Foto bij 056' Harry Styles

Jurry

Ik word wakker van een klap. Ik schrik op en ik zie Justin als een naakte molrat in het midden van de kamer staan. Als hij ziet dat ik wakker ben ploft hij weer op het bed en gaat hij over me heen hangen. "Morning sexpanther." zeg ik met mijn hese ochtend stem. Justin geeft me een eskimokus en grinnikt. Ik murmel iets vaags omdat ik daar zin in had. Ik voel Justin's lippen op de mijne en ik ga in op zijn verzoek. Justin's tong glibbert als een slak sorry ik kon het niet laten mijn mond in. De zoen wordt steeds heftiger en op een gegeven moment haal ik mijn lippen van de zijne wat een protesterend geluid van Justin opleverd. "Ik denk dat mijn zus genoeg last van ons heeft gehad." Zeg ik grijnzend en Justin wiebelt met zijn wenkbrauwen en klimt van me af. "Ik ga douchen." Zegt hij en ik sta ook op. "NAAKTE MOLRATTEN SWEK." Zegt Justin en hij danst de kamer uit. Ik lach en zoek naar mijn onderbroek die ik na de hele kamer afgezocht te hebben aan de lamp zie hangen. Hoe hij daar is gekomen moet je niet aan mij vragen. Ik ga op het bed staan en vis mijn onderbroek van de lamp. Ik trek hem aan en pak een joggingbroek uit mijn tas.
Als ik beneden aankom zie ik Gemma met een kop thee aan tafel zitten. Ik plof neer op de stoel tegenover haar. "Morning Hazza. Lekker geslapen?" "Als een roosje." Zeg ik en ik schenk wat thee in een kopje. "Ja, dat zal wel ja." Zegt ze terwijl ze me grijnzend aan kijkt. "Was het gezellig?" Zegt ze pestend en ik begin te blozen. "Je hebt ons gehoord." zeg ik beschaamd en ze knikt nogsteeds grijnzend. Ze kucht en kijkt weer serieus. "Is dat de rede dat Mama je er uit gekickt heeft?" Vraagt ze. " Dat we seks hadden? Nee joh. Dat wist ze niet eens." Zeg ik omdat ik het nodig vond om dom te zijn. Gemma rolt met haar ogen."Ja." Zeg ik dan maar en ze knikt met een blik van medelijden in haar ogen. "Wat vind jij er eigenlijk van?" "Ik vind het geweldig meid." Zegt ze en ze loopt om de tafel om me een knuffel te geven. "HEE! Ik ben nogsteeds geen meisje ok." Ze grinnikt en ik sla mijn armen ook om haar heen. "Ahw, hug it out!" Klinkt de stem van Justin en 2 seconden later worden we beide platgedrukt door Justin die onze knuffel verstoord. "Wil je me dood hebben." Mompelt Gemma tegen mijn schouder. "Nou Eigenlijk.." Een gilletje verlaat mijn mond als Gemma in mijn schouder bijt. "BRO, nu ben ik doof." Zegt Justin die ons los heeft gelaten. "Waarom deed je dat?" Ik kijk Gemma zielig aan en wrijf over mijn schouder. "Omdat jij gemeen deed." Zegt ze en ze steekt haar tong uit. Ik ga weer goed zitten en Justin komt naast me zitten. Hij neemt een slok van mijn thee en voordat ik kan protesteren snoert hij mijn mond om vervolgens weer te gaan zitten. "Ahwwwwww." Gemma kijkt ons vertedert aan en ik vernauw mijn ogen. "Niet lief Jus." "Sorry babe." Hij staat op als de oven piept en sprint er naartoe om de broodjes er uit te halen. "Jullie zijn echt cute samen." Zegt Gemma en ik begin weer te blozen. "Stawp it." Zeg ik en ik verschuil mijn gezicht in mijn handen. Ik heb geen idee waarom ik opeens zo verlegen ben. Leave me alone to die.

Ik wacht ongeduldig tot Justin zijn onderbroek van gister gevonden heeft en zucht hard. "Je gaat hem echt niet vinden Jus. Geef nou gewoon op." Mompel ik chagrijnig. "NEE! Het was mijn super mario onderbroek. HIJ MATCHT BIJ MIJN SUPERMARIO BROEK OKE. Hij mag niet weg zijn." Zegt Justin hysterisch en hij begint half te janken. Ik zucht, rol met mijn ogen en trek hem in een knuffel. "Dramaqueentje. Ik koop wel een nieuwe voor je." "Maar hij was speciaal. Het was een souvenir van onze eerste keer." Zegt hij met glinsterende ogen van de tranen en ik kijk hem vertedert aan. "Ahw, Jussie. Je had gister toch niet alleen een onderbroek aan Silly." "Jawel." Zegt hij eigenwijs maar ik zie een kleine glimlach op zijn gezicht. "Je hebt mij toch als souvenir." Grijns ik en Justin slaat zijn armen om mijn nek. "True." Mompelt hij tegen mijn lippen en ik geef hem een paar kusjes. "Breng jij de spullen naar beneden? Ik moet nog even naar de wc." Justin knikt en pakt onze tassen. Ik wacht tot hij de deur uit is en ik begin aan mijn missie genaamd: zoekeensouvenirvoorjustinzodathijjeliefvindt.

