Foto bij Lesson 70 • Zayn

Written by xBrilliam

"Zayn, je gaat toch niet de hele dag hier lui op de bank hangen, toch?" Ik kijk zuchtend op naar mijn moeder die voor me staat. "Maar ik heb niks te doen." "Bel de jongens of zo?" Ik knikte en stelde me recht, waarna ik mijn gsm nam en het groepsgesprek met de jongens startte.
Zayn: He boys, wat doen jullie vandaag?
Harry: Ik zit lui in de zetel, dus niks?
Niall: Ik ga de stad in samen met Liam.
Liam: Ga mee?
Harry: Is goed.
Zayn: Vragen we Louis mee?
Liam: Ik sms hem al, twee uur aan het station.
Harry: Is goed.
Ik stak mijn gsm terug in mijn zakken en keek hoe laat het was, half 1. "Mam ik ga naar 't stad met de jongens." "Is goed, hoe laat?" "twee uur" "Oke."
Ik liep naar de keuken en smeerde me snel enkele boterhammen, die ik op at terwijl ik naar boven liep en verse kleren nam. Terwijl ik het laatste stukje boterham in mijn mond stak, deed ik de douche aan en wachtte tot deze warm was. Ik stapte eronder en waste me snel, waarna ik mijn kleren aandeed en terug naar beneden liep, mijn zusjes een kus op hun kruin gaf en in mijn auto stapte om naar het station te rijden.

"Zayn" "Leeyum, Louis." Ik gaf Liam en Louis een knuffel en samen wachtten we op Harry en Niall die er nog steeds niet waren. Na vijf minuten voegde Harry zich bij ons en direct daarna kwam Niall afgelopen met een broodje in zijn hand. "Sorry ik had zo een honger." Allemaal schoten we in de lach, Niall had altijd honger, daar was zelfs Louis al achter gekomen, hij wist bij ons allen thuis wel het eten liggen.
Samen liepen we richting 't stad en soms keken we wat etalages binnen, het is misschien raar gezegd, maar we gingen wel eens graag shoppen en Louis zo te zien ook, want hij liep elke winkel binnen, paste een paar dingen en zuchtte dan dat niks hem stond. Natuurlijk stonden veel dingen hem wel goed, zoals die bretellen en de zeemanstreepjes, maar hij was net een vrouw als je hem dat wou vertellen.
Het was ondertussen al een paar uur later en Niall was alweer aan het klagen dat hij honger had, dus liepen we samen naar de Starbucks, voor een koffie en een muffin. "Euhm,, Zayn." Ik keek geschrokken naar Liam en volgde dan zijn ogen waar ik Felicite zag knuffelen met een jongen die niet Austin was. "Louis, wie is hij?" "Hmm, Kay, ik ken hem niet zo goed, maar hij zat dacht ik in haar klas." Ik knikte en slikte mijn tranen in, even dacht ik een kans te hebben met haar, maar nu ik haar zag samen met die jongen, wist ik dat het nooit wat zou worden, tussen mij en Felicite.
We liepen allemaal de Starbucks in en ik hoopte dat ze niet had gezien dat wij het waren of dat de jongens haar aandacht niet zouden trekken. "He zusje." Shit Shit dankje Louis dankje. "Hey boys." Ik keek op en zag haar naar mij kijken, maar toen mijn ogen ook in de hare keken, wendde ze snel haar blik terug af, net alsof ze verlegen was, door mij? "He, hoe is het nu?" Ze keek me terug aan. "Goed, ik had een goed gesprek met Ava." "Met Ava?" Ze knikte en iedereen keek Felicite aan alsof er net een moord was gebeurd. Ze zette haar bij ons aan tafel neer en zuchtte. "Ik kwam in de toiletten na het gevecht en ik hoorde haar wenen en toen heeft ze opgebiecht dat ik gewoon altijd alles kreeg wat zij wou." "En hoe zit dat dan met dat gedoe om Zayn?" "Ze dacht dat ik ook verliefd was op Zayn, dus ging nu tonen dat zij hem kon krijgen en ik niet." Verlegen wendde ik mijn gezicht af en ik hoorde alle jongens stil juichen. "En ben je verliefd op Zayn?" "Louis, hou je mond." Ergens zei iets in me dat ze het tenminste niet had ontkend.


---
Kudo als verrassing voor Isolde die vanavond thuiskomt? (:
xxx

Reacties (15)

 • Cowpoke

  Aaahw<3
  Snel verder!!

  6 jaar geleden
 • Chanson

  Poef poef poef, jij bent een boef.
  don't ask why

  6 jaar geleden
 • Truexoxotic

  NIET 'hou je mond louis!'

  6 jaar geleden
 • Truexoxotic

  Zeg nou gewoon JA! NIET '

  6 jaar geleden
 • JustShy

  Verurr...

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen