Foto bij Chapter one hundred eight

Voor Fuckpuddi IveGOTStyles NightVision en SPIRATION omdat ze zulke trouwe lezers zijn en zo lief waren om al te reageren ^^
Moesten jullie mijn boek kopen -waar ik dus wel degelijk mee bezig ben- zou ik ze met alle liefde tekenen(flower)

Jake Fraun

“Jake.”
Een zachte fluistering, gevolgd door een tinteling langs mijn wang.
“Jake, wordt wakker babe.”
Een streling over mijn lippen en een kus op mijn voorhoofd.
“Je hebt nog vijf minuten voor ik Louis op je los laat”, grinnikte Liam en met die woorden verliet hij de kamer.
Lui en uiterst langzaam opende ik mijn ogen en knipperde tegen het felle licht. Liam had blijkbaar de gordijnen opengetrokken want de zon scheen fel af tegen de witte sneeuw dat door het raam te zien was.
Ik sloeg het deken van me af en met een zucht stond ik op. Terwijl ik naar de Charlie’s kamer slofte, wreef ik in mijn ogen om de slaap weg te vegen.
“Mister Captain, opstaan jongen”, zei ik zachtjes.
“Goedemorgen, papa!” antwoordde hij vrolijk terug waardoor ik grinnikte. Charlie had nu eenmaal een onklopbaar goed humeur in de ochtend. Ik vroeg me af of hij dat nog steeds zou hebben als puber.
“Kom je mee naar de badkamer?”
Charlie knikte, sprong uit bed en hield mijn vast toen we door de gang liepen. Liam kwam net de badkamer uit waardoor hij bijna tegen ons op botste. Grijnzend drukte hij zijn lippen op die van mij.
“Dus toch uit bed geraakt?” grinnikte toen hij me weer los gelaten had en ik knikte lachend.
“Goede morgen, kleintje”, zei hij daarna tegen Charlie die gretig zijn handjes uitstak. Liam plaatste zijn handen rond Charlie’s middel en zette hem op zijn heup.
“Goede morgen, papa Li”, zei Charlie en hij drukte een kusje op Liams wang. Ik keek grijnzend toe.
“Kom, genoeg geknuffeld. Je moet je nog omkleden”, zei Liam toen en hij zette Charlie op de grond. Ik duwde Charlie de badkamer in en sloot de deur achter me.
Charlie liep naar de commode en gebruikte het opstapje, dat in het kastje onder de wastafel stond, om er op te kruipen. Ik hielp hem het uittrekken van zijn pyjama en gaf hem een proper shirt en broek aan.
Nadat hij omgekleed was, zette ik hem op de grond en verschoof het opstapje met mijn voet naar de wastafel. Charlie nam zijn tandenborstel uit de beker en ik hielp hem met de tandpasta.
Terwijl Charlie zijn tanden poetste, haalde ik zelf mijn tandenborstel tevoorschijn en poetste ook mijn tanden.
Toen we beide klaar waren, liep ik hand in hand met Charlie naar de keuken waar de rest van het ‘gezin’ zich al had verzameld.
Harry had net een stukje chocola uit Nialls cornflakes gepikt, waarop die heel erg boos was geworden. Ondertussen had Zayn zich al gemoeid en verdedigde Niall. Waarop Louis medelijden had gekregen met Harry en zich dus ook in het gesprek had gemengd. Liam zat er een beetje beduusd bij, maar toen hij mij zag, klaarde zijn gezicht op.
“Zeg me alsjeblief dat je geen ruzie gaat maken om een stukje chocola?” vroeg hij smekend en ik grinnikte.
“Nee, dat was ik niet echt van plan”, lachte ik en Liam zuchtte opgelucht.
“Goede morgen, jongens”, groette ik hen, maar ze hoorden me niets eens. Ik haalde onverschillig mijn schouders op en ging zitten.
“Loubear!” riep Charlie luid en rende op Louis af. Meteen waren alle blikken op Charlie gericht, die op Louis’ schoot had genesteld.
“Hé kleintje, heb je lekker geslapen?” vroeg Louis lief. Charlie knikte overdreven, maar richtte zich toen tot Niall.
“Mag ik een stukje chocola?” vroeg hij en hij lachte waardoor er een kuiltje in een van zijn wangetjes verscheen.
“Natuurlijk”, zei Niall, volledig in beslag genomen door Charlies lach.
Charlie kirde vrolijk en pikte een stukje chocola uit Niall’s ontbijtkom. Hierdoor reageerde Harry verontwaardigd en begon de discussie weer van voor af aan.
Ik lachte in mezelf om de grappige situatie en nam toen een sneetje brood uit het mandje.
Liam schonk een glas fruitsap voor me in waarvoor ik hem bedankte.
“Ik heb Charlie’s boterhammen al gesmeerd en in zijn rugtas gestoken. Hier zijn die van jou”, zei hij toen en hij overhandigde ze mij.
“Liam, ik heb het je gisteren ook al gezegd, je hoeft dat echt niet te doen”, zei ik, maar ik vond het wel heel lief dat hij dat voor me gedaan had.
“Weet ik, maar ik doe het graag”, zei hij en hij drukte een kusje op mijn lippen.
“Ah, jongens, niet bij het ontbijt alsjeblief”, riep Harry plots waardoor Liam en ik lachten.
Blijkbaar was de discussie al uitgeklaard.

Sorry dat ie niet zo lang is en ook sorry dat ik gisteren én eergisteren niet heb geschreven... Eergisteren was er iets op school gebeurd waardoor ik me eigenlijk niet schitterend voelde en ik had dus niet echt veel zin om direct na school te schrijven, daarnaast had ik die dag ook nog eens drie uur dictie dus ja... En gisteren had ik ook geen tijd, ik ben 's avonds nog gaan joggen:PMAAR vandaag wel een stukje ^^ Het is niet zo bijster speciaal, ik weet het, maar ik ga mijn best doen om vanavond nog iets te schrijven. Ik weet wel wat ik wil schrijven, maar ik heb deze namiddag/avond eigenlijk ook helemaal geen tijd (;
reacties maken me ALTIJD vrolijk, so, kill me with your comments ^^
Liefs, Fluweeltje(flower)

Reacties (3)

 • IveG0TStyles

  Omg dit maakte echt mijn dag! Ik wil ze allemaal! XD kan me niet schelen voor wat, als ik ze maar heb:)je schrijft echt goed! Ik snap niet dat je andere abo's niet even de moeite nemen om en reactie te plaatsen, want je verdient er echt heel veel! Ik zit nu op mijn telefoon dus een lange reactie gaat niet echt lukken denk ik, eigenlijk ook omdat ik over en uur biotoets heb, lang leven proefwerkweek, en ik nog moet leren Omg.. Ik heen echt en zwaar levenxD
  Anyway, snel verder, ik hou echt van deze story! En mocht je klaar zijn met je boek, dan wil ik een gesigneerde versie!
  Xx

  8 jaar geleden
 • Appelpudding

  IK WIL CHARLIE ALS BROERTJE!
  En Jake als gbf!
  Maar als charlie mijn broertje is is Jake automatisch mijn broer dus dan word het BestGayBroyher bgb YEAH!
  En dan word Niall mijn gbf:D
  En neem je tijd, ik fangirl nog altijd als ik: Fluweel zie staan in mijn pb(flower)

  8 jaar geleden
 • Cambell

  Charlie is zo enorm super schattig!!!!!
  Ik zou ook nooit nee tegen hem kunnen zeggen!:X
  Snel verder
  Kusjez

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen