Foto bij Chapter one hundred seven

Jake Fraun

Ik liep terug naar de woonkamer en liet me naast Liam in de zetel vallen. De tv stond aan en we keken allemaal. Iedereen was moe, het was de eerste dag dat we weer terug in het dagelijkse ritme kwamen en dat was zwaar. Eigenlijk zag ik er vreselijk tegen op om morgen terug naar school te gaan. Anderzijds, ik had wel een missie nu en dat maakte het al wat minder erg.
Nu ik er aan dacht, ik had het nog niet met de jongens besproken.
Ik schraapte mijn keel waardoor de aandacht op mij gevestigd werd.
“Zeg jongens, zouden jullie het leuk vinden als ik Blake vraag om eens langs te komen?”
Meteen werd er enthousiast gereageerd en ik knipoogde naar Niall die meteen begon te blozen. Niemand lette er echt op, iedereen was blij dat er nog eens bezoek zou komen.
“Dat is een heel slim idee, babe”, fluisterde Liam in mijn oor en ik voelde een rilling over mijn rug trekken. Ik glimlachte en nestelde me tegen hem aan. Liam streelde in een regelmatig ritme over mijn rug waardoor ik moeite moest doen om mijn ogen open te houden tijdens het tv kijken.
In het midden van het programma stond Niall overeind met de mededeling dat hij honger had. Hij verdween naar de keuken en kwam even later terug met een vijf zakken chips. Hij gooide er een naar Zayn en Harry en eentje tussen Liam en Louis, de rest hield hij op zijn schoot. Ik grinnikte toen ik het zag, maar ik reageerde er niet meer op.
Het was grappig hoe snel een mens iets gewoon kon worden.
Toen ik Niall voor het eerst zag, merkte ik niets speciaals aan hem op. Toen ik kennis maakte met zijn eetgewoonten, had ik geschrokken gereageerd. Wat me intrigeerde was het feit dat hij altijd eten kon, zelfs al had hij zich net vol gepropt, een extra schepje kon er wel bij. Het leek wel alsof hij nooit verzadigbaar was. Vreemd.
En nu, maar een kleine twee maand later, was ik al gewend dat Niall om eten ging. Ik had het gevoel alsof ik de jongens al jaren kende, hoewel dat in werkelijkheid maar één en een halve maand was.
Ik stak mijn hand uit en nam een blaadje chips uit de zak. Ik stak het in mijn mond en genoot even van de zoute smaak. Chips deed me denken aan de avondjes film met Heath.
Ik zuchtte, het tv-programma kon me niet echt boeien en ik voelde er niet veel voor om de rest van de avond voor de tv door te brengen. In een redelijk vloeiende beweging stond ik op en liep richting de gang. Net voor ik uit het zicht verdween, riep Liam me.
“Wat ga je doen, babe?”
Ik moest glimlachen door het woordje ‘babe’. Hij gebruikte het al een tijdje, maar nog steeds gaf het me de kriebels, in positieve zin.
“Ik ga me douchen”, antwoordde ik en ik gaf hem een scheve lach.
“Zin om mee te komen?” vroeg ik en ik knipoogde.
Nog voor ik kon knipperen, stond hij al naast me en trok me aan mijn hand mee naar de badkamer. Ik grinnikte en keek uit dat ik niet over mijn voeten struikelde.
Liam trok mijn shirt over mijn hoofd en toen ik zijn handen lachend weg duwde, draaide hij de kraan van de douche open.
“Zijn we ongeduldig?” vroeg ik grinnikend en Liam knikte.
“Het was zo vreemd om je niet de hele dag bij me te hebben”, zei hij me terwijl hij dicht tegen me kwam staan. Ik voelde zijn handen over mijn schouders glijden, over mijn borstkas naar de knoop van mijn broek. Hij ontknoopte hem en schoof de broek van mijn benen.
“Ik weet het, ik heb je ook gemist”, fluisterde ik gesmoord en ik liet mijn handen onder zijn shirt glijden. Met een soepele beweging trok ik het over zijn hoofd en gooide het weg. Mijn vingers krasten over zijn gespierde borst en zakten verder naar zijn broek. Ik maakte hem los en liet die ook van zijn benen glijden. Ik streelde over zijn kont en kneep even in zijn billen.
Liam glimlachte en kuste mijn sleutelbeen. Hij liet me terug los, liet zijn boxer zakken en stapte in de douche. Hij liet het water van zijn haar naar zijn tenen glijden. Ik staarde hem gebiologeerd aan en toen hij me wenkte, wist ik niet hoe snel ik mijn boxer uit kon krijgen.
Zijn warme handen sloten zich om mijn middel terwijl zijn lippen mijn hals beroerden. Ik liet mijn vingers door zijn natte haar glijden en genoot van de warmte die me omhulde.
Het warme water begon stilaan te verdampen en zorgde ervoor dat de glazen deurwand van de douche aanwasemde.
Ik zuchtte zacht toen Liam op mijn oorlel beet. Ik hoorde hem zacht lachen, wat mijn hart verwarmde.
Ik duwde hem lichtjes van me af en drukte mijn mond hongerig op de zijne. Zijn lippen bewogen synchroon over die van mij en ik voelde zijn tong om toestemming vragen. Maar al te graag liet ik hem toe. Zijn tong streelde langs die van mij en ik voelde een zachte aarzeling. Ik vlocht mijn vingers terug in zijn haar en trok hem dichter tegen mij aan. Hij moest niet aarzelen.
Liam glimlachte en ik voelde het tegen mijn lippen.
Plots verdwenen Liams handen van mijn lichaam en hoorde ik een gerammel. Ik schrok toen Liam terug over mijn borstkas streelde, zijn handen waren koud. Ik rilde en stond op het punt hem weg te duwen tot ik besefte dat hij me aan het inzepen was. Wat stom van me.
Ik lachte en wilde terug dichter naar hem toe stappen. Doordat de zeep van mijn huid spoelde, was de bodem glad en ik verloor bijna mijn evenwicht. Liam kon me gelukkig net op tijd vasthouden zodat ik niet tegen de grond ging.
Ik keek op in zijn ogen en lachte om mijn eigen onhandigheid. Toen Liam zag dat ik me niet bezeerd had, schoot hij ook in de lach.


Another chapter:DHope you guys like it ^.^
@NightVision, welja, binnenkort is dit ook geen zoetsappige liefdesroman meer:PNouja, dat is toch mijn plan, het valt te zien hoe jullie het vinden natuurlijk (:
Lieve mensjes, zou ik nog eens overladen mogen worden door reacties? Daar word ik echt héél blij van en daar ga ik ook lekker door schrijven;)
Ik ben stiekem best trots dat ik nu al om de dag een chapter heb geplaatst:$Ik weet dat er veel mensen zijn die elke dag minstens één hoofdstuk plaatsen, maar ik weet gewoon dat dat voor mij onhaalbaar is. Nu ja, vergeleken met hoe het nog tot vorige week was, is dat wel goed, toch?(A)
Ik hou van jullie en jullie reacties!(flower)

Reacties (3)

 • IveG0TStyles

  Jah, ik kan natuurlijk in herhaling vallen.
  Nouja, laat ik dat maar ff doen dan ;p
  Je schrijft echt ontzettend goed! Je verdient echt heeel veel kudo's en reacties en ik ben echt zooo blij dat je weeer verder schrijft met Jakeeee! En ik wil ook een handtekening ;p
  Geweldig. Snel verder!!!

  8 jaar geleden
 • Appelpudding

  OMGOMGOMGOMG, how many times have I said that you write so fuckin' good? Nu ja, nog één keer dan! Je schrijft zo goed en later koop ik al je boeken, maar dan wel mét handtekening!

  Ik hartje Jou!!!!!!!


  SAME!!!

  8 jaar geleden
 • kryptonarry

  OMGOMGOMGOMG, how many times have I said that you write so fuckin' good? Nu ja, nog één keer dan! Je schrijft zo goed en later koop ik al je boeken, maar dan wel mét handtekening!

  Ik hartje Jou!!!!!!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen