Hello beautiful people,

Het spijt me dat het alweer zo lang geleden is, maar ik hoop dat ik nu kan zeggen dat Fluweel weer helemaal terug is!
Ik weet wat ik wil schrijven, er zijn nog minstens drie belangrijke dingen die gaan gebeuren, dus dat zou het probleem niet mogen zijn.
Ik heb ook al twee hoofdstukjes geschreven, waarvan ik er eentje nu ga activeren. Dus, er staat er nog eentje op jullie te wachten (:
Dan is er ook nog een One Shot die ik zo dadelijk met jullie ga delen, omdat dat best wel belangrijk is voor mij... (:

Ik heb jullie gemist, jullie hebben geen idee!
Ik heb enkele reacties terug gelezen en ik zat echt met tranen in mijn ogen!
James, schat die je bent! Of Night Vision, met wie ik altijd kan praten (:
En al die andere mensen waar ik niet zo veel contact mee heb, maar wie ik zo een koekje zou sturen moest ik hun adres hebben (;
Uiteraard vergeet ik Remco ook niet. Ik schrijf gewoon je naam, want je veranderd zo vaak van username:P
Ik zie jullie graag en dat mogen jullie gerust weten!(flower)

Dan nog een laatste ding, toen ik de reactie van ChocoPupz las, was ik een beetje aangedaan, voornamelijk door dit deeltje:

1 ding moet ik eerlijk zeggen, en dat is dat ik het verhaal nu eigenlijk niet meer zo heel leuk vind.... Dat komt vooral omdat Jake er nu niet meer in voor komt en omdat harry en louis t bed hadden gedeelt en daar nooit meer iets mee gebeurt is -met dat onderwerp- dit vind ik persoonlijk heel jammer, maar het is natuurlijk jou verhaal dus je moet doen wat je niet laten kan (:
En de sam en velvet povs vind ik eerlijk gezegt niet zo heel leuk......

Wel, om eerlijk te zijn, Velvet ben ik in het verhaal, dus ik had eerst zo iets van, 'jeej, she doesn't like me', maar ik weet ook wel dat jullie dat niet konden weten en dan nog, het is ook vrij dom om jezelf in een verhaal te zetten want zoiets draait altijd verkeerd:)
Maar, eigenlijk ben ik nu heel blij dat je dat geschreven hebt, want door je reactie ben ik mij wel weer op het juiste onderwerp gaan richten en dat is Jake en Liam, of Lake, zoals James eens zei (:
Ik weet nu hoe ik het verhaal ga laten verlopen, wat er nog gaat gebeuren en zo voorts...
Ik denk ook dat ik geen andere POV meer ga gebruiken dan Jake, kwestie van het bij het verhaal te houden...
Dat wil niet zeggen dat ik spijt heb van de Velvet en Sam POV's, want nu heb ik al een ding opgelost, namelijk dat stukje rond Harry. Daar was ik ook ooit mee begonnen en dat had ik nog nooit proper af gewerkt en nu dus wel...
Nu dat andere, over Harry en Louis, ik was eigenlijk nooit van plan om er iets mee te doen, eerlijk gezegd. Ik vond het leuk om hen dit te laten doen vanwege de hele 'hype' rond 'Larry Stylinson', maar het was nooit mijn bedoeling om hen een koppel te laten worden. Ik heb er wel eens over nagedacht, maar het was niet mijn eerste gedachte. Ik denk dat ik nu gewoon Louis en Velvet doorzet, als dat okay is voor jullie natuurlijk (:
Dus, bedankt ChocoPupz, voor je reactie, je hebt me aan het denken gezet en af en toe is dat niet slecht;)

Zo, dat was het eigenlijk wel zo'n beetje...
Binnen dit en een kwartiertje staat de One Shot online en onmiddelijk daarna zal ik het volgende hoofdstuk activeren:)

Liefs,
Fluweeltje(flower)

Reacties (3)

 • LukeHemmings

  You're welcome;)
  Ik vind jou karakter niet erg of stom ofzo, het was gwn jammer dat t afweek van de rode draad :p
  Awwhh jammer dat Larry niet gebeurt, maja, t is jou verhaal;)
  Xx ChocoPupz

  8 jaar geleden
 • Appelpudding

  ik houd hier even een fangirl sessie omdat je weer verder gaat terwijl ik luidkeels mee zing met het liedje dat Primero in haar hoofd had omdat hij me vrolijk maar en nu ga ik maar eens op volgende hoofdstuk klikken omdat ik 3 pb's van je had ;D

  8 jaar geleden
 • Triplet

  Dus ik zag die pb en had in één keer zo'n liedje in m'n hoofd; so this is Christmas, and what have you done... Another year over, a new one has just begon. A merry merry Christmas, and a haaaappy new year. I hope you have a good one, without any fear. En dat is niet heel raar, als je bedenkt dat ik heel vaak liedjes in m'n hoofd heb haha, maar toen zag ik de titel van de story en dacht ik ohmygooood. Maargoed. Het spijt me, maar ik ben allang weer vergeten waar je story over ging.:Y)Komt wel weer terug wanneer ik een volgende chappie lees I guess.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen