*Harry Styles

Ik gooide mijn koffer de gang in en plofte een eindje verder in de zetel. Mijn hoofd liet ik vallen op een kussen en ik strekte me uit over de hele lengte van de zetel, maar trok snel mijn voeten weg toen Mell zich ook liet vallen.
'Wat voor pizza neem jij?' vroeg ze. 'Peperoni.' antwoordde ik nogal kort. Ze schoof wat dichterbij en wou vlak naast me komen zitten toen Zoey zich tussen ons in zette. 'Ik een pollo! Bedankt voor het vragen! Wat neem jij Mell?' vroeg ze enthousiast en ik kon een grinnik niet onderdrukken. Toen er was besteld en Zoey aan de telefoon erop stond dat ze Sven stuurden omdat zij tweeën dikke vriendjes waren, begonnen we over ons tripje te praten en alle kleine details opnieuw te beleven. Voor mij was het een van de normaalste zaken ter wereld geworden om naar grote steden te gaan, sterren te ontmoeten en interviews te geven, maar Ariana en Mell konden het nog steeds niet geloven. Die laatste vroeg alles, maar dan ook àlles. Hoe was Amelia? Hebben jullie sterren gezien? Wat hebben jullie gegeten? In welk hotel verbleven jullie? Zijn jullie naar een restaurant gegaan? Hoe was het backstage bij Amelia? Is er nog iets gezegd of gedaan dat niet op tv is uitgezonden? En uiteindelijk: hebben jullie een nachtclub bezocht?
'Ja, en hij was een stuk levendiger dan die tent die hier in het dorp staat.' antwoordde Niall. 'Lekkere drankjes, goede muziek, leuke lichteffecten en-''
'Mooie meisjes, toch Harry?' grijnsde Louis, die me een elleboogstoot gaf in mijn zij en zich duidelijk van niet veel kwaad bewust was.
'Hoezo?' vroeg Mell.
'Hij stond de hele avond met een knappe roodharige te flirten.' vervolgde Louis schaamteloos.
'Maar geen zorgen: hij is vroeg en nuchter naar het hotel gegaan zonder een meisje bij zich. Nou ja, Zoey, maar zij telt niet natuurlijk.' probeerde Niall de gemoederen bedaard te houden.
'Oh, dus ik tel niet mee als meisje?' grinnikte Zoey geamuseerd.
'Natuurlijk wel, maar jij bent gewoon - Tja- jij bent gewoon Zoey.' Hij keek haar met een verontschuldigende glimlach aan.
'Maar natuurlijk, nu snap ik het!' lachte ze sarcastisch.
'Dus jullie zijn met z'n tweetjes naar jullie hotelkamer gegaan? Een beetje bezopen? Gezellig?' vroeg Mell nogal gepikeerd. Ik rolde met mijn ogen. Wat een jaloerse controlfreak. 'Ja, het was érg gezellig, of niet soms Hazza?' antwoordde Zoey overdreven. Ze gooide me een luchtkusje toe en knipoogde overdreven opvallend waardoor iedereen begon te lachen, inclusief ik. Het was grappig hoe ze de waarheid zei en de rest dacht dat ze een grapje maakte.
We bleven een tijdje verder praten over ons reisje en maakten al plannen voor de volgende dagen.
'Je 18de verjaardag is binnen 5 dagen.' merkte Liam plotseling op.
'Mijn verjaardag is al binnen 4 dagen.' verbeterde Ariana hem. 'Oh ja.' herinnerde Zoey zich. 'Eindelijk zal je officieel volwassen zijn. Maar mentaal is er nog wel wat werk aan de winkel; en wat wil je graag hebben?'
'Een beroemd vriendje is altijd welkom.' grapte ze met een lonkende blik naar Zayn, Louis, Niall en mij. Mell porde haar speels. 'Af, Harry is van mij.'
'Nee hoor, van mij. Of heb je daarnet niet goed opgelet toen ik vertelde over onze zwoele hotelnacht?' Er werd weer gelachen, behalve door het meisje dat zichzelf als mijn vriendinnetje beschouwt. Ik had het gevoel dat zij het een beetje serieuzer nam dan de rest.
'Maar oorbellen, kleren of make-up zijn ook altijd welkom.' zei Ariana toen het lachen weer uitgestorven was.

Saai stukje, ik weet het, sorry daarvoor. Heb echt niet veel inspiratie en ik wil het verhaal ook niet te snel laten gaan. Maar in de volgende komt onze favo pizzajongen bezorgen.:)

Reacties (3)

 • LStyles212

  hahah zoey is echt geweldigg!!
  snellverderr<3

  7 jaar geleden
 • Picasso

  Haha I liked this one! Keep on the good work! X

  7 jaar geleden
 • laure1

  Yes! The pizzaboy!!!!
  Was trouwens een grappig hoofdstukje. No worry's

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here