Foto bij Page 12 - part 1

      Isabelle had altijd de behoefte om me te storen als ik bezig was met huiswerk. En elke dag verzon ze wel iets om het op een stijlvolle manier te doen. Bijvoorbeeld het lakken van haar nagels, de manier hoe ze ademde. Ze liet me nooit met rust.
      'Seriously Belle, if you go on like that I will try to kill you.' Zeg ik rustig, ik merk hoe ze haar nagelvijl en blackberry naast elkaar legt en haar hoofd mijn kant op draait. Haar blauwe ogen kijken me onschuldig aan. 'I don't have any homework.' Haar stem klinkt nog even onschuldig en neutraal als ze altijd doet.
      'Allright, I'll leave you alone.' En zoals altijd is het even stil totdat ze haar mond opent en de woorden weer van haar lippen komen. Je kon er niets aan doen, dit was gewoon puur natuur Isabelle.
      'Did you text that Zayn guy back?' Ik draai me om in mijn bureaustoel en ga de keren na wanneer ik iets heb gezegd over hem, als ik niets kan verzinnen kijk ik haar beschuldigend aan. 'What do you know about Zayn and me?' Het klonkt steeds slechter als ik "Zayn and me" zei. In één zin. Als een soort van koppel. Terwijl ik hem vijf uur geleden de slechtste excuus ooit heb gegeven. Waarschijnlijk zou ik hem nooit meer terug zien. Wat een ellende. Een tragedie. Het is maar goed dat ik er al gewend aan ben geraakt.
      'Well, you still talk in your sleep. And I had a lot of practice the last fourteen years, so I know all about it.' Ik voel hoe het schaamrood zich over mijn wangen verspreid. Met een bedrukt gevoel van schaamte draai ik me om in mijn bureaustoel zodat ik 'mijn huiswerk kan maken'. Jammer dit.
      'You misunderstood me, and put that music off.' Isabelle kennende was ze aan het luisteren naar een mash up van alle nummers van 2012. Misschien omdat ze blij was dat 2012 bijna voorbij was. Misschien had ze gewoon geen smaak in muziek.
      Al kon ik het haar niet verwijten, het was best een aanstekelijke remix. Zo aanstekelijk dat ze er al een uur naar luistert.
      Het is bijna een schande dat ik de helft van het liedje al ken.
      'So... Why were you dreaming about him?' Vraagt Isabelle terwijl ze haar muziek zachter zet. Er is tenminste een voordeel aan haar vragen ronde, nu hoef ik niet langer naar haar muziek te luisteren. "I dont know, maybe he's Freddie Krueger's lost friend." Grap ik. Isabelle's ogen verwijden zich vol schrik.


To be continued guys... Ik ben te moe om te schrijven (ik kom van een feestje) maar wou wel activeren omdat ik al zoveel lezers heb en zoveel leuke reacties en ik houd zoveel van jullie. Ik verdien jullie aardigheid niet.
Dus ik zal morgen wakker worden en een hoofdstuk schrijven! Goodnight! <3

Reacties (10)

 • hiitsfeb

  Haha funny:)Fijn dat je morgenochtend weer activeert, slaaplekker x

  9 jaar geleden
 • Lightnings

  oh yeah

  9 jaar geleden
 • Zayniac

  Geweldig, as always. Ik ben heeel benieuwd naar het volgende hoofdstuk!

  9 jaar geleden
 • Bieberatic

  <3

  9 jaar geleden
 • iheartgomez

  Geweldig! Snel verder! <3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen