Jason McCann

'Justin stop!'. 'Nooit!'. Geïrriteerd kijk ik toe hoe Justin de hele tijd aan Mila zit. 'Ik roep Jazmyn hoor!', dreigt Mila vrolijk en loopt richting de deur. 'Ja die zal je reddende engel zijn'. Beiden lachen ze, wat mij alleen nog maar meer irriteert. Hoezo kon ze het zo goed vinden met hem? We waren hier toch alleen maar voor mijn familie? 'Zullen we slapen? Dan kunnen we morgen vroeg vuurwerk halen'.
Beiden kijken ze me verbaasd aan, alsof ze niet eens meer wisten dat ik ook nog in de kamer was. 'Ja, goed plan Jase. Ik kleed me wel even om in de badkamer', glimlacht Mila lief en pakt wat spullen uit der tas. Zodra ze in de badkamer is begin ik mijn pyjama ook te zoeken. 'Ze is echt leuk man. Ik kan nog steeds niet begrijpen dat jij niks met der heb'. Net als ik wil protesteren bedenk ik dat het beter is als Mila en ik gewoon vrienden blijven. 'Maar gelukkig heb ik nu de kans!'. Boos pak ik mijn pyjama en sta op. 'Ik ga me omkleden in de logeerkamer. Justin knikt waarna ik gauw naar de logeerkamer loop.
Net als ik in de hal sta komt Mila de badkamer weer uit. 'Hey Jase'. Ik glimlach kort en kijk haar aan. 'Heb je het leuk?'. Ze knikt direct, maar haalt dan toch haar schouders op. 'Jij niet hé?', vraagt ze zacht en kijkt naar beneden. 'Natuurlijk wel, maar het is gewoon een beetje vreemd'. 'Begrijp ik'. Gauw loop ik door naar de logeerkamer en kleed me daar om, waarna ik in de badkamer nog even snel mijn tanden poets.
Het was maar een simpele jogging broek met een wit v-hals shirt daarboven. Met de kleren die ik aan had loop ik weer terug de kamer in, en zie dat Mila het bed aan het opmaken is. Justin probeert haar te helpen, maar lijkt niet goed te weten hoe het moet. 'Kom maar', brom ik en pak het uit zijn handen. Gauw doe ik de kussenslopen om de kussens heen, en zie dat Mila de dekens voor elkaar heeft gekregen.
'Sorry dat ik alleen een groot matras heb, en niet twee aparte'. Ik wist dat dit hém meer dwars zat dan mij of Mila dus besloot ik niet te reageren, maar kroop ik onder de dekens. Mila glimlacht en duikt naast mij onder de dekens. 'Niks doen onder die dekens, dat is vies'. Zachtjes klinkt Mila haar lach waardoor er bij mij ook een grijns ontstaat. Voorzichtig draai ik me naar haar toe, en zie hoe Justin het licht uitdrukt. Gelijk is het donker in de kamer.
'Weltrusten guys'. 'Night Justin, Night jase'. 'Ja ja jullie ook'.
Na een paar minuten gelegen te hebben merk ik dat Mila veel aan het draaien is. Niet dat ze al slaapt, dat kon bijna niet. 'Wat is er?', fluister ik zachtjes en probeer haar gezicht te kunnen zien in het donker. 'Het ligt niet', fluistert ze terug en draait zich nog eens, dit keer mijn kant op. 'Kom dan'. Even is ze verbaasd, maar komt vervolgens toch in mijn armen liggen. Ik klem haar dicht tegen mijn borst aan en druk een zachte kus tegen haar haren aan. 'Dankje Jason, weltrusten'. 'Goodnight'.

Sorry dat het zo lang heeft geduurd. Ik heb erg veel moeite gehad met mijn oom, en nu we aan het verhuizen zijn, heb ik weinig tijd gevonden om te schrijven, maar nu ik vol goede ideeën zit kan ik niet wachten om te schrijven. Hopelijk volgen er meerdere stukjes vandaag!!

Reacties (3)

 • oreorauhls

  take your time.. ala je erover wilt praten im here!

  8 jaar geleden
 • JuicyBieber

  ahw(H)

  ajh, ik snap het, doe rustig aan !(H)

  8 jaar geleden
 • iHeartBiebs

  Ik vind Jason echt zo lief. En fijn dat je weer een stukje heb geplaatst.(H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen