Mila Benson

'Heel lief dat je wilde helpen lieverd. Die jongens zouden ook nooit eens hulp aanbieden', lacht Pattie vrolijk en wijst naar de jongens die samen op de bank hangen in de woonkamer. 'Geen probleem, ik ben blij dat ik kan helpen'. 'Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn kleine Jason eindelijk weer terug is na al die tijd'. Ik droog het laatste bord af en plaats het in de kast waarna ik haar een glimlach wenk. 'Het was zijn idee om hierheen te gaan, niet de mijne hoor'. De glimlach op haar gezicht wordt nog breder. 'Ik ga even naar de jongens'. Ze knikt waarna ik de keuken verlaat naar de woonkamer toe.
'Hey Mila!'. Ik lach door het enthousiasme en begroet de jongens terug. 'Wat waren jullie aan het doen?'. Jason bromt zacht wat terwijl Justin vrolijk naar me kijkt. 'Jongens praat, niets interessants'. 'Mila! Mila!'. Verbaasd draai ik me om en zie Jazmyn mijn kant op komen rennen. 'Een tekening!'. Vrolijk pak ik het blad van haar aan en kijk naar alle kleurtjes die ze had gebruikt. 'Heb je ons samen getekend?', lach ik en ga op mijn hurken naast haar zitten.
'Ja, dat ben jij, en dat is Bieber en natuurlijk de andere Bieber en ik!'. Ik lach bij het zien van twee poppetjes die bijna hetzelfde zijn. Veel haar en wat "spierballen" die meer leken op worsten. 'Dankjewel lieverd, die krijgt een speciaal plekje bij mij thuis'. Vrolijk kijkt ze me aan. 'Wil je met mij spelen? Bieber en Bieber wilde niet met mij spelen?'. Met moeite houd ik mijn lach binnen. 'Natuurlijk, wat wil je spelen?'. 'Verstoppertje'. 'Dan moeten Jason en Bieber ook mee doen vind ik'. Instemmend knikt ze en doet een poging ze beiden van de bank af te tillen. 'Oké, oké. Rustig maar', mompelt Jason en boos duw ik hem tegen zijn arm.
Direct zet hij een glimlach op. 'Ik begin wel met tellen, jullie moeten je verstoppen', zegt Jazmyn en wil direct haar handen voor der ogen doen. 'Liefje, misschien is het beter als ik tel en jij een goede verstop plek zoekt?'. Ze knikt en haalt gauw haar handen weg. '1...2,...3,...4,...19,...20! Ik kom!'. Direct hoor ik zacht gegiechel vanachter de bank.
Als Jazmyn en Jason al heb gevonden, is de enige die nog niet terecht is Justin. 'Ik ga nog een keer boven kijken, wacht hier maar even', glimlach ik en loop de trap op. Bovenaan hoor ik gelijk iets vallen. Direct loop ik een kamer in waar ik dacht het geluid te horen en kijk om me heen. 'Alsjeblieft kom tevoorschijn, ik ben te lui om nog langer te zoeken', lach ik zachtjes en neem plaats op het bed. Om mezelf gemakkelijk te maken ga ik achterover liggen en staar naar het plafond. 'I hate this game'.
'Hier ben ik al', lacht Justin vrolijk en ploft naast me neer op bed. 'Heel fijn. We moeten nog steeds twee matrassen neerleggen in je kamer trouwens'. 'Ja, klopt. Anders doen we dat nu even?'. 'Dat is meer een sterke jongens taak. Niets voor meisjes zoals mij'. Hij lacht en staat op van bed. 'Kom op watje. Anders slaap je vannacht bij mij in bed hoor'. Lachend rol ik mijn ogen en schrik op van de deur die wordt open gegooid. 'Zal ik maar even helpen met de matrassen?'. 'Nee hoor, Mila slaapt bij mij in bed zei ze net'. Met open mond staar ik Justin aan, en een zachte lach weerklinkt. 'Relax, ik zal beloven je niet te verkrachten'. 'Je waagt het niet Bieber, Mila slaapt gewoon op een matras vannacht'. Oh ok.

Bedankt voor de lieve berichtjes! Ik vond ze heel fijn om te lezen (: I'm doing good now, soooo yeah xxxxx.

Reacties (5)

 • Unicorni

  gelukkig dat het goed met je gaat <33

  8 jaar geleden
 • OntariosHero

  Hihi Jason en Justin zijn cute <3

  8 jaar geleden
 • iHeartBiebs

  Hihi, ik vind Jason ook verl leuker.(H)

  8 jaar geleden
 • oreorauhls

  Ik vind Jason leuker $:

  8 jaar geleden
 • Rizzle

  love jazzy <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen