgt mijn voorbeeld. "Waarom is het zo moeilijk? Waarom spoken er zo veel vragen door mijn hoofd die ik niet kan beantwoorden? Waarom is kan het niet zo makkelijk zijn als toen we jong waren?" Zeg ik triest en Justin pakt mijn hand en knijpt er in. "Ik weet hoe je je voelt Harry." Zegt hij en ik kijk hem aan. Hij glimlacht lief. "Nee Justin. Je kunt niet weten hoe ik me voel! Jou familie accepteerd je! Ze zullen van je houden wat je ook doet! Je hebt een goede band met hun! Je weet niet half hoeveel geluk je hebt. Ik heb nooit een goede band met mijn familie gehad. Ze zullen me nooit accepteren. Ze zullen van me walgen." Er lopen inmiddels enkele tranen over mijn wangen en Justin slaat zijn arm om me heen. Wetend dat hij niks kan zeggen dat me van gedachten laat veranderen. "Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen. Waar moet ik naar luisteren? Mijn hart of mijn hoofd? Ik weet het gewoon echt niet meer." Mompel ik en Justin veegt mijn tranen weg. Ik sta op en Justin doet hetzelfde. "Ik kan je misschien wel helpen." Zegt hij opeens en de blik in zijn ogen verandert. "Hoe kun je me in gods naam hier mee-" Verder kom ik niet want Justin trekt me naar hem toe en drukt zijn lippen op de mijne. Ik sta even verstijfd. Mijn knieën knikken, ik sla mijn armen om zijn middel en trek hem dichter naar me toe. En ik zoen hem terug. Er gaan tintelingen door mijn hele lichaam. Het voelt als vuurwerk. Zijn handen zijn verwikkeld in mijn krullen. Zijn adem tegen mijn gezicht. Het voelt gewoon geweldig. Zijn lippen bewegen langzaam tegen de mijne aan. Het is een simpele kus maar meer is niet nodig. Opeens is het allemaal duidelijk. Ik ben verliefd. Verliefd op een jongen. Maar weetje wat? Het kan me niet schelen. Het enige wat ik wil is Justin. Ik glimlach tegen zijn lippen en langzaam laat hij me los. "wow." Mompel ik en ik leg mijn voorhoofd tegen de zijne. "Dat kun je wel zeggen ja." Grinnikt hij en hij laat me los. Hij kijkt een seconde op zijn mobiel en stopt hem weer in zijn zak. Hij leunt voorover en plaatst een vlinderlichte kus op mijn mondhoek. "Happy New Year."

HI THERE. First Jurry kiss ;DD. Guys, er zit ons iets dwars. De laatste tijd denk ik steeds dat jullie het saai vinden want we kirjgen steeds minder reacties. En i know eigenlijk moet ik gewoon blij zijn dat we die al krijgen maar toch. We hebben bijna 100 abo's en bijvoorbeeld bij het vorige hoofdstuk hadden we maar 7 reacties.. we waren een beetje terleurgesteld. En ik hoop echt niet dat jullie nu denken dat we zeikerig over willen komen, want we houden van al onze slaktastische jurrycorns. We zouden gewoon graag wat meer feedback willen. Ook al zeg je maar 1 ding. Dat boeit ons echt niet. Als je al 'leuk' zegt worden we blij. Dit moest er gewoon even uit. Sorry voor het ongemak. Enjoy de jurryness van dit hoofdstuk. LOVE Y'ALL xoxo Jurry
p.s. ik moet nu mijn stinkende hamster verschonen. ZE HEET SCOUT STYLINSON. coel he? i know. Ik zal binnenkort wel een foto plaatsen ;D

Reacties (18)

 • TheDauntless

  Eindelijk!

  8 jaar geleden
 • Ashton5SOS

  HET IS GEWOON EEN NIEUWJAARSKUS!!!!! OMG!!!!(H)
  Wil ik oooookk....:(

  Maar I LOVE THIS!!!!!(H)

  8 jaar geleden
 • kryptonarry

  Eigenlijk heeft @Fuckpuddi gelijk, maar ik zal vanaf nu proberen minder lui te zijn en te reageren. Man ik ben LLUUUUUUUUUIIIIIII.

  But JURRYYYYYYYYKIIIISSSSSSS!!! Oough maii goishh!!

  8 jaar geleden
 • EstherCillessen

  Jurry <3

  8 jaar geleden
 • Appelpudding

  Ik lees altijd 's avonds via mijn mobiel en dan ben je gewoon te moe om te regeren, sorry :c

  YESSSS EINDELIJK

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen