Foto bij Love 74

Dit is zeg maar een maand later van waar deel 1 geëindigd is.
En het hoofdstukje is niet zo lang, het is een soort van introductie op het tweede deel.

GAAN WE WEER PROBEREN IN DE TOP TE KOMEN? *Kijkt jullie met puppyogen aan en verleidt jullie met lekkere chocokoekjes zodat jullie allemaal op de kudo knop klikken*

"Zayn heeft een verrassing", roept Louis enthousiast als hij bijna op me af komt gerend in de gang. Een aantal mensen kijken hem aan alsof hij gestoord is, maar dat is ondertussen al bekend bij iedereen.
"En? Wat voor een verrassing?", vraag ik nieuwsgierig terwijl ik hem opvang.
"Geen idee. Hij zei dat hij een verrassing had voor deze voorjaarsvakantie", zegt Louis.
"Hm, wat zou het kunnen zijn?", vraag ik bedenkelijk.
"Ik heb geen idee. Zijn ouders zijn stinkend rijk, en ik heb gehoord dat de winst van z'n vader ten opzichte van vorig jaar verdubbeld is, dus het is vast wel een grote verrassing, gok ik, anders doet Zayn niet zo geheimzinnig", zegt Louis schouderophalend.
"Zayn doet altijd geheimzinnig", zeg ik lachend.
"Ja, oke, maar nu deed hij heel geheimzinnig. Ik heb gisteren met hem geskyped, en toen was hij zelfs helemaal in z'n handen aan het wrijven en aan het grijnzen omdat ik zo nieuwsgierig was, en hij het niet wilde vertellen", ratelt Louis. Ik lach er even om.
"Oke. Ik ben benieuwd", zeg ik. "Wanneer gaat Zayn zeggen wat het is?", vraag ik. "Het is al bijna voorjaarsvakantie, nog een week."
"Ja! Ik weet eigenlijk niet wanneer. Maar hij zei dat de verrassing ook voor jou was", zegt Louis.
"Dus Zayn heeft een verrassing voor ons twee?", vraag ik verbaasd. "Ze gaan ons toch niet ergens opsluiten of iets raars doen, of zo, he?", vraag ik wantrouwig.
"Nee, de verrassing is ook voor Niall, Liam, Inna, Harry en Vanessa", zegt Louis.
"Oke. Bel hem en vraag wanneer hij het verteld, want nu ben ik echt nieuwsgierig", zeg ik lachend.
"Zal ik dadelijk doen, ik heb nu les", zegt hij. Hij geeft me nog een vluchtige kus en snel wandelt de gang in. Ik lach en kijk hem even na. Hij is echt vrolijk.

"Wat was er met die verrassing van Louis?", vragen Ruby en Leah als we in de klas zitten. Ze hebben alleen het eerste deel meegekregen, omdat ze verder gelopen zijn.
"Zayn heeft een verrassing voor Louis, mij, en de hele bups", zeg ik.
"Oh oke, en wat was de verrassing?", vragen ze nieuwsgierig.
"Dat vertelde Zayn nog niet", zeg ik. We concentreren ons weer op de les, tot ik een smsje krijg. Stiekem kijk ik er onder de tafel naar het bericht van Louis
Louis: Zayn heeft gezegd dat hij om 4 uur vanmiddag met ons allemaal wilt skypen. Kom je dan naar mij?
Ik glimlach en sms meteen terug.
Juliet: Ja is goed! Hoeveel uur heb je?
Louis: Tot het 6e. Ik zie je daarna, xx
Ik stop m'n mobiel terug en concentreer me weer verder op de les. Het lukt me alleen niet zo goed. Wat zou Zayn's verrassing zijn?

Om kwart voor vier zit ik met Louis op zijn bed in kleermakerszit, en staat de laptop voor onze neus.
"We hebben nog een kwartier", zegt hij ongeduldig als hij op z'n horloge kijkt.
"Zal ik wat drinken halen?", vraag ik. Zonder op antwoord te wachten sta ik al op en loop naar de deur. "Wat wil je?", vraag ik.
"Eh, doe maar cola", zegt hij. Ik knik en huppel vervolgens de kamer uit en de trap af. In de keuken zit de moeder van Louis.
"He, meid, wat ben jij vrolijk", merkt ze op.
"Ja, klopt", zeg ik glimlachend. Er is niet echt een reden dat ik vrolijk ben. Ik ben gewoon vrolijk. Ik neem twee glazen uit de kast en schenk er cola in. Ik kom hier nu al zo vaak over de vloer, dat ik het wel al gewend ben. Louis' moeder is echt een lieve schat. Neuriënd ga ik weer naar boven toe en geef Louis zijn cola. Zelf neem ik ook een slokje en zet het vervolgens naast het bed neer.

"ZAYN ZEG DE VERRASSING!", roepen we allemaal ongeduldig als we allemaal op skype zijn. We zijn in een groepsgesprek met alle andere erbij. Ik zit enthousiast op het bed van Louis heen en weer te bewegen van ongeduld. Louis kijkt mij even raar aan.
"Gaat alles goed met je?", vraagt hij ironisch.
"Ik ben ongeduldig", lach ik. Louis knikt ook met een lach.
"Oke, maar eerst heb ik een vraag voor jullie, en dan vertel ik de verrassing straks pas. Een wintersportvakantie in Oostenrijk of de zon in Griekenland? Waar ligt jullie voorkeur?", vraagt Zayn. Ik kijk even bedenkelijk. Waarom vraagt hij dit? Over het antwoord hoef ik niet lang na te denken.
"WINTERSPORT! IK HOU VAN SKIËN EN SNEEUW", roep ik enthousiast. Alle andere kiezen voor de zon in Griekenland. Saaie mensen, en dan zeker allemaal op het strand liggen bakken, niks voor mij. Skiën is honderdduizend keer leuker
"Zayn, waarom vraag je dit?", vraagt Harry.
"Oke. Mijn verassing is: willen jullie een wintersport vakantie in Oostenrijk met een skipas voor 5 dagen, en in een houten huisje. Of willen jullie een vakantie in Griekenland, maar wel met mijn ouders erbij, in hun appartement?", zegt Zayn. "Mijn ouders betalen het sowieso!"
"WAT?", roepen we allemaal uit. Is hij niet goed snik? Een hele vakantie. Mijn mond valt open van verbazing.
"Met je ouders?", vraagt Harry bedenkelijk.
"Ja, in Griekenland alleen", zegt Zayn.
"Dan wintersport", zegt Harry.
"IK OOK WINTERSPORT!", gil ik enthousiast. Alle andere kiezen ook voor wintersport tot mijn grote vreugde.
"Nou, dat is dan duidelijk", zegt Zayn, nadat we allemaal enthousiast gegild hebben. We gaan gewoon op wintersport vakantie! Dat is echt al jaren geleden! Ik heb er nu al zin in!

Reacties (49)

 • blondy4life

  oeps het is al 3 uur geweest midden in de nacht en morgen om 6 uur de wekker en daarbij nog een belangrijke toets.... zo goed is je verhaal dus

  5 jaar geleden
 • Wavechaser

  Ok? Bedankt voor je levensverhaal? @SwaggerGirlz

  Iig wordt dit weer een geweeeldig deel!

  5 jaar geleden
 • Crimbie

  O.MIJN.GOD VOLGENS MIJ WEET JIJ NIET WAT KORT IS -.-

  6 jaar geleden
 • musiclady

  wintersport(H)

  6 jaar geleden
 • VerenaClifford

  Haha oke waarom vind ik dit typisch iets voor de Zayner?

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen