Ik wist eerst nog niet zeker of ik een deel 2 ging maken. Toen heb ik ook gevraagd of jullie ideeën wilden sturen. Er zaten echt een heleboel leuke ideeën tussen. Ik heb ook niet 1 maar 4 ideeën gekozen, en die doe ik alle 4 een beetje door elkaar. Ik heb de belangrijke lijn van het verhaal al opgeschreven, maar voordat ik ga beginnen, wil ik de hele verhaallijn nog uitschrijven, dan is het voor mij makkelijker om elke dag een hoofdstuk te posten. Waarschijnlijk zal het ook een weekje duren voordat ik met deel 2 ga beginnen. Ik heb nog 2 andere verhalen, die ik per ongeluk een beetje verwaarloos omdat ik hier al m'n energie in steek. Nouja, niet echt verwaarlozen, maar ik post daar heel weinig, omdat ik niet zo heel veel tijd heb.
Persoonlijk vind ik de verhaallijn wat in mijn hoofd zit geweldig, dus ik heb er in ieder geval heel veel zin in om aan te werken.

Willen jullie trouwens bij mijn andere twee verhalen kijken die ik nog schrijf:
I can't be in love with you One Direction
On a Wednesday in a cafe Liam Payne
En ik heb ook nog twee stories die al afgelopen zijn.

Ook bedankt voor het eerste deel! Toen ik er aan begon vond ik het zelf echt een heel leuk verhaal, maar na een paar hoofdstukken was m'n motivatie al weer weg. Pas na een tijdje ging ik het ook echt weer leuk vinden om verder te schrijven. Vooral de reacties (die ik allemaal gelezen heb). Soms stonden er pagina's vol met reacties, echt veel pagina's. En door de zovele abo's die dit verhaal gekregen heeft (650+). Ik heb er echt met heel veel plezier aan gewerkt! Daarom vond ik het ook hartstikke jammer dat ik al op een einde zat. Net zoals jullie.

Ik beloof dat deel 2 alleen nog maar beter wordt!

Xx Irene

Reacties (53)

 • Wavechaser

  En daarna op naar deel 3 muhahaha!
  *wrijft in handen*
  Ik lees dit verhaal echt niet voor de 4e keer hoor!!

  5 jaar geleden
 • Isabelvgilst

  Ik heb deel 1 binnen 3 dagen gelezen, ik ben een klein beetje verslaaft

  6 jaar geleden
 • xSunlightx

  Ik heb deel 1 in twee dagen uit gelezen:O
  Echt geweldig!!!(H)

  6 jaar geleden
 • niallertje77

  I love you je moet echt scjrijfster worden!!! (Hoop dat ze er in dit deel achter komen dat ze geen condooms hebben gebruikt :s) spannennddddd xxx

  6 jaar geleden
 • denixxohshc

  Hoe dan ook, ik blijf fan van je story.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen