Foto bij Twenty One.

Harry Edward Styles.

Na onze conversatie in de gang had ik Louis niet meer gezien, deels doordat ik andere lessen had als hem, maar ook omdat ik niet nog eens een preek wou krijgen van hem. Ik wist goed genoeg dat hij gelijk had in wat hij me vertelt had, maar dat haalde niet weg dat het niet makkelijk was om iedere keer opnieuw te moeten toegeven.
Daarom besloot ik ook om uiteindelijk na school direct door te gaan en niet te wachten op Louis en zijn vrienden. Het zou al moeilijk genoeg zijn om mijn moeder onder ogen te komen met al mijn blauw plekken en schrammen, laat staan dat ik moest luisteren naar hem. Het ergste van al was dat ik wist dat hij met de fiets was en me makkelijk kon meenemen achterop op zijn bagagedrager naar mijn huis die maar een paar straten van hem verwijdert was, maar doordat ik hem nu niet meer zag liep ik in mijn eentje door de regen.
Diep zuchtend verstopte ik me onder mijn kap van mijn sweater terwijl ik mijn zak losjes op mijn schouders liet hangen. Mijn handen had ik diep in mijn zwarte jeans verstopt, hopend dat ik niet te koud zou krijgen van de regen op mijn lichaam.
“HARRY!” Verbaast bleef ik stilstaan toen ik hoorde dat het niet de stem van Louis was, maar een meisjesstem die ik nog maar een paar keer gehoord had. Langzaam draaide ik mijn hoofd naar het meisje die met haar kletsnatte kleren naar me toeliep terwijl haar blonde lokken tegen haar gezicht bleven plakken.
“Elena?” vroeg ik zacht, niet in staat om iets anders te zeggen door haar plotse verschijning. Was ze me helemaal vanaf school naar hier gevolgd? Uitgeput kwam ze voor me staan, maar voordat ik ook maar kon vragen wat ze hier deed nam ze mijn hand vast en trok me weg naar één van de steegjes waar niemand ons kon zien.
“Liam is hier niet zo ver vandaan, daarom.” Legde ze me uit waarom we hier waren terwijl haar ogen gericht waren op de weg die we net verlaten hadden.
“We kunnen ook naar mijn huis gaan. Mijn moeder komt pas binnen twee uur thuis en mijn stiefvader is op zijn werk tot ’s avonds laat.” Stelde ik snel voor toen de regen bleef stromen uit de hemel boven ons.
“Dat lijkt me een goed idee.” Zei ze direct met een glimlach en trok me verder het steegje in tot we bij een hek kwamen waar ze zonder enig probleem over kroop. Verbaast keek ik naar haar om daarna al snel haar voorbeeld te volgen. Tegenover haar ging het bij mij wat moeizamer en duurde het natuurlijk ook weer wat langer. Al lachend nam Elena mijn hand weer vast toen ik terug op de grond stond met mijn beide voeten.
“Ik denk dat ik nog wat moet werken aan mijn technieken van over een hek klimmen.” Mompelde ik met een blos op mijn wangen terwijl ik haar richting mijn straat trok.
“Wel, dat leer je wel als je vaak moet weglopen van je thuis.” Hoorde ik haar achter me zeggen, maar op zo’n zachte toon dat het haast leek alsof het niet de bedoeling was dat ik het zou horen. Fronsend keek ik haar aan, maar voordat ik ook maar iets kon vragen schudde ze haar hoofd als teken dat ze er niet over wilde praten. Net iets te persoonlijk blijkbaar.
“Waar is je huis?” vroeg ze daarom maar snel om van onderwerp te veranderen. Direct draaide ik me weer weg van haar en zag dat we zo nog maar twee huizen verwijdert waren van het mijne.
“Hier.” Zei ik daarom uiteindelijk toen ik voor de gesloten deur stond. Ondertussen zocht ik naar mijn sleutel in mijn doorweekte broek die pijnlijk tegen mijn huid aan schuurde bij elke beweging die ik maakte. Zuchtend probeerde ik mijn sleutel eruit te trekken en na een paar poging lukte het me uiteindelijk. Met een grimas door de koude die de regen bezorgde opende ik snel de deur en gebaarde naar Elena dat ze snel naar binnen moest komen.
“Oh, warmte.” Zuchtte ze opgelucht terwijl ze naar binnen liep en haar natte sneakers naast de rest van de schoenen zette. Glimlachend sloot ik de deur achter me en volgde haar voorbeeld en trok gelijk mijn veel te natte sokken uit om deze in de wasmand te gooien die voor het waskot stond.
“Moet je iets drinken?” vroeg ik maar snel toen ik zag hoe Elena onwennig om zich heen keek.
“Het liefste zou ik droge kleren hebben, maar ja…” mompelde ze terwijl ze even keek naar de druppels die van haar kleren op de grond vielen. Het viel me nu pas op dat ze mijn vest niet aan had en alleen haar witte shirt droeg die duidelijk de concours van haar zwarte beha liet doorkomen. Onbewust streek ik met mijn tong over mijn lippen heen toen ik merkte dat ze er zelfs prachtig uitzag als ze doorweekt was.
“Harry?” Geschrokken keek ik weg van haar lichaam en keek beschaamd naar haar gezicht. Een geamuseerde blik was duidelijk zichtbaar in haar ogen terwijl ze haar haar uit haar gezicht wreef.
“Euh, je kan wel iets van mij lenen.” Mompelde ik maar snel om dit gênante moment te doen eindigen. Voor ze ook maar kon antwoorden gebaarde ik naar haar dat ze naar boven moest lopen, naar mijn kamer. Gelukkig snapte ze mijn hint en liep met een sierlijke beweging recht naar de trap. Hoe hard ik er ook tegen vocht, ik kon het niet helpen om te staren naar haar perfect volmaakt achterste dat heen en weer bewoog terwijl ze naar boven liep.
“Het is de tweede kamer.” Zei ik daarom snel en liep met grote passen achter haar aan. Ik mocht me niet zo laten doen door haar schoonheid.
“Wow, je hebt precies nog wat uitpak werk te doen.” Hoorde ik haar direct zeggen toen ze deur opende. Glimlachend keek ik over haar schouder en zag direct wat ze bedoelde. Mijn moeder had blijkbaar toen ik weg was nog een paar dozen met spullen van me in mijn kamer gedropt als teken dat ik deze nog moest uitladen. Typisch iets voor haar om dit te doen.
“Ja, ik ben hier ook nog maar een week ongeveer.” Wees ik haar terecht terwijl ik naar mijn kast liep die gelukkig wel al geladen was. Bijtend op mijn onderlip keek ik naar mijn kleren en greep uiteindelijk naar mijn Ramones shirt en een oude joggingbroek.
“Hier, het zal waarschijnlijk wat te groot zijn, maar ik heb niks kleiner.” Bekende ik terwijl ik haar mijn spullen over handelde.
“Ik zal al blij zijn als ik deze kleren uit heb, dus het maakt niet uit.” Knipoogde ze naar me en trok zonder enig probleem haar witte shirt uit. Blozend draaide ik me van haar weg, niet dat ik haar beha nog niet gezien had. Het leek me eerlijker tegenover haar om haar niet zo aan te staren. Ze was geen vlees dat gekeurd moest worden. Ze was al perfect.
Zoekend naar kleren voor mezelf koos ik uiteindelijk mijn zwarte shirt waar met duidelijke witte letters ‘Hipsta Please’ op te lezen was. Zonder op te kijken naar Elena trok ik mijn natte kleren uit en trok samen met mijn shirt ook nog een makkelijke donker blauwe jeans aan die niet zo hard knelde als mijn zwarte. Met mijn natte kleren in mijn armen draaide ik me om naar Elena die al breed glimlachend op mijn bed naar me zat te kijken.
“Je hebt blijkbaar al goed getraind.” Zei ze opeens uit het niks. Fronsend keek ik haar terwijl ik haar natte kleren van mijn bed nam en om deze in de plaats op mijn verwarming te hangen zodat ze konden drogen. De mijne dropte ik in mijn eigen wasmand die ik straks wel naar het waskot zou brengen.
“Je spieren komen er al goed door.” Beantwoordde Elena mijn frons met een scheve glimlach. Blozend keek ik op naar haar beseffend dat ze dus naar me gestaard had toen ik snel van kleren had gewisseld. Al lachend door mijn reactie op haar woorden gebaarde ze naar me dat ik naast haar moest komen zitten, iets wat ik helemaal niet erg vond.
“Elena?” begon ik langzaam toen ik voor haar zat en toekeek hoe ze haar blonde lokken vastbond in een vlecht. Hierdoor viel het me pas echt op hoe goed ze wel niet stond met mijn shirt, zelfs met mijn baggie joggingbroek. Ik moest zelfs toegeven dat het haast sexy was om haar in mijn eigen kleren te zien.
“Ja?” vroeg Elena door toen ze zag dat ik afgeleid was door iets. Hoofdschuddend om mijn hoofd weer helder te krijgen keek ik weer op naar haar gezicht die me afwachtend aankeek.
“Waarom ben je achter mij aangekomen?” vroeg ik uiteindelijk de vraag die al de hele tijd door mijn hoofd spookte.
“Louis heeft me gestuurd.” Zei ze alsof het de normaalste zaak voor de wereld was. Alleen was dat voor mij helemaal niet het geval.

Reacties (13)

 • Shadowhunterz

  WHOOOOOOOOOOOPWHOOOOOOOOOOOOP Hazzaaaaaaaa<333 VERDER!!

  8 jaar geleden
 • xSwaggyJerry

  Hahahaha and i walk alone in the rain! XD

  8 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  louis is playing Cupido lol

  8 jaar geleden
 • Azriel

  Lol louisxD

  8 jaar geleden
 • Curlyyhead

  Louis is een lieverd <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen