Onaa Latimore


Vingers proberen betere houvast te krijgen aan mijn naakte lichaam. Steeds wordt het moeilijker, moeilijker door het het hete, stromende water. Alle minuscule, mannelijke zweetdruppels mengen zich met het water. Zachte lippen persen zich in mijn hals. Stevig grijp ik de blonde haren beet, sla mijn hoofd in mijn nek en spreek zijn naam. Grijp grage handen glijden omlaag, klemmen zich vast in de vrouwelijke troeven. De ademhaling, warm, gemengd met een zachte gekreun, blaast in mijn hals, tegen mijn wang. Ik open moeizaam mijn ogen, ontvang de zijne, vol vuur en passie. Zijn mond licht geopend, strijkend over de mijne. Plots verlies ik de controle en kras ik met mijn nagels in zijn gladde huid. Opgelaten bijt hij in mijn lip en voel ik mezelf zwakker worden. Genot overspoelt mijn lichaam, kreunen klinken heviger. Zijn hand plaatst hij tegen de koude wand aan, de ander houdt me overeind tot het laatste moment, het hoogtepunt. Een siddering glijd over zijn lichaam, woorden zonder betekenis glijden uit zijn mond.


Hijgend haal ik mijn armen weg en plaats mijn handen op zijn wangen. Zijn borstkas gaat hevig op en neer maar toch opent hij de ogen. Hij bekijkt mijn gezicht en neemt voorzichtig mijn kin beet. Ik kan het niet laten om te grijnzen, terwijl hij bijt op zijn lip. Ik druk plagend mijn neus tegen de zijne en plaats zachte kusjes op zijn volle mondje. Likkend dwingt hij m'n mond te openen en kust hij me innig. Met hevige bewegingen probeer ik hem te volgen, wat haast onmogelijk wordt. Als het de bedoeling was om gelijk terug opgewonden te raken, is dat hem gelukt. Een zachte kreun weet te ontsnappen en zorgt nu voor de grijns op zijn gezicht. Met een glimlach laat ik hem los en kijkt hij me verliefd aan. 'Wat?' fluister ik giechelend. Hij laat zijn handen naar mijn heupen glijden en trekt me terug tegen zich aan. 'Je maakt me gek, weet je dat?' Lachend geef ik hem en paar kusjes en kan het niet laten te knijpen in zijn perfect gevormde kontje. Lachend kijk ik hem aan terwijl hij een wenkbrauw optrekt. 'Denk je me daarmee te plagen?' Langzaam zet ik mijn tanden op mijn onderlip en weet al waar hij op doelt. 'Hoe zou jij het doen dan?' Hij staart me een poosje aan en richt de sproeikop beter op mijn hoofd. 'Zou je me mijn gang laten gaan als ik het voor toon?' Ik knipoog en sluit vervolgens mijn ogen. 'Helemaal.' fluisterend leun ik tegen hem aan en streelt hij mijn lies.


'Ben je dat zeker?'Vervolgt door een korte beet in mijn oorschelp. Plagend strijken de vingers omhoog en omlaag over mijn binnenbeen. Een zuchtje verlaat mijn mond. 'Bill...' Centimeter per centimeter glijd hij omhoog. Met een ontspannend gevoel voel ik zijn lange vingers. Voorzichtig en teder. Hij plant een kus op mijn schouderblad en ik voel zijn ogen op mijn gezicht branden. Genietend van het uitzicht. De gedachte alleen al, wat er door zijn hoofd gaat op dit moment brengt een glimlach op mijn gezicht. 'Zoals je het wilt, liefje?' Spottend en overtuigd van zijn kunnen. Hem gewoon tevreden stellen of expres zijn hand zelf begeleiden?--- --- --- --- ---Giechelend sla ik zijn handen weg en kan hij me keer op keer weer vastgrijpen. 'Bill!' Hij lacht en trekt me tegen zich aan. Zuchtend laat ik hem begaan en voel zijn hoofd rusten op mijn schouder. Hij kijkt me aan via de spiegel en omhelst me stevig. Ik krijg het spontaan warmer en hoor geklop op de deur. We verbreken even de verbinding en Bill trekt de deur open. 'Toilet.' Lijkbleek staat Zarah in de deuropening. Ik weet niet hoe snel Bill me met zich mee trekt, hoe snel ze zich over de pot heen buigt. Mijn gemoedsstemming zakt meteen. De bezorgdheid neemt het weer over en jammer genoeg merkt hij het weer op. 'Kom, laten we haar even alleen laten.' Zwijgzaam volg ik hem en zien we Tom even later verschijnen, op weg naar de badkamer. Hij ziet er niet goed uit. Hij weet niet wat te doen, wat te zeggen, wat te denken. Maar Zarah weet net zoveel. Wat er aan de hand is? Geen idee, maar iets goed kan het niet zijn, toch?


Die twee spenderen de tijd steeds vaker met elkaar door, waar ik wel blij om ben. Ze heeft hem nodig en hij haar. Ze hebben een band, een band die ik en Bill ook hebben. Ze weet dat ze Tom alles kan vertellen en omgekeerd. Samen zoeken ze een oplossing. Helaas zal er een dokter nodig zijn en dat wilt Zarah niet. Ze wil de tour niet afzeggen voor die ene laatste maand. Het is begrijpelijk maar dat is het ook voor Tom die smeekt om een dokter te raadplegen. Hij wil haar niet kwijt en gewoon weten wat er aan de hand is.


'Schat?' Ik knipper met mijn ogen en zie Bill voor de slaapruimte staan. Hij zucht en trekt me mee naar binnen. Hij duwt me op het onderste bed waardoor ik mijn hoofd moet buigen. Zelf komt hij erbij en verplaats ik mijn linkerbeen over de zijne. Het is zodanig krap dat ik haast bovenop hem moet gaan liggen. Nou, eigenlijk is het de bedoeling dat hier maar één persoon in slaapt ook. Hij trekt het gordijn dicht en leunt met zijn hoofd op zijn hand. Hij wil wat zeggen maar ik leg mijn vinger op zijn mond. 'Ik weet het...' Zijn ogen glimmen in het donker waardoor ik vertederd glimlach en een zacht kusje op zijn lippen druk. 'Ik kan het niet helpen, ik wil weten wat er aan de hand is.' Hij knikt en strijkt mijn natte haren uit mijn gezicht. 'Dat wil ik ook, schat.' Ik glimlach en leg mijn hoofd op zijn arm. Een kus drukken op mijn voorhoofd, neem ik zijn vrije hand en verstrengel die met de mijne. 'Dit komt allemaal goed, liefje.' Met mijn duim wrijf ik over zijn hand terwijl ik knik. 'Ik geloof jou altijd.' Grinnikend legt hij ook zijn hoofd neer op het kussen en verplaatst onze verstrengelde handen tussen onze lichamen, tegen zijn borst. Voorzichtig komt hij dichter. Net voordat hij me een nachtzoentje geeft, tracht hij over mijn mondhoek te strijken. 'Ik hou zoveel van je Onaa,het is gewoon niet beschrijven met woorden.' Ik lach zacht en laat zijn hand los. Verliefd druk ik mijn lippen zacht op de zijne. Dat hij de man van mijn leven is ben ik wel zeker, ja.Dankje voor de reacties!!! Morgen meer stukjes beloofd(A)Geen idee hoe het komt dat de laatste paar hoofdstukken zo ''' getint zijn,xDhaha

Reacties (2)

 • AlreadyGone

  Je laat ons wel graag in spanning zitten, hé, alvorens we eindelijk weten wat Zarah heeft?
  En ik weet waarom je de laatste zoveel getinte stukjes schrijft: waar het hart van vol is, loopt de mond, of in dit geval, de pen van over.;):P
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • Raveness

  _O__O__O__O__O__O_

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen