Foto bij Lust 63

"Jongens, we moeten gaan. Zac heeft me ge-smst", zegt Louis tegen mij en Eloise. Ik knik even. De hele avond heeft hij nog niet veel tegen me gezegd, terwijl we de hele tijd met z'n allen rond hangen. We zeggen Zayn, Liam, Inna, Harry en Vanessa gedag. Ik zie nog hoe Harry snel wat bij Louis in het oor fluistert. Snel kijk ik weg en geef ik Inna nog een knuffel.
"We zien elkaar nog wel eens, meid", zegt ze. We zeggen gedag en gaan dan met z'n drieën terug.
"We dumpen jou en Pete wel weer achterin, he", zeg ik lachend tegen Eloise.
"En dan plaatsen we er een schotje tussen zodat jullie wat privacy hebben", voegt Louis er aan toe. Ik lach er kort om en kijk naar Eloise die niet zo geamuseerd is.
"Pas maar op, anders zetten we jullie met z'n tweeën daar achter met zo'n schotje, dan kunnen jullie je ook amuseren", zegt Eloise. Ik werp haar een dodelijke blik toe en vervolgens is het helemaal stil. Ineens begint Eloise te lachen. "En dan zwijgen jullie allebei ineens", zegt ze lachend. Ik kijk niet eens Louis richting in en kijk Eloise kwaad aan. Het blijft nog stil en stug lopen we door naar de auto waar de andere al wachten.
"Zo, zijn jullie er ook eindelijk", zeurt Zac. De andere zitten al in de auto, op dezelfde plaatsen als daarnet en ik stap al in naast Edward. Ik grijns nog even naar Eloise. Heeft ze alsnog pech gehad. Nou, niet zozeer pech, want ze zit naast Pete, maar toch.
"Hoe laat is het?", vraag ik aangezien ik echt geen benul heb van tijd.
"Twintig voor 12", antwoordt Zac die de auto start en begint te rijden als we de gordel om hebben. Eloise en Pete zijn achter ons al weer in gesprek, hoewel ik er niet veel van kan verstaan, lijken ze het wel gezellig te hebben met elkaar. Dan hebben we dat schotje misschien wel nog nodig.
"Hoe was het met je vrienden?", vraagt Edward aan Louis.
"Ze waren nogal pissig", antwoordt Louis. Ik slik even. Vast omdat ik dat ene tegen Zayn zei.
"Waarom?", vraagt Edward verbaasd.
"Omdat iemand ze tegen me op heeft gezet", zegt Louis nadrukkelijk. Dat is dus wel overduidelijk. Hij kijkt me nog net niet boos aan.
"Ho! He! Dat deden we niet! En het is je eigen schuld", roept Eloise door de auto.
"Huh? Wat?", vragen Zac en Pete die er niks van snappen.
"Niks, laat maar", zegt Louis zuchtend.
"En dat is nou precies je probleem", bitst Eloise.
"Wat?!", roept Louis naar Eloise.
"Godverdomme! 5 mensen hier weten waar het over gaat, dus hou je niet van de domme, alleen jou vrienden weten het niet. Beetje raar, he", zegt Eloise boos.
"WAAR BEMOEI JIJ JE STEEDS MEE?", roept Louis verontwaardigd naar Eloise. Heel erg fijn! M'n ex en m'n beste vriendin maken ruzie over mij, waar ik midden tussen in zit. Zuchtend sla ik m'n handen voor m'n gezicht en laat ik m'n hoofd op Edwards schouder rusten.
"Jongens, laten we de vrede in de auto bewaren, en als jullie dat niet kunnen, zetten we jullie eruit en kunnen jullie samen naar huis lopen", zegt Edward. Ik schenk hem een dankbare glimlach.
"Ik ben het met Edward eens, maar waar gaat dit überhaupt over?", vraagt Pete.
"Vraag het hem zelf maar", zegt Eloise.
"Schuif je het weer op mij af", bitst Louis.
"Het is toch ook jou probleem of wat je het ook wilt noemen", bitst Eloise terug.
"Waarom bemoei jij je er dan mee?", roept Louis gefrustreerd.
"Oke! Ik ben het zat!", roept Zac. Hij rijdt de snelweg af, naar een tankstation en drukt abrupt op de rem. "ERUIT!", roept hij naar Eloise en Louis.
"Wat? Maar...", beginnen ze allebei, geschrokken.
"Geen gemaar", zegt Zac.
"Dit meen je niet, Zac", roept Eloise.
"Eigenlijk wel. Ik heb je altijd al de auto uit willen zetten", zegt Zac. Pete, Edward, Ruby en ik moeten er om lachen.
"HEE! DE MCDONALDS", roept Ruby enthousiast uit en ze wijst naar de McDonalds naast het tankstation.
"Ik weet wat jullie twee nodig hebben", begint Edward doelend naar Louis en Eloise, die beide nog een kwade kop op hebben.
"Nou? Maakt niet uit, zolang het maar werkt", zegr Zac.
"Een happy meal", zegt Edward triomfantelijk.
"Ooh, daar heb ik ook wel behoefte aan", zeg ik als ik opspring.
"Mijn buik schreeuwt ook om eten", zegt Pete.
"Ja, ik kan hem bijna horen", zegt Eloise lachend.
"Dat lijkt me overduidelijk. We lassen hier een pauze in", zegt Ruby lachend. Ze maakt de deur al open en stapt uit. Wij volgen allemaal haar voorbeeld.

"Ooh, dit heb ik al lamg niet meer gehad", zegt Eloise die van haar frietjes geniet.
"Ik een paar weken geleden nog", zeg ik als ik ook van mijn frietjes geniet. Het mag dan wel vette troep zijn. Het smaakt heerlijk!
"Ik ook. Dat was heerlijk", zegt Louis. Hij heeft het over die keer dat we samen terug naar huis reden van vakantie. "En met een lekker dessert", glimlacht hij triomfantelijk, doelend op wat we vervolgens in zijn auto op de parkeerplaats gedaan hebben.
"Oh, ik heb zin in een McFlurry", zegt Edward die net zoals de andere het 'dessertje' letterlijk neemt. Ik kan m'n lach net niet inhouden, en ze kijken me raar aan. "Wat?", vraagt Edward.
"Oh niks. Gewoon je.. kinderlijke karakter", lieg ik.
"Bestellen we nog een McFlurry? Dan eten jullie die maar in de auto, want anders zijn we morgen nog niet thuis", zegt Zac.
"Dan moet je wel snel rijden, want het is 2 voor 12", zegt Edward die op z'n horloge kijkt.
"Overmorgen dan", zegt Zac lachend. Ed heeft altijd commentaar, he. We bestellen allemaal een McFlurry en gaan terug naar de auto. Gelukkig is de sombere, ruzie stemming weg. Heeft die happy meal dus toch gewerkt.

"Wilt iemand mijn McFlurry nog?", vraagt Ruby. "Ik hoef hem niet meer en ben moe", zucht ze.
"Eloise?", vraag ik lachend, aangezien zij de grootste vreetzak is die ik ken. Of ja, op 1 na grootste.
"Shhht", hoor ik Pete zeggen. Ik draai me om en zie dat Eloise bij Pete op schoot in slaap gevallen is, en Pete is ook bijna om.
"Awww", zeg ik glimlachend. Echt te lief! Ik draai me weer terug en zie dat Edward al Ruby's McFlurry heeft aangenomen, en zijn schoot heeft aangeboden, zodat Ruby kan slapen.
"Heel fijn! Ik zit tussen de lovebirds. Gezellig!", zeg ik sarcastisch.
"Oh, dat moeten wij ook maar wat beginnen, en dan sluiten we Louis buiten", zegt Zac lachend.
"Of ik begin wat met Juliet en we sluiten jou buiten", gaat Louis er op in.
"Nee, man, dat is te hoog gegrepen voor jou", zegt Zac pestend. Ik gaap terwijl Louis en Zac discussiëren.
"Wil je slapen?", vraagt Edward zacht. Ik knik. "Leg je maar op mijn schouder", zegt hij. Ik glimlach en leg m'n hoofd op z'n schouder. "En wie staan hier nou met lege handen terwijl ik altijd de flikker genoemd word", hoor ik Edward triomfantelijk zeggen. Louis en Zac draaien zich even om. "Nu blijven jullie twee over", zegt Edward lachend. Ik glimlach nog even en val vervolgens in slaap.

Ik word pas weer wakker door wat geroezemoes.
"Ja, hier woont ze", hoor ik Eloise's stem. Ik laat m'n ogen gesloten, maar ik merk wel dat ik niet meer tegen Edward aan lig. Ik open m'n ogen een heel klein beetje en zie dat Edward en Ruby er niet meer zijn. Snel sluit ik m'n ogen weer als de auto stil staat.
"Juliet slaapt nog, he", hoor ik Eloise achter mij vragen. Ik probeer zo goed mogelijk te doen alsof ik slaap.
"Ja", antwoordt Louis.
"Maak haar maar wakker", klinkt Zac's stem.
"Maar ze ligt zo lief te slapen", zegt Eloise. Ik moet moeite doen om niet te gaan glimlachen of onverwachts te bewegen.
"Ik draag haar wel", hoor ik Louis zeggen. Er klinkt een autodeur die open en dicht wordt gemaakt, en niet veel later gaat de deur bij mij open. Ik hou m'n ogen nog steeds dicht en voel hoe Louis mij op tilt en mee neemt. Ik laat m'n hoofd tegen zijn borst vallen en nestel me er een beetje tegen aan, zodat hij niet merkt dat ik wakker ben. Volgens mij zijn we al bij de deur, want ik hoor de bel van binnen het huis, en even latet de voordeur.
"Ze slaapt nog", hoor ik Louis zeggen.
"Bedankt voor het veilig thuis brengen van haar", hoor ik mijn vader zeggen.
"Graag gedaan, zal ik haar boven neer leggen?", oppert Louis.
"Dat is erg attent van je, jongen, je weet de weg wel, he", zegt m'n vader. Hij weet helemaal nog niet dat het uit is tussen mij en Louis, net als m'n moeder. Ik heb het ze nog niet verteld. Ik hou nog steeds m'n ogen dicht en snuif ongemerkt Louis geurtje op terwijl hij me naar boven brengt. Vlak daarna word ik al op bed gelegd.
"Ik ben zo'n hufter", hoor ik Louis zeggen. Er klinkt nogal een frustratie in zijn stem. Ik voel een vinger over mijn lippen en mijn wang gaan, en vervolgens een kus op mijn voorhoofd. "Ik hou van je", fluistert hij zacht. Ik blijf zo stil mogelijk liggen en me niet over te geven. Ik ga niet toe geven, hoewel ik hem zo graag terug wil. Ik hoor Louis weg gaan en al snel daarna neemt de vermoeidheid over van deze drukke volle avond.

Reacties (61)

 • Gunderson

  IK HOU VAN JE?!
  ZE MOET HEM TERUGNEMEN O_O

  4 jaar geleden
 • Summerday

  Omgg grote smile op mijn face:):):):D(lol) ze MOET louis gewoon terug nemen en dan...(nerd)

  6 jaar geleden
 • AshHisBandana

  Aaaaw Lou! Zoooo cute!

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  Ben nu je verhaal aant herlezen voor de 4de keer en da blijft een super schattig deel!
  Echt beste verhaal ever!

  6 jaar geleden
 • lollypop75

  AWWWWWWWWWWWWWW(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen