Foto bij Page 15

      'The theme of the night are the 90's! I'll see you tonight x'
      Toen hij deze sms stuurde kwam ik pas op zinnen, er was nog bijna een uur voordat het zou beginnen en ik had nog helemaal niets gedaan. Ik stond daar gewoon, midden in mijn slaapkamer, met mijn kast wijd open gegooid. Me afvragend wat ik in hemelsnaam moest dragen.
      Ik was nooit het meisje geweest dat vaak naar feestjes ging of wist wat ze moest aandoen als ze naar feestjes ging. Maar wat ik wel was was een meisje dat de 90's de geweldigste tijdperk vond. En daarom kon ik ook al snel kiezen.
      Ik vind gelijk mijn nirvana top en mijn leren jas. Mijn zwarte leggingbroek ligt ergens over mijn buraustoel en vrolijk kleed ik me in een minuut aan. Het was zo dat ik probeerde om zo min mogelijk na te denken over zijn status hier op school. Zijn vrienden zouden daar heus niet zijn, ze leken me niet bepaald de jongens die in een band speelden. Ze leken via lichaam meer op atleten. Wat een schande dat ik nou net geen sport deed op school. Maar niet heus.
      Ik stift mijn lippen knalrood en doe de groottste oorringen die ik heb aan. Door dat de nerdbrillen een soort van een rage waren in the 90's ben ik blij dat ik mijn vertrouwde bril kan opzetten. Als ik klaar ben met me aankleden draai ik me om naar de spiegel.
      Met één lip opgetrokken kijk ik naar mijn spiegelbeeld. 'I look like I just came from the ghetto.' Mompel ik fronsend. Ik draai om in mijn plaats en kijk naar mijn kont. 'I love it.' Grinnik ik.


      De geur van sigarettenrook en leer dringt door me heen als ik de bar inloop. Door de vele trappen voor het gebouw ben ik blij dat ik mijn Doc Martins heb aangedaan in plaats van hakken. En daardoor is mijn outfit ook helemaal perfect. Het was sexy maar casual, en ik leek een stuk ouder. Wat goed was als ik niet verkracht wou worden in een steegje door de 'babyface' -Isabelle's woorden- die ik heb.
      De bar is nog maar een half uur open maar iedereen is al gearriveerd. Gelijk zie ik dat het veel anders is dan een schoolfeest. Niet alleen omdat de mensen naar binnen en buiten kunnen lopen, maar ook omdat er waarschijnlijk drugs word gesnoven in de toiletten. Welcome to the real world.
      'Alaine!' Roept een bekende stem dicht bij mijn oor en ik kijk geschrokken op naar de persoon waar ik het nooit van had verwacht dat hij hier zou zijn. Niall kijkt me met een enorme grijns aan. 'What are you doing here?' Vragen we tegelijkertijd en ik grinnik. Niall begint eerst. 'I'm joining a band...'
      Grijnzend kijk ik hem aan. 'Are you joining a band? The only person you listen to is your guitar. And that thing doesn't even speak.' Lach ik en Niall kijkt me even gekwetst aan. Dan schiet hij in de lach.
      'You look...' Niall neemt mijn hand vast terwijl hij me omdraait. 'Gorgeous. If we lived in the 90's I would do you.' Ik kijk hem beledigd aan terwijl ik hem een stoot geef tegen zijn bovenarm. 'Excuse you.' Roep ik, maar de geamuseerde kant in mijn stem verraad me al snel.
      Niall lacht dit keer nog harder terwijl ik hem boos aankijk. Zijn lach wordt onderbroken door een stem die mijn naam roept.
      'Alaine!' En ik hoef niet eens om te kijken om te weten dat het Zayn is die mijn naam roept. Ik was de afgelopen week zo gefixeerd op zijn stem geweest dat ik hem uit duizenden andere kon herkennen.
      Ik draai me om en dan zie ik hem staan. Hij draagt een zwarte broek met daar op een guns 'n roses trui, hij heeft net als mij een leren jas aan. Maar wat me het meest verbaasd is zijn haar. Het stond helemaal in de war en eigenlijk waren jongens die niet verzorgd waren een enorme turn-off. Maar hij zag er bijna goddelijk uit.
      Wat me verbaasd zijn zijn donkere ogen die niet op mij staan maar op Niall. En hij kijkt gespannen. Mijn ogen vallen op zijn handen die gebald staan als vuisten en verbaasd kijk ik naar Niall die niet eens zijn kant op kijkt. Hij staat luchtig naast me, zijn ogen op een punt ver. Hij lijkt Zayn's plotselinge furieusheid niet eens op te merken. En dat is maar goed ook.
      'Zayn, I was wondering where you were.' Zeg ik terwijl ik me helemaal naar hem omdraai. Door dat zijn ogen nog steeds op Niall staan lijkt hij me niet op te merken. Ik weet niet wat me overvalt maar even voelt het dat als ik niet doe, Niall daar later problemen om zal hebben. Daarom doe ik iets waar ik normaal niet de zekerheid voor zou hebben. Ik raak hem aan.
      Ik leg een hand op zijn borstkas als teken dat hij zijn aandacht op mij moet vestigen, en geschrokken kijkt hij op.
      'I'm happy you came!' Zegt hij vol enthousiasme en ik glimlach naar hem. Hij neemt mijn hand van zijn borstkas

You guys are the freaking best! Just saying.
En de afbeelding laat duidelijk zien hoe ik Zayn zie in m'n verhaal. And damn, he's hot.

Reacties (19)

 • Azriel

  Ik begin Zayn steeds vaker een lekker ding te vinden. Eerst vond ik hem eng. Loooool
  En nu verder alsjeblieft (:

  8 jaar geleden
 • cherryniall

  Je weet dat je wiet niet snuift maar rookt? :"D
  Verder!

  Oh en het is gesnoven

  9 jaar geleden
 • Pritzzel

  Do I Smell Jealousy?:OxD

  Snel verder!!

  9 jaar geleden
 • iheartgomez

  Geweldig! Snel verder! <3

  9 jaar geleden
 • Zayniac

  Ugh, geeez. Die jongen is echt een freakin god. Ik ben heel benieuwd naar het volgende hoofdstuk!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen