Foto bij Chapter 15

HAPPY NOW? wist niet dat de kus nu al kwam haha, dacht het volgende hoofdstukje pas. Heb alleen nu nog maar 2 hoofdstukken verder, moet echt even verder met in het voren schrijven. Heb volgende week tentamenweek namelijk:(

Chapter 15.
I
k riep nu al een paar keer zijn naam door de wc's. Ik wist dat hij hier zat. 'Niall?' Riep ik nogmaals en zag toen hoe een hokje openging. Niall kwam eruitgelopen met een huid zo wit als sneeuw en hij had wallen van hier tot Tokio. Het was een paar dagen later en ik had hem minder gesproken als normaal, wat me zorgen had gebaard. Hij leek er niet helemaal bij te zijn. 'Niall.' Zei ik toen, blij dat ik hem gevonden had, maar minder blij over hoe hij er nu uitzag. 'Gaat het wel met je?' Vroeg ik hem, en sloot hem toen in mijn armen. Gelijk begon zijn lichaam te schokken. 'Nee.' Zei hij en ik voelde hoe het nat werd op mijn schouder. 'Wat is er Nialler?' Vroeg ik hem toen, en duwde hem een klein beetje naar achter zodat ik hem aan kon kijken. 'Ik voel me zo slecht. Ik ben al een paar dagen misselijk en ik voel me naar over mijn moeder.' Opnieuw omhelsde ik hem. 'Zal ik je naar huis brengen?' Vroeg ik. 'Graag. Maar er is niemand thuis.' Fluisterde hij. 'Ik blijf wel bij je. Ik verzin wel wat.' Niall glimlachte. 'Dankje.' Het was fijn om hem te zien lachen.

Na heel wat gezeik mocht ik mee met Niall naar huis, anders was ik toch wel ongeoorloofd gegaan. Terwijl we naar zijn huis liepen had ik mijn arm om zijn middel gelegd. We zeiden niks, maar deze keer was het niet erg. Het was wel fijn. Eenmaal bij zijn huis aangekomen, maakte ik koffie voor hem. Terwijl Niall op de bank zat, dacht ik na. Ik was smoorverliefd op hem geworden, realiseerde ik me. Ik wilde bij hem zijn, elk moment van de dag. Sprak ik hem een dag niet of nauwelijks, dan was dat eigenlijk gewoon heel raar. Ik voelde me dan veel minder goed dan als ik hem veel had gezien of gesproken. Ik wist dat ik verliefd was, waarom deed ik er dan niks aan? Ik wilde hem zoenen. Dat zou ik doen, ik zou hem zoenen en we zouden dan wel zien wat er van kwam. We hadden al eerder gezoend, en toen had hij het toch ook niet erg gevonden? Dan kon ik het best nog een keer doen, als een soort test. Een test hoe ik me erbij voelde, hoewel ik natuurlijk al lang wist dat ik verliefd op hem was. Maar, het ging om het idee. Dus toen ik hem zijn koffie bracht ging ik dicht tegen hem aan zitten. Ik bestudeerde hoe hij zijn koffie opdronk en hem weer halfleeg op de tafel zette. Zijn hoofd was bezweet maar hij trilde, wat vast kwam omdat hij ziekjes was. Toch zag hij er ontzettend aantrekkelijk uit. 'Wat is er?' Vroeg hij me en keek me aan, blijkbaar had hij door gehad dat ik naar hem staarde. 'Je bent zo...' Ik zocht het juiste woord, maar vond hem niet. 'Knap.' Zei ik dus maar, wat ook wel een goeie omschrijving was. Verbaasd keek Niall me aan, maar ik was als betoverd en boog me naar hem toe. Hij veroerde zich niet. 'Gewoon... Even... Nog een keer...' Fluisterde ik onduidelijk en drukte toen mijn lippen op die van hem. Niall verstijfde, maar gaf daarna toe. Dat hij waarschijnlijk ziek was boeide me niet, ik wilde hem dichtbij me hebben. Misschien werd ik ook wel ziek, maar dan had ik alleen maar meer tijd bij hem te zijn.

De kus was magisch, ondoordacht, maar ook weer zo gepland. Mijn hele lichaam trilde, net als Niall net deed, maar volgens mij nog heftiger. We gingen beiden zo op in de zoen dat ik uiteindelijk bijna op hem lag, we waren totaal verplaatst. Maar dat deed er niet toe. Met mijn ene hand zat ik in zijn haar en met mijn andere hand streelde ik over zijn buik en rug. Het verschilde. Ik liet mijn hand rustig onder zijn shirt glijden en streelde elk plekje huid die ik aan kon raken. Ik genoot er zo van, dat ik op schrok toen Niall de kus beëindigde. Met zijn mond wijd open keek hij me aan, maar de twinkeling in zijn ogen viel niet te missen. Net toen ik mijn excuses wilde aanbieden, gewoon omdat ik niks anders wist te zeggen, barste Niall in lachen uit. Toen was het ijs gebroken. Hij trok me in een omhelzing en drukte zijn gewicht zo op me dat hij niet veel later op me lag op de bank. Ik genoot van zijn lichaam tegen het mijne, maar vroeg me wel af wat dit te betekenen had. Maar ik was nu wel zeker, nog zekerder dan hoe zeker ik al was, dat ik zekersteweten sowieso wel zeker verliefd op hem was. Zeker.

Reacties (6)

 • Dahlias

  Haha Niall lol serieus kan je niks anders dan lachen ofzo? XD

  6 jaar geleden
 • Triplet

  Amazing. <3

  7 jaar geleden
 • xMissMarije

  Snel verder

  7 jaar geleden
 • CatNippedX

  Oh God, Niall kan zereneus echt geen andere reactie verzinnen dan lachen?! Achja, 't is Niall, ik had niet anders verwacht.

  7 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Niall waarom lach je?
  haha zekersteweten haha nice!
  Snel verder!
  Xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen