Foto bij Chat Twenty-Nine

LIEVE mensen! Dit was de laatste Chat *jankbui*. Er komt hierna nog een epiloog en een dankwoord! Chat Thirty sloeg nergens op, dus ik heb die hier in verwerkt.

Zenuwachtig plukte ik aan mijn trui toen Harry de oprit op reed voor zijn huis. Misschien vond zijn moeder en zus me helemaal niks en werd alles toch nog verpest.
Harry zag me kijken en sloeg zijn arm om me heen. Het ging al veel beter met hem, hij droeg alleen zijn Rambo band nog en had een grote pleister op zijn arm zitten. We hadden afgesproken dat we niets zouden zeggen over X of over de politie. Helemaal niets.
De deur ging gelijk open toen Harry net aan wilde bellen en een vrouw vloog hem om zijn nek. Ik glimlachte en keek naar de grond. Ik hoopte dat mijn moeder dat ooit nog zou doen.
‘Bethany!’ zei de vrouw en gaf mij ook een stevige knuffel. Onwennig knuffelde ik haar terug en zwaaide naar het meisje dat achter haar stond.
‘Kom binnen! Wat heb ik veel over jou gehoord,’ we liepen achter zijn moeder aan, het huis binnen. Ik keek Harry vragend aan, maar hij grijnsde alleen maar.
Het huis was gezelliger dan mijn huis ooit was geweest. Op de plank boven de haard stonden kinderfoto’s, hier en daar lag wat troep. Ik liep naar de kinderfoto’s en keek glimlachend naar hoe Harry zijn zus vasthield.
‘Hij is niet altijd zo knap geweest zoals je ziet,’ zijn zus kwam naast me staan en duwde Harry weg toen hij haar wilde prikken. ‘Gemma,’ zei ze en we schudden onze handen.
‘Bethany,’ zei ik maar en Harry moest zijn best doen om zijn lach in te houden.
‘Dat weet ik,’ zei Gemma en liep naar haar moeder om te helpen. Zijn moeder stelde zich voor als Anne en ze wilde alles weten. Over hoe we elkaar ontmoet hebben, wat ik deed, wat mijn favoriete dingen waren en dat ze heel graag mijn ouders zou willen ontmoeten.
Harry en ik keken elkaar peinzend aan. Hij wist ook dat mijn ouders nou niet van de gezellige thee-met-koekjes-praatjes waren.
‘Momenteel zijn ze nog op reis, maar ze komen over een paar dagen terug,’ zei ik en schreef het telefoonnummer op een blaadje en gaf die aan Anne.
‘Ga je ook mee op tour?’ vroeg Gemma.
Ik knikte. Dat gezeik over dat ik de styliste was, hoefde niet meer. Ik zal alleen op tour moeten leren voor school zodat ik mijn examens haalde. Het kon me ook niets schelen of mijn ouders het niet goed vonden, want over een week werd ik toch achttien.
Na het kruisverhoor van Anne en Gemma, nam Harry me mee door Holmes Chapel. Hij liet alle plaatsen zien waar hij als kind kwam.
Uiteindelijk gingen we zitten op een schommel en waren we even stil.
‘Heb je nog wat gehoord van de jongens?’ vroeg ik.
‘Liam, Niall en Zayn zijn ook thuis en Louis ligt nog in het ziekenhuis. Zijn moeder sms’te net dat hij wakker is geworden. Dat verdovingspijltje was toch nog sterk,’ zei Harry en liep naar me toe. Hij pakte de schommel vast en begon me te duwen.
‘Niet zo hoog!’ gilde ik lachend, maar Harry luisterde niet.
De wind was koud, maar toch had ik geen kippenvel. Het voelde op de een of andere manier toch goed. Ik was bij Harry, zijn moeder en zus vonden me aardig en dat gezeik met mr.X was eindelijk voorbij.
Harry stopte de schommel en drukte uit het niets een kus op mijn mond.
‘Ik blijf nu voor altijd bij je, wist je dat?’ zei hij. Ik keek hem aan en veegde een vuiltje weg op zijn wang.
‘Ik háát mijn leven,’ zei ik overdreven en rende gauw weg. Harry was helaas sneller en haalde me in. Hij pakte me lachend vast en tilde me op.
‘Ik veroordeel je tot een gevangenisstraf van levenslang,’ zei hij en pakte me nog iets steviger vast.
‘Wat een straf!’ grapte ik en wees naar een koffiezaakje aan de overkant van de straat. ‘Ik heb dorst.’
We liepen naar binnen en negeerde de kijkende blikken van de mensen. Een paar begonnen te smoezen, maar Harry had gelijk. Uiteindelijk wen je er aan.
Als ik terug zou kijken naar de laatste weken, zou ik kunnen zeggen dat mijn hele leven is veranderd. Ik had ook nooit kunnen zeggen dat ik van iemand zo ontiegelijk veel kon houden, als ik van Harry deed. Ik had ook nooit gedacht dat een meisje zoals ik, dit soort dingen mee zou maken. Was het toeval? Ik wist het niet. Misschien een aaneenschakeling van gebeurtenissen en zijn op het juiste moment.
Ik keek naar Harry die een praatje maakte met een oude vriend en glimlachte.
Ik zal bij hem ook voor altijd blijven.

LET'S HEAR IT FOR CHATTING GUYS!!! KUDO TIMEEEE

(Hier na komt nog een Epiloog, Dankwoord en een verwijzing naar het vervolg)

Ruining is complicated || ft. Niall Horan
(dit is géén vervolg op Chatting)
Would you care if we quit talking?
Would you care if I went walking?
I need to know how you feel
So I know how to deal
I like it when your by my side
I hate it when you try to hide
All the cheating and the lies
Brings me one step closer to saying goodbye


Samenwerking met Alloveryou

Reacties (19)

 • Chantilly

  Whohoo, vervolg!!

  7 jaar geleden
 • neveronline

  aw ,this is the end of 'chatting' ):
  achja , er komt tenminste een vervolg (: !
  & ik heb btw een abbo genomen op dat andere verhaal x

  7 jaar geleden
 • Thread

  love it en ofcourse abo.

  7 jaar geleden
 • Lugano

  Awhhhieeww ^^

  7 jaar geleden
 • Sarouratjex

  omg ik heb er 1 dag over gedaan om je verhaal te lezen maar het was de moeite waard! je hebt egt schrijf talent!(H)
  het was echt een mooi,leuk,grappig,spannend verhaal!!

  ilove it !(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here