"Het was leuk je te ontmoeten Justin." Hoor ik Gemma zeggen als ik de trap af kom lopen. Ik zie ze knuffelen en ik glimlach. "Ready to go?" Vraag ik en Justin knikt. "Kom snel maar weer langs broertje." Ik knik en ik knuffel haar plat. "Veel plezier samen." Zegt ze grijnzend en ik rol met mijn ogen. "Geloof me dat zullen we zeker hebben." Zegt Justin grijnzend en ik sla hem tegen zijn achterhoofd. "Hey!" "Oeps sorry mijn hand kreeg een epileptische aanval." Zeg ik schouderophalend en ik trek Justin mee de deur uit waar de taxi al staat te wachten. Ik zwaai nog even naar Gemma en doe onze spullen in de achterbak.
Ik ga naast Justin achterin de auto zitten. Ik open zijn hand en leg de ketting er in. "Wat moet ik daar mee?" "Dat is mijn geluksketting. Je mag hem hebben." Ik glimlach naar hem. "Maar waarom dan?" "Ik had hem gister aan." Fluister ik in zijn oor en er komt een grote glimlach op zijn gezicht. "En ik wil dat jij hem hebt." Zeg ik en ik druk mijn lippen kort op de zijne. "Thank you." Zegt hij met glinsterende ogen en slaat zijn armen om mijn middel. Ik sla mijn armen om zijn schouders en geef hem een kus op zijn voorhoofd.

AHWWWWWW, WAT LIEF. ik weet niet wat ik moet zeggen dus llama's zijn cool en jullie ook. WE LOVE YOUUU. HIT THE KUDOBUTTON IF YOU LIKE BLUBBERPUDDING. xoxo Jurry

Reacties (6)

 • Ashton5SOS

  This is sooooooo cute!!
  NAAKTE MOLRATTEN SWEK FOR EVAAAH!!!!!xD
  Super mario onderbroeken hebben swek, gewoon wel...(A)

  8 jaar geleden
 • hartjefabje

  JURRYCORN JURRYCORN I LOVE JURRY, YOU CORN
  Okay ik weet niet waar dit op slaat maar ik kon niks beters verzinnen.
  OMFG it's so fluffy I'm gonna die

  If ya know what I mean

  8 jaar geleden
 • Hoseok

  IK HOU VAN BLUBBERPUDDING NET ZOALS DIE BUURMAN RECLAME HAHAHAHAHA OKE NEE NIET GRAPPIG. IK VOEL ME NU ALS PUDDING DIE IEDER MOMENT IN ELKAAR KAN ZAKKEN. JA IK LIG ZIEK IN BED HEEL ZIELIG DUS HEB MEDELIJDEN. EN NU GA IK DIE KUDOKNOP VERKRACHTEN OMDAT IK DAT LEUK VIND.

  EN NEE, MOLRATTEN... GEWOON NEE, OKÉ? DIE DINGEN ZIJN ENG. HET DOET ME ZO HARD DENKEN AAN MIJN ENGE OUD DUITS LERAAR OMG. ;-;

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  <3333333333

  8 jaar geleden
 • ChestHair

  YEAH NAAKTE MOLRATTEN SWEK (dat is serieus het enige wat ik nu te vertellen heb ohmygod ik ben saai aan het worden NOOOOOOOO) OKE IK HEB WEER WAT TE VERTELLEN IK HEB LOLLY'S GEKREGEEEEEEN (: I LOVE LOLLY'S JE KRIJGT ER ROTTE TANDEN VAN ENZO EN DAT IS COOL EN OHMYGOD IK ZAG LAATST EEN KIKKER DIE NOG HALF VAST ZAT IN HET IJS ZIJN POOTJES ZATEN ZEGMAAR NOG IN HET IJS EN ZIJN HOOFD NIET EN TOEN HEB IK HEM BEGRAVEN EN IK HEB OVER IJS GEFIETST HAHAAHAHAHAHAH... nee.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen