Foto bij Chat Twenty-Eight

I'm proud! 40 kudo's YAY! Dat doen we vaker he!

Alles was precies zoals plan verlopen. Mijn relatie zou sterker worden met Harry, ik had geen grip op wat er allemaal gaande was, Modest was met open ogen in hun plan getuind…
Mr.X was geen persoon, het was een strak georganiseerde groep. Ze hadden niet alleen hun vizier op One Direction, maar ook andere grote sterren. Hun ideaal beeld was dat iedereen weer gelijk zou worden, dat er geen perfecte mensen op de aarde rondliepen.
Maar het ironische hier aan was, dat niemand perfect is. Zelfs iemand die vol botox zit en er misschien van de buitenkant perfect uitziet, is niet wat hij of zij lijkt. Uiteindelijk gaat het om het innerlijk.
Mr. X wilde de jongens niet dood hebben. Ze wilden ze alleen laten merken dat ze een stapje terug moesten zetten. Niet dat ik ineens medelijden of zo met ze had, maar ik begon ze steeds meer te begrijpen.
‘Er moeten wel perfecte mensen zijn,’ zei ik toen ik Chloe vinnig had aangekeken toen ze haar verhaal deed.
‘Jullie zijn gewoon allemaal jaloers,’ zei ik met een blik des dood. ‘Je zou willen dat je de lach had van Harry, de liefde van Liam, de ogen van Zayn, de humor van Louis en de stem van Niall. Jullie zijn een zielig zootje,’ besloot ik mijn verhaaltje en schok Liam en Zayn een klein glimlachje.
‘Dus wat doen we hier nog? Ik ga naar de politie en ga jullie aangeven. Dit heeft lang genoeg geduurd,’ zei ik kordaat en liep met grote passen richting de deur.
‘Niet zo snel, Adams,’ zei het vogelmeisje aka Opper X.
‘Jij beslist niets,’ zei ik en legde mijn hand op de deurkruk.
‘Beth, niet doen,’ zei Chloe. Ik draaide me verbaasd om en liep op haar af.
‘Jij moet je grote bek eens dichthouden. Je hebt alles voor me verpest.’
Chloe staarde me leeg aan legde haar hand op mijn schouder.
‘Het spijt me. Ik liet me teveel doordraaien door deze mensen,’ ze knikte naar de gemaskerde personen.
‘Ik vergeef het je nooit, bitch,’ fluisterde ik en ik was totaal overspoeld door verschillende gevoelens. Ik wilde naar Harry. Ik wilde Chloe een klap geven. Ik wilde…
‘We kunnen hier een eind aan maken,’ zei het vogelmeisje. ‘Als jullie me iets beloven.’
‘Zolang het maar niets met mijn haar heeft te maken!’ jammerde Zayn.
‘Jullie verdwijnen voor een paar maanden,’ zei het vogelmeisje.
‘En dan is het ineens over?’ vroeg ik verbaasd. Het ene moment willen ze ons allemaal dood hebben, het andere moment moeten we verdwijnen. What. The. F*ck.
‘Je weet ons doel, Bethany,’ zei het meisje en zette haar masker weer op. ‘Maar zodra we erachter komen dat jullie je niet aan de voorwaarde houden, volgen er andere maatregelen,’ het meisje maakte een gebaar langs haar hals en ik slikte even.
‘We weten je altijd te vinden.’
Nou. Dat was ook niet erg geruststellend.
‘Daniëlle, je kan dat pistool nu wel aan mij geven,’ zei het meisje en liep op Daniëlle af. Liam zat nog steeds verstard in zijn stoel iedereen aan te gapen. Ik had medelijden met hem. Misschien was hij nog wel het meest beschadigd omdat het mentale pijn was dat zijn straf was. Daniëlle leek er ook erg aan toe te zijn. Haar hele gezicht was wit en ze mompelde steeds dat het haar speet en dat ze niet anders wist.
‘Handen omhoog en blijf op je plek!’
Politie mensen kwamen binnen gerend en hielden een pistool gericht op de gemaskerde mensen.
Het vogelmeisje werd geboeid, maar grijnsde nog steeds naar me.
‘Je weet wat ik gezegd heb, Adams.’

* * *


‘Je ziet er ontzettend sexy uit.’
‘Dat weet ik,’ Harry frutselde aan zijn hoofd waar verband om heen zat. Hij leek net op Rambo.
‘Hoe is het met Niall?’ vroeg hij.
‘Niall maakt het goed. Volgende week mag het verband er al weer af,’ zei ik en ging naast hem liggen op het ziekenhuis bed, wat verschrikkelijk genoeg vertrouwd aan voelde.
‘Ik ben zo blij dat jou niets overkomen is, Bethy,’ zei Harry.
‘Het is gewoon allemaal raar, maar toch goed gelopen,’ zei ik zachtjes en drukte een kus op zijn schouder. ‘Niet meer vallen he, podiumbeest.’
Harry grinnikte en draaide krulletjes in mijn haar. ‘Morgen vertrekken we naar Holmes Chapel.’
‘Wat? Ik dacht dat de tour begon?’
‘De tour is met een week uitgesteld. Iedereen moet nog bijkomen van de schrik en zo,’ zei Harry. ‘En mijn moeder zit te stuiteren omdat ze jou wilt ontmoeten. Ze denkt dat ik eindelijk eens is een normale vriendin heb.’
‘Zo normaal ben ik niet hoor!’ zei ik grijnzend.
‘Dat weet ik,’ zei Harry lachend terug. ‘Maar toch, ik heb toch vreemde vriendinnetjes gehad…’
‘Ja, laten we dáár maar niet over beginnen.’
‘Inderdaad. Heb je nog met Chloe gesproken?’
Ik zuchtte. ‘Ze stuurt me steeds berichtjes met “het spijt me”. Alsof ze het ooit goed kan maken. Ze heeft zoveel verpest. Zij zat ook steeds achter die nare berichtjes in tijdschriften.’
‘Bitch,’ zei Harry.
‘Zelfs als jij het zegt, nou dan is het de Opper Bitch,’ grapte ik en sloeg mijn arm om hem heen. ‘Ik hou van je, Haz. Echt.’
‘Ik ook van jou. Echt.’
Ik drukte mijn lippen op de zijne en een gelukzalig gevoel dat ik de afgelopen uren totaal niet gevoelt had, verspreidde door mijn lichaam heen.
Pas nu besefte ik hoe moe ik was. Maar alles was nou goed, precies zoals Harry al zei.
Toch vond ik het nog steeds geen prettig idee dat die Mr.X figuren ons nog konden vinden. Misschien bluften ze, maar toch. Het werd tijd voor een kogelvrij vest als het aan mij lag.
Ik draaide me om naar Harry, maar die lag al met zijn ogen dicht zachtjes te slapen. Wat hield ik toch van deze jongen. Ik sloot mijn ogen en viel gelijk in slaap.

Reacties (29)

 • Tomlinsbear

  Gaan ze bijna dood begint Zayn over z'n haarxD

  2 jaar geleden
 • Amor8

  HAHAHA OMGGG, ZAYN ZIET DAAR ZIJN HALVE LEVEN VERPEST WORDEN EN HIJ BEGINT OVER ZIJN HAAR. LOL.

  7 jaar geleden
 • g0ldennight

  * vogelvrij vest hahah (;

  7 jaar geleden
 • g0ldennight

  * vogelvrij vest hahah (;

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  "Wat hield ik toch van deze jongen" @Harry
  Ik hou ook van hem!! ^^

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen