Foto bij 87.

It's been a while. Mijn vriend en ik hebben net een week doorgebracht in Zwitserland. En het was geweldig. En daarvoor was het kerst, en toen heeft hij mijn hele familie ontmoet. Dat vind ik toch best een goed excuus om niet zoveel te posten. Maar gelukkig voor jullie neemt Maurits hele lange douches. Dus in de tijd dat hij douchet, besloot ik maar te gaan schrijven. Hopelijk vinden jullie 't leuk <3

That moment when you're told to get a room

Ik rekte me stevig uit, toen ik als een van de eerste het busje uitstapte. We waren onderweg een keer gestopt. Louis moest en zou meteen naar het toilet. Er lagen tientallen papieren zakken met lege verpakkingen van de McDonald’s in het busje verspreidt. Niall trapte er eentje naar buiten, terwijl hij uitstapte. Het leek net alsof we gewoon met een groep vrienden een weekendje gingen kamperen – de tent stond zelfs al. Ik grinnikte in mezelf. Als ik niet beter wist, had ik het zo geloofd. De zon scheen zelfs.

“It’s like we’re just going camping as a group of friends, isn’t it?” vroeg Harry, alsof hij mijn gedachten kon lezen. “I was just thinking the same thing,” grinnikte ik zachtjes. Ik liet mijn vingers tussen die van Zayn glijden en leunde met mijn hoofd op zijn schouder. “Finally!” klonk er een stem achter ons, die we makkelijk herkenden als die van Paul. Om de een of andere reden voelde ik me betrapt, en ik liet snel Zayn’s hand los. Inwendig sloeg ik mezelf voor m’n hoofd. Lekker bezig, Ness, dacht ik geïrriteerd. We draaiden ons als een groep om en zagen meteen de irritatie op Paul’s gezicht. Blijkbaar waren we laat. “Come on, it’s time for dinner,” wenkte hij ons, nadat hij de jongens een hand had gegeven als begroeting en Eleanor, Danielle en mij – zij het met tegen zin – begroet had met een paar kussen op de wang.

Een aantal man waren bezig met het ontladen van het busje. Onze koffers waren op een golfkarretje gezet, en werden weggebracht. “Hey, where are we sleeping anyway?” vroeg ik me opeens af. “They booked a hotel nearby,” antwoordde Zayn, en hij pakte mijn hand weer vast. De jongens waren om ons heen een beetje aan het spelen, alsof het een stel losgelaten puppies waren. Ik zag Zayn kijken, en duwde mijn schouder tegen die van hem aan. “Go on, I know you want to,” zei ik knipogend. Hij grijnsde en gaf me een snelle kus, voordat ik zijn vingers tussen die van mij vandaan voelde glijden en hoe hij daarna onverwacht bij Niall op zijn rug sprong. Ik schoot in de lach. Danielle en Eleanor gingen naast me lopen en haakte allebei een arm in die van mij.

“If it wasn’t for the videoshoot I would have definitely believed this was just an ordinary holiday weekend for the all of us,” verzuchtte Eleanor. “But do tell, how is it going between Zayn and you? You couldn’t stop looking at each other the entire trip, and if Niall wasn’t between the two of you, I swear you wouldn’t be able to stop touching each other.”

Eleanor wiebelde suggestief met haar wenkbrauwen, wat totaal niet paste bij haar onschuldige uiterlijk. Ik bleef glimlachen, en keek haar zo onschuldig mogelijk aan. “We haven’t seen each other in two weeks. What did you expect, that we’d ignore each other?” Paul verdween in a trailer in de buurt, en de heerlijke geur van Italiaans eten dreef ons tegemoet. Mijn mond begon automatisch te wateren. “Fair enough. Ooeeeh, lasagna!” Eleanor liet mijn arm los en huppelde naar het buffet. Ik grinnikte weer. Danielle keek haar hoofdschuddend na. “So, are you excited for the videoshoot?” vroeg ze, terwijl wij ook ons eten opschepten.

“Yeah, I don’t really know what to expect, though, but we’ll see. I just hope my clumsy won’t get in the way.” Dat was het enige waar ik me echt zorgen over maakte. Mij kennende zou ik waarschijnlijk iets verschrikkelijk duurs slopen, of precies op het verkeerde moment in het verkeerde shot lopen of zoiets. “You’ll be fine, believe me. If you’re having fun, you won’t even notice the cameras are there. Have you heard the song yet? It’s amazing, really something you can’t listen to and make a video with without having fun. That’s just a given.”

Ik knikte af en toe, terwijl Danielle door praatte. Glimlachend zochten we een plaats om te zitten. Zolang zij door praatte, hoefde ik dat in ieder geval niet te doen. We schrokken beiden op toen er bij de ingang enorm werd geschreeuwd en gelachen. Vervolgens kwam Niall binnen vallen – letterlijk. Hij ving zichzelf nog net op een hand op voor hij voorovergebogen van het lachen verder strompelde. Bijzondere jongen, die Ier.

Zayn plofte lachend en nog na hijgend naast me op een stoel, en verborg zijn gezicht in mijn schouder. Hij mompelde iets dat ik niet kon verstaan. “What?” vroeg ik nieuwsgierig. Hij keek op, gaf me een kus op mijn wang, en mompelde: “I said I’m glad I met you.”

Ik kon het niet helpen te glimlachen. “Aawwwww,” klonk het in koor naast ons. We keken een beetje beschaamd opzij, en zagen dat zowel Danielle als Niall overdreven schattig naar ons keken. “Oh, cut it out,” mompelde ik onverstaanbaar. Zayn’s vingers gleden over mijn kaak, en ik keek opzij. Alleen maar om verrast te worden door zijn warme lippen op de mijne. “If they want to see cute, they’ll see cute,” fluisterde hij. “I…” Nog een kus. “missed…” Nog een kus. “everything…” Een kus op mijn wang, en op mijn neus en op mijn lippen. “about…” Nog een kus. “You.”

Nog een kus, maar dit keer liet ik hem niet zo makkelijk gaan. Ik liet mijn handen in zijn haar glijden, en verdiepte de zoen. Tot iemand – heel terecht waarscijnlijk – tactloos riep: “GET A ROOM!”

Zayn trok zich half lachend los, en keek in de generale richting waar de stem vandaan was gekomen. “I wish I could, but someone decided we have to make a musicvideo here.” Blozend verborg ik mijn gezicht in mijn handen. Niet te geloven dat ik zelfs dit soort opmerkingen had gemist.

Reacties (10)

 • GossipGirl21

  I still read this:)

  2 jaar geleden
 • ZeroGravity

  Mimimimi. Mi.
  Eigenlijk heeft dit stukje me zo gebrainwashed dat ik niets anders meer kan zeggen dan "mi", dusseh, see ya later!
  Nee, grapje. En dat was een compliment trouwens, just in case you were wondering.
  Oké, trouwens --ik vind het echt leuk dat het zo goed met jou en je vriend gaat en alles; dat stukje in je intro really makes me believe you're happy en dat vind ik leuk, want ik houd van happy mensen. Dus, ik ben heel erg blij voor je en ik hoop dat je het leuk hebt gehad in Zwitserland. <3 [you probably did, tho.]
  Second; wauw. Wauw. Wauw. Wauw.
  As I said, soms heeft het zoveel voordelen om iemand even niet te zien schrijven --want, again, toen ik eenmaal weer in het stukje zat, was het meteen weer van; God, I missed this. Waarom schrijf ik niet zo? [No what I mean? Dat kleine stukje tijd waarin je niet gepost hebt, zorgt er dan weer voor dat ik extra geniet van stukjes. Helemaal als het een stukje is als dit --mimimi.]
  Ik vind het leuk dat ze zo goed kan opschieten met Danielle en Eleanor. En, dat ze mee is naar een videoshoot zonder dat Paul gelijk vreemde en gemene dingen doet. En dat Zayn en zij zo verschrikkelijk cute zijn zoals jij dat altijd zo vreselijk perfect weet te beschrijven --eigenlijk is dat ergens ook wel pijnlijk, omdat je hier dan zit met je forever alone kop, maar whatever. Als ik daarvoor zo'n verhaal mag lezen, is dat het wel waard. :')
  It's just too perfect. I seriously think it's my favourite fanfiction like, ever --at the very least my favourite 1D-fanfic ever. ['cuz I've read some pretty amazing ToHo-fanfics, but, whatever.]
  Anyhow. Dit gaat helemaal nergens meer over. Ik heb je nu al zo vaak verteld hoe geweldig ik dit verhaal vind en wat voor enorme fan ik van je schrijfstijl ben, dat ik het gevoel heb constant in herhaling te vallen en ik heb geen idee meer hoe ik je duidelijk moet maken dat het écht zo is. Hope you'll forgive me vanwege die crapreacties.
  Whatever, tho.
  AND A HAPPY NEW YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR. <3
  Dat was ik bijna vergeten, shame on me.
  <3

  7 jaar geleden
 • Ravennn

  Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg: we missed you!

  7 jaar geleden
 • CRAZYxME

  I loveeeeeeeee this story
  Snel verder
  X

  7 jaar geleden
 • Creativity

  Hahaha, dit is awesome

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen