Foto bij Chapter 13

Spannendddddd

Chapter 13.
N
a school kwamen we het huis van Niall binnen. Ik liep meteen door naar de woonkamer, waar ik zijn moeder Maura op de bank zag liggen. Ze had een deken over zich heen liggen en haar ogen gesloten. Toen ik iets dichterbij kwam deed ze haar ogen open. Verrast keek ze op. 'Hoi Zayn, wat leuk dat je er bent.' Haar haar was kort, nog korter dan voorheen. Natuurlijk door de kuren. 'Hai Maura, hoe gaat het met je?' Ik kende haar nu al zo lang als ik Niall kende, en kon het goed met haar vinden. Voor mij was het dus ook best moeilijk haar zo te zien, maar ik hield me sterk. Ik moest er zijn voor Niall. Waar Niall nu trouwens was, wist ik niet. Waarschijnlijk zocht 'ie eten, ofzoiets. 'Het gaat aardig met met Zayn, op dit moment. Dankje dat je het vraagt.' Ze zei het lief. Ik had altijd al geweten dat Niall zijn lieve kant van zijn moeder had. 'Vind u het goed als ik hier slaap vannacht?' Vroeg ik toen maar, aangezien Niall het net bedacht had en ik helemaal niet wist of zij het wel goed vond op zo'n doordeweekse dag. 'Tuurlijk! Het zal Niall goed doen. Hij vertelde me hoe dol hij op je is.' Ik kon een glimlach niet onderdrukken. 'Echt? Wat zei hij dan?' Vroeg ik en ze leek even na te denken. 'Dat jij zijn allerbeste vriend bent, maar jullie noemen het soulmates. En dat jij hem overal doorheen sleept, en hem aan het lachen maakt.' Ik voelde me helemaal warm worden. 'En dat hij bang is je kwijt te raken.' Zei ze, nu iets sipper. 'Maar dat gebeurt niet.' Ze knikte. 'Ik geloof inderdaad dat dat niet snel zal gebeuren Zayn. Hij moet erg blij zijn met een vriend als jij.' Ik knikte gelukzalig. Net voordat Niall de woonkamer binnenkwam met twee schaaltjes met chips fluisterde ik in haar oor: 'Dat lieve, dat heeft hij niet van een vreemde. Je moet niet alleen trots op hem zijn, maar ook op jezelf.' Maura's ogen glinsterden en ik was een stuk vrolijker. Het was fijn iemand die het zo moeilijk had, toch blij te zien.

'Waar had je het over met mamma?' Vroeg Niall toen we op zijn kamer zaten. 'Over jou. Over hoe jij over mij praatte.' Niall's ogen werden gelijk groter. 'Waarom verteld ze dat soort dingen altijd door?' Vroeg Niall en ik glimlachte. 'Het was lief Niall, zo lief.' Zei ik en legde mijn arm rond zijn middel. We zaten op zijn bed en Niall ging nu knus tegen me aan zitten. 'En je hoeft niet bang te zijn, mij raak je niet zo makkelijk kwijt.' Niall keek me aan met een grote grijns. 'Gelukkig. Daar ben ik blij mee.' Niall zuchtte vervolgens luidruchtig. 'Dan weet ik tenminste zeker dat ik jouw niet kwijtraak. Was dat bij mamma ook maar zo.' Ik kuste hem op zijn kruin. 'Het komt uiteindelijk allemaal goed oké?' Hij knikte. 'Ik weet het. Ik weet het. Maar het is zo moeilijk.' Ik liet me zakken zodat ik nu op mijn rug op zijn bed lag en Niall kwam automatisch op me liggen. 'Vind je dit fijn?' Vroeg hij, wijzend naar hoe hij op mij lag. Ik knikte. 'Ja.' Hij liet zijn hoofd weer zakken. 'Raar eigenlijk.' Ik knikte opnieuw. 'Ja, best raar.' Hij legde zijn hand op mijn buik. 'Wel fijn.' Ik glimlachte heel lichtjes. 'Ja, wel fijn.'

Niall kwam niet meer bij van het lachen. Het was tien uur 's avonds en we zaten in zijn bed onder de dekens. Hij had zijn laptop op schoot en liet een filmpje zien van één of andere no no no cat. Ik vond het grappig, maar kwam ook niet meer bij toen Niall niet meer bij kwam. Zijn lach was zo aanstekelijk dat ik uiteindelijk zowat op hem lag van het lachen, gewoon omdat de hele situatie zo grappig was. Toen ik ineens zijn hand op mijn billen voelde schrok ik op. Gelijk stopte ik met lachen, maar mijn glimlach bleef. Ook Niall stopte met lachen en keek me intens aan. Zo intens dat ik mijn gezicht dichterbij het zijne wilde brengen, maar ik durfde het niet. Misschien zaten we wel een halve minuut in die positie, alleen maar starend naar elkaar met Niall's hand op mijn kont. Ik schrok nogmaals op toen hij er in kneep, en een klein wijven gilletje ontsnapte uit mijn mond. 'Je hebt ook zo'n lekker kontje.' Grinnikte Niall en ik schudde mijn hoofd. 'Jij moet stoppen jij, je maakt me helemaal gek.' Ik zei het serieus, maar meende het eigenlijk niet zo serieus. Of tenminste, ik had het niet serieus willen overbrengen, wat ik wel had gedaan. Shit. Niall keek me aan met rode wangen en legde zijn vrije hand op mijn wang.

Reacties (10)

 • BOOKWURM

  *_*

  5 jaar geleden
 • Dahlias

  Haha ik reageer nu terwijl ik midden in het hoofdstuk ben maar oke. Ik las dat ze ONDER HET BED ZATEN. WOEHOEEE LOOOOLLL

  6 jaar geleden
 • Skywolf666

  je moet eens "I'm a cat and I dance dance dance 10 hours" opzoeken x dat was het eerste youtube filmpje dat ik ooit gezien had en toen was het grappig en dat is het nog steeds x OLD BUT GOLD!!

  6 jaar geleden
 • Mirari

  WAAR BLIJFT ZIALL KUSSIE KUSSIE? zereneus Niall zoen Zayn gewoon of andersom mag het ook... Xx

  7 jaar geleden
 • OhSnapItzMe

  Ik ben het eens met DaisyHoran hahaha <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